Dodaj do ulubionych

Poseł kontra ADM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:29
Taaaaa świetna incjatywa brawo , tak się tylko zastanawiam czy Panu posłowi
nie pomyliły się adresy? kampanii?
Obserwuj wątek
    • Gość: Józef Re: Poseł kontra ADM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:38
      Pewnie będzie dużo chętnych!
    • Gość: lokator Re: Poseł kontra ADM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:34
      Nareszcie ktoś może skutecznie bronić będzie lokatorów... Pożyjemy... zobaczymy!
      • Gość: Kuba Re: Poseł kontra ADM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:54
        Czy Panowie czynsz juz uregulwali?
    • Gość: Rodzic Re: Poseł kontra ADM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:23
      Markowski ty lepiej sprawdz czy Rega nie zapomniał zapłacić czynszu za biuro
      poselskie. No ale czego sie po tobie spodziewać. Rodzicom dzieci ze szkoly nr 8
      tez obiecywales walke z urzednikami ratusza i na slowach sie skonczylo.

Juz ci nie wierzymy !!!
    • Gość: zoltan Popieram IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.07.05, 23:36
      To bardzo dobry pomysł. Wiele ludzi ma problemy z ADM i nie wiedzą co z tym
      fantem zrobic i do kogo się zwrócic. Im się wydaje że mogą wszystko robic.
      Nawet z PiS -em walczą bo ten trzyma ręke na pulsie i zawsze mówi o tych ich
      matactwach. Zaczeli gadac że PiS ma dług na kilka tysięcy u nich a teraz się
      okazuje że oni sami mają zaleglości a PiS ma nadpłate.
      • Gość: jac Re: Popieram IP: *.net.ua 25.07.05, 23:42
        Popieram. PiS stara sie pomoc, a ze sa tacy, ktorym to przeszkadza, to coz.
        zawisc sie wszedzie szerzy. jak nie macie sie do czego przyczepic, to
        znajdujecie dziury w calym. lepiej napiszcie o nowych aferach sld
        • Gość: agnieszka Re: Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:53
          A mnie ta inicjatywa się podoba... W naszej klatce narzekania na
          ADM są bardzo duże... Biorą duże pieniądze, a nic nie robią.
    • Gość: lg Re: Poseł kontra ADM IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.07.05, 07:20
      Do tych instytucji można dorzucić jeszcze Społdzielnie Mieszkaniowe.
      • bart_lex Re: Poseł kontra ADM 26.07.05, 09:26
        No to jest szczyt tupetu!!! Sam nie placi za czynsz, a innym w walce z ADM
        bedzie pomagac!!! To jest schizofrnia!!!
        Posle Markowski, koncz wasc, wstydu oszczedz!!!
        • bart_lex Re: Poseł kontra ADM 26.07.05, 09:34
          Może zaptyamy posła Markowskiego, czy opisane w komentowanym artykule działania
          nie są szczytem tupetu, hipokryzji i schizofrenii razem wziętych?
          Tomasz.Markowski@sejm.pl
          • Gość: ula Re: Poseł kontra ADM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:37
            Taki bart-lex.. idiotyczne pseudo to ma tupet. Jestem członkiem PiS i wiem że
            PiS ma nadpłatę za lokal w ADM... Ale SLD-eki są aktywne ostatnio!
    • bart_lex Re: Poseł kontra ADM 26.07.05, 09:46
      Drukowany w ostatnim czasie artykuł w GW wskazuje na coś zupełnie innego -
      poseł zalega z opłatami. Stąd moje zapytanie do posła; jest osobą publiczą,
      reprezentantem obywateli. Zainteresowanie sprawą jest pochodą troski o
      transparetność życia publicznego.
      Swoją drogą, być członkiem PiS to chyba nie lada zaszczyt, co...?
