Gość: jacas IP: *.net.ua 03.08.05, 23:39 niektorzy powiedza Piotrowska, inni Gruszka, jeszcze inni Hatka...a ja powiem Markowski? Jak wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacas Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.net.ua 03.08.05, 23:47 Zemke tez na szacunek zapracowal, mimo, ze to nie ta strona sali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś fasola dobry by był Rulewski,Sikorski,Markowski,Brejza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:49 Dobry by był Rulewski,Sikorski,Markowski,Brejza,Piotrowska czyli ci co czują interes Bydgoszczy i regionu Nie nadają się m.in.Gruszka,Kłopotek,Wnuk,Rakowski,Hyla-Makowska,Ciemniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: dobry by był Rulewski,Sikorski,Markowski,Brej IP: *.net.ua 03.08.05, 23:57 a mi sie taka mysl nawinela wlasnie. jakie poparcie dostalby bydgoski prezydent "Szczota" Dombrowicz? :) wiem, ze kwestie ta rozwazac mozna narazie jedynie w teorii,ale interesujace jak widza go ludzie wsrod innych politykow z wojewodztwa?! ode mnie by glosu nie dostal - za nadwrazliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: dobry by był Rulewski,Sikorski,Markowski,Brej IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 04.08.05, 00:20 ZEMKE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuman Re: dobry by był Rulewski,Sikorski,Markowski,Brej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:25 Brejza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: dobry by był Rulewski,Sikorski,Markowski,Brej IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 04.08.05, 00:28 Co on takiego dla regionu zrobil. Nic nie wiem w tym temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
milk_sam Re: dobry by był Rulewski,Sikorski,Markowski,Brej 04.08.05, 00:37 Czas I Sekretarzy się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
milk_sam Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz 04.08.05, 00:36 Prawdę mówiąc gdy się tak bliżej przyjrzy to obecni posłowie to mizeroty. Zaden tak na prawdę nie jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POL Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:38 Hatka jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
milk_sam Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz 04.08.05, 00:39 Gość portalu: POL napisał(a): > Hatka jest najlepszy W czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plum Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:45 Nie obrazaj.Romek to naprawde zdolny geodeta Odpowiedz Link Zgłoś
milk_sam Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz 04.08.05, 00:47 Gość portalu: Plum napisał(a): > Nie obrazaj.Romek to naprawde zdolny geodeta Pomyliłeś wątki kolego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.net.ua 04.08.05, 00:49 co do Hatki, to Kancelaria Sejmu wyplaca mu miesiecznie 10 tys. zl na utrzymanie biura, a pan posel biuro sobie w domku organizuje. toz to nie prywata mosci panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lot Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:52 Jest zawsz do dyspozycji wyborcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.net.ua 04.08.05, 00:57 nie wiem, nie korzystalem nigdy z jego pomocy. milo, ze jest obecny dla swoich wyborcow, ale czy potrafi dobrze reprezentowac miasto w sejmie? jakos nie slychac o nim za duzo. Markowski mial 300 wystapien w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dok Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:59 O 250 za duzo.W gaaniu jest dobry.Tlko konkrety cos mikre.A Hatka takie efekty ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vat Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 01:09 Nie Hatka tylko Piotrwska jest zawsze do dyspozycji wyborcow .Na nia i jej Biuro mozna zawsze liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.net.ua 04.08.05, 01:22 Piotrowska jest tak skuteczna, ze niedawno twierdzila jeszcze, ze nie mamy szans na uniwerek :P Plusa powinna dostac co najwyzej za porządki w Platformie oraz za krytyke Hyli Makowskiej (protekcja na AB!). Tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.liwest.at 04.08.05, 09:47 Gdzie jest ta skutecznosc,a jak ona zalatwila prace mezowi i znajomym i inne sprawy.Jest to typowa przedstawicielka skorupowanych elit,dlaczego skutecznie chroni aferzystow z Izby Celnej w Toruniu i jej komorki w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.net.ua 04.08.05, 20:30 No to moze w ogole postawmy na mlodosc. ida wybory i mozna zaglosowac na mlodych kandydatow, co maja werwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elessar ZEMKE rządzi IP: 212.75.114.* 05.08.05, 10:04 TAKA jest moja ocena, najwięcej zrobił dla regionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: ZEMKE rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:03 Gość portalu: Elessar napisał(a): > TAKA jest moja ocena, najwięcej zrobił dla regionu Jak gazety robia kampanie panu Zemke, to jest niezbyt uczciwe, ale czytelnicy mogliby - czytajac te gazety- wyciagac wnioski. Zwroccie uwage, ze pan Zemke jest poslem i ministrem zarazem, wiec ma duzo wieksze mozliwosci niz zwykly posel, a jeszcze na dodatek np. bedacy w opozycji. To sa sprawy wg mnie nie porownywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEMKE Re: ZEMKE rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:15 JESTEM NAJLEPSZY I RZADZE :) GLOSUJCIE NA MNIE I TYLKO NA MNIE. KOCHAM SIEBIE I TYLKO SIEBIE. MAM SZACUNEK DLA SIEBIE SAMEGO, A RESZTA TO BLEEEE W OGOLE...PAMIETACIE MTO RZADZI? JA JA JA JA JA AJA JA JA JA JA AJA JA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeon Re: sondaz! kto jest najlepszym poslem w wojewodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:24 Najlepszy jest Kłopotek. Wbrew temu co głosi jego nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Markowski ponad wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:03 O dzialności posła Markowskiego często czytuję na łamach prasy lokalnej, o tym, że robi co i rusz coś, a dodatkowo często widzę jak udziela się na forum Sejmu, jak nikt z regionu. Toż to urodzony prymus. Kanclerska głowa. Dobrze mieć takiego posła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M Re: Markowski ponad wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:13 Zgadzam sie z Panienka. Prosze glosowac jak Pani serce dyktuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Markowski ponad wszystko IP: *.tvgawex.pl 08.08.05, 10:35 JANUSZ ZEMKE i chyba nie musze tłumaczyć dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś