Gość: Świętoszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:12 Rewelacyjna wiadomość obiegła pewne kręgi miasta, otóż nasz liberalny biskup ma otworzyć kaplicę w której będą blogosławione związki homoseksualne> Co wy na to???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gertych Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:14 ola boga! kyrie eleison! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:41 popieram pomysł, popieram!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: 81.15.226.* 08.08.05, 15:47 Chyba sie z choiny urwaleś,to chyba biskup z jakiejs sekty,a nie nasz rzymskokatolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świetoszek Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:50 Ja nie wiem jaki biskup, ale na głowie miał tę śmieszną czapkę i zlotą laskę i tłum sutannowych go otaczał, a ci w sutannach to mieli makijaże na twarzach i rajstopki i trzymali się za ręce a potem się całowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: 81.15.226.* 08.08.05, 15:48 Jesteś edzio,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świętoszek Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:51 a bo co , jesteś homofobem, czy zakutym łbem z LPR???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: 81.15.226.* 09.08.05, 16:02 Jeżeli Pan Bog stworzył coś takiego,to znaczy ze ma w tym jakiś cel,nie będę się na ten temat wypowiadał,chociaż jestem przeciwny legalizacji jakichkolwiek związkow homoseksualnych,jednak jezeli jest to faktem,to nie mozna z biskupów i niższego kleru w calości robić pedałów.Oni są częścią naszego społeczeństwa ,więc dlaczego wszyscy księża mają być idealnymi kapłanami,to moje prywatna opinia,z którą wcale nie musicie się zgadzać.PS.wcale nie jestem klerykałem,ale brońcie swojej nowopowstałej diecezji.Pozdrawiam wszystkich homo ,hetero i bi,Pan Bóg kocha wszystkie swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:09 Skoro Pan Bóg kocha wszystkie swoje dzieci, to pedałów też kocha! Dlaczego zatem Kościół przejawia NIENAWIŚĆ do homoseksualistów, a przecież wiemy ,że 45% księży to geje, rozpoczynając od naszego wielebnego prałata Marucha z Katedry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:10 jestem za legalizacją związkó homoseksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.05, 16:12 WYNOCHA ZBOCZEŃCY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:15 WYNOCHA ZAKUTY DEBILU, DLA TAKICH JAK TY TĘPAKÓW NALEŻAŁOBY PRZYWRÓCIĆ KREMATORIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.05, 16:19 SPADAJ ZWYRODNIALCU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:20 ŻYCZĘ CI, ŻEBY NAPADŁ CIĘ TŁUM ZBOCZEŃCÓW I WYRUCHAŁ DO WYPRUCIA FLAKÓW!!! hehehehe,hihihi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.05, 16:22 sama się oceń; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Kaplica dla świętoszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:30 Spadaj ciulu!Jak jesteś homo,to zajmij się dochodzeniem do normalnośći.Dla ciebie kaplica,ale cmentarna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Kaplica dla świętoszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:32 I tak oto przedstawia się przed nami Polska Katolicka co zionie nienawiścią, głupotą i ciemnotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:30 jestem tolerancyjną osobą i akceptuję odmienność, ale nie trawię takich przygłupów jak ty-zakuty łbie. NA STOS Z miłym, NA STOS!!!! HEHEHEHE,HIHIHI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:28 Ty gościu chcesz być przebojowy inaczej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:52 dziękuję Damianku, taki ładny z Ciebie gej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:23 Mistrzynią dedukcji to Ty nie jesteś. Zazwyczaj wnioskuje się na podstawie czegoś. Twoje stwierdzenie jest natomiast "z czapki". Albo masz coś do powiedzenia albo daj sobie i innym spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:30 Damianku, ja akceptuję Twoją "innoSC", lubię takich milusińskich gejów jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:44 hehehe. W moim poście skrytykowałem to co napisał autor tego wątku, bo myślę ze to zwykłe zaśmiecanie forum (chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem). To, że określasz mnie gejem jest dla mnie obraźliwe. Forum jest anonimowe i daje okazję do wypowiedzenia się również ludziom Twojego pokroju, którzy do dysusji niewiele wnoszą. Mając to na uwadze nie będę tą drogą już z Tobą rozmawiał. Jeśli miałabyś/miałbyś na tyle odwagi to możemy się spotkać gdzieś na piwku, ciekawe czy potrafisz sklecić sensowne zdanie mając przed soba prawdziwego rozmówcę a nie ekran komputera? bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:53 bardzo chętnie zapraszam do rozmowy, może być przy piwku. Mam nadzieję, że to Ty nie zdezerterujesz i nie wystraszysz się, bo przecież mogę cię zgwałcić...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:15 ok. oto moj kontakt: kalator@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:00 Jolciu, tak jak myślałem - brakuje ci odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:25 Jednak źle myślałeś Damianku! Zastanawiałam się gdzie Cię zaprosić na to piwo i rozmowę. A mianowicie pracuję w pewnym pubie, dość elitarnym. Róg ul.Dworcowej i Matejki.Trzeba wejśc w podwórze(przez bramę obok antyków), po lewej stronie (na przeciw mechanika) jest wejście(dzwonek przy drzwiach). Dzwoń i wejdź śmiało na piętro, będę przy barze czekać na Ciebie z piwem. Lokal jest przestronny i napewno znajdziemy spokojne miejsce na pogawędkę.Jeśli jesteś odpowiedzialnym facetem i szanujesz kobiety to czekam na Ciebie. Proponuję dziś wieczór lub jutro. Odpisz konkretnie! I wstydź się, że to ja słaba płeć muszę Cię zapraszać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:36 Na początku cieszę się i nie ukrywam satysfakcji, że trafiło właśnie na mnie. Przeglądając bowiem Twoją działalność na forum stwierdzam, że ten tekst jest Twoim najdłuższym i pozbawionym jadu. Znaczy, że nie jesteś taka/taki zła/zły jak to można ocenić po tych postach. Latem wolę spotykać się na powietrzu. Podałem e-mail. Napisz, to porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:43 Nie znam Cię i narazie wolę rozmawiać tutaj, bo tak jest bezpieczniej(mam nadzieję,że to zrozumiesz). Jestem delkiatną dziewczyną i nie ufam zbyt szybko (mam poważne powody)! Dlatego proponuję spotkanie w miejscu bezpiecznym dla mnie. A Ty jako facet powinieneś to uszanować. Jeśli masz obawy to napisz, jeśli mnie przekonasz odpiszę na e-mail. Jednak boję się bo jesteś homofobem, a ja mam bardzo liberalne poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:54 Najpierw piszesz, że jestem gejem, teraz jeszcze, że homofobem... Stary Rynek też jest miejscem bezpiecznym i w dodatku na świeżym powietrzu. Kombinujesz "jak koń pod górkę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:01 a Ty nie umiesz się zdeklarować ani co do miejsca spotkania, ani co do tego kim (jaki) jesteś?! Jesteś gorszy niż baba, i dlatego uważam, że masz naturę geja, ale Twoje wypowiedzi były homofobiczne. Więc wreszcie określ się co do: płci, orientacji, poglądów i naszego miejsca spotkania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:28 Widzę, że napisanie maila stanowi dla Ciebie trudność nie do przejścia. Forum nie jest do tego, żeby pisać kim się jest, jaki się posiada numer buta i itd. Nie zależy mi na tym i forumowiczów tez to nie obcodzi. Jeżeli natomiast stać Cię na obrzucanie ludzi inwektywami to rozumię, że będziesz również taka odważna przy spotkaniu oko w oko. Będę jutro o 19.00 w ogródku Węgliszka. Jak spytasz barmanki o moje imię to Ci wskaże gdzie siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: 81.15.226.* 09.08.05, 16:15 Cześć Jolu,nie jestem edzio,chetnie bym się z Toba spotkal,jednak jest to niemozliwe, nie mieszkam w Twoim pięknym,secesyjnym mieście.Pozdrawiam bydgoszczan,ktorzy tak bardzo nie lubią torunian.Ps.Nie jestem z waszego województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: KOŚCIÓŁ DLA HOMOSEKSUALISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:19 Ach szkoda mój alfiku.Jestem zrozpaczona............ Odpowiedz Link Zgłoś