      • Gość: hahah Re: Poseł kontra ADM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:41
        Bart lex ciesz sie że dzięki PiSowi będzie łatwiejszy nabór na aplikacje :)
        No chyba że już jesteś członkiem korporacji i płaczesz z tego powodu :D
        • bart_lex Re: Poseł kontra ADM 26.07.05, 10:50
          Ten wątek nie jest poświęcony tematowi aplikacji, ale hipokryzji posła
          Markowskiego. To tak, jakby sędzia, który notorycznie jeździ 180 km/h w terenie
          zabudowanym sądził wykroczenia o łamanie zapisów prawa drogowego.
          Chcesz pogadać o zawodach prawniczych, to założ nowy.
          P.S. Jakoś nie zbiera mi się na płacz, a to co mam zawdzięczam jedynie własnej
          wiedzy i ciężkiej pracy.
          • Gość: hahah PIS zrobi porządek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:01
            PIS zrobi porządek wreszcie !
            Nie ważne kto będzie nieuczciwy czy byłby to sędzia,prokurator,adwokat,radca
            prawny,notariusz,komornik.Jeśli będą ciągnęły się za nim afery to poniesie
            konsekwencje. :)
            • bart_lex Re: PIS zrobi porządek 26.07.05, 11:05
              Żądza krwi jest w ludzie przerażąjąca.
              Chleba i igrzysk! PiS to zapewni, ja dziękuję, poczekam...
              • Gość: hahah Re: PIS zrobi porządek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:11
                a co jesteś w coś zamoczony?
                • bart_lex Re: PIS zrobi porządek 26.07.05, 11:41
                  Przeczytaj uważnie mój P.S. do przedostatniej wypowiedzi.
                • Gość: Ionikus PIS CHCE SĄDU APELACYJNEGO W BYDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:46
                  PIS CHCE SĄDU APELACYJNEGO W BYDZI.
    • Gość: sympatyk PIS-u Re: Poseł kontra ADM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:38
      Obserwuję tzw. bydgoską scenę polityczną i przyznam szczerze , że niektóre
      działania lokalnych działaczy PIS-u wprowadzają mnie w osłupienie i zmuszają
      mnie do wstrzemięźliwości w swoich politycznych wyborach. Piszę te słowa w
      trosce o tę formację polityczną , gdyż głoszone przez nią ideały polityczne są
      mi bliskie. Co budzi mój niepokój ?
      1. Wpisanie na 2 poz. listy wyborczej niejakiego Mojzesowicza . Człowieka ,
      który zmienia partie polityczne jak rękawiczki . Jest przysłowiową chorągwią ,
      która zmienia się jak poltyczne wiatry zawieją . Facet ustawia się zawsze tam ,
      gdzie można odnieść wyborczy sukces. Czyżby to zasługa jego koneksji i dużego
      majątku ? Czyżby w PIS-e nie było lepszych kandydatów ?
      2. Jak Pan Poseł chce walczyć z instytucją , w której zatrudnieni są
      członkowie bądź ludzie związani z tą partią ?
      Być może sama idea jest słuszna (pomaganie pokrzywdzonym) , ale jej wykonanie
      jest poprostu śmieszne. Ośmiesza jego autora. Wielu obywateli jest
      pokrzywdzonych ( w ich mniemaniu) przez różne instytucje publiczne i
      niepublicze , państwowe i samorządowe. Co z nimi ? Dlaczego Pan Poseł nie chce
      im pomóc ?
      Uważam, że inicjatywa ta ma charakter bardziej osobistych animozji lokalnych
      przedstawicieli PIS-u z Prezydentem Miasta niż merytorycznych. I dlatego
      nikomu tak naprawdę nie służy.
      3. Torpedowanie przez radnych PIS -u inicjatywy dot. budowy
      Centrum "Astoria".
      Panowie radni i Panie Pośle zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy. Zamist
      rozwiązywać sprawy ważne dla mieszkańców tego Miasta koncentrujecie swoje
      wysiłki na politycznych podjazdówkach i udowadnianiu kto kogo. Żałosne .
      Gdzie wam do waszych liderów ? Do pięt im nie dorastacie.
      • bart_lex Re: Poseł kontra ADM 26.07.05, 15:22
        No nareszcie rozsądny PiSowiec. Oby takich więcej, może wtedy będę miał mniej
        powodów do krytyki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka