Dodaj do ulubionych

PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:54
?!?!.......
Obserwuj wątek
    • Gość: brek Re: PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA IP: *.net / 213.17.254.* 10.08.05, 20:54
      Chyba Torunia.
    • Gość: semeon Re: PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:41
      Przynajmniej miałbym arcydzieło literackie autorstwa prezydenta i do tego z
      jego autografem.
    • Gość: jolka Burkina Faso będzie tam pasował ze swoim zabójczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:07
      oddechem i wonią z okolic pach.
      • Gość: Estetka Re: Burkina Faso będzie tam pasował ze swoim zabó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:05
        Fuj!!!
        • Gość: kulot Re: Burkina Faso będzie tam pasował ze swoim zabó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:22
          A jednak ma duże szanse.
    • Gość: DAREK Z BYDG. Re: PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:55
      A CZY WIECIE ŻE PASTUSZEWSKI JEST W TZW " oko " KTÓRE WSPIERA TYMIŃSKIEGO NA
      PRZEZYDENTA !!! TEGO NIE MOGĘ ZROZUMIEĆ PRAWICOWIEC PASTUSZEWSKI WSPIERA LAMĘ
      Z PERU !!!!??????
      • Gość: Wyborca Re: PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:06
        Upał nie jednemu uderza do głowy!A Stefan nas jeszcze nie jednym dziwactwem
        zaskoczy.
        • Gość: WYBORCA II Re: PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:10
          Misiu, a gdzie Ty masz upał, może Tobie ostatnie wichury zaszkodziły.....
          • Gość: Wyborca Re: PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:12
            Misia jestem! A upały jeszcze wrócą i nie jednemu zamącą w głowie.
    • Gość: ja Re: PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA IP: 83.238.70.* 11.08.05, 10:57
      Pastuszewski na Prezydenta ale chyba Świecia... tam jest miejsce ludzi chorych
      psychicznie!
      • Gość: wyborca 5 Re: PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA IP: *.pub1.ino.tvknet.pl 11.08.05, 17:54
        Ktoś tu chyba zwariował, przecież Pan Stefan to bardzo fajny facet ale nie wolno
        go krzywdzić dać mu rentę Premiera i niech te swoje wierszyki pisze i w kościele
        się modli. Ja uważam że tylko Kostek Dombrowicz to facet za którego nie musimy
        się wstydzić tylko mu radnych normalnych wybierzmy , a nie chorych cierpiących
        cwaniaków be już dość czas na normalność. Nie obrażać Stefana niech sobie pisze
        tyle jego ale nic więcej!
        • Gość: karol Re: PASTUSZEWSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:10
          A ja tam dla pastuszewskeigo szacunek. Stworzył miesięcznk literacki który
          ukazuje się od paru lat - jest ogólnie dostępny w kioskach itd. mało tego nie
          uzyskuje prawie żadnych dotacji a mimo wszystko to funkcjonuje. rózni się wieć
          z całą pewnosćią od wielu naszych i nienaszych polityków dla których ważna jest
          tylko kasa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka