Dodaj do ulubionych

Kampania radnego Schreibera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:46
Radny Schreiber to znany promotor sportu, niegdyś szachsista, mniej więcej
rok temu trenował boks na komendancie Kaszubowskim, a teraz propaguje piłkę
nożną, aż dziw bierze, że nie jest szefem komisji sportu w radzie miasta. A
może szykuje się na ministra sportu?
Obserwuj wątek
    • Gość: walenty Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:48
      oby tak dalej to miasto sie oczysci z takich buraków
      • Gość: bolo Re: Kampania radnego Schreibera IP: 83.238.70.* 11.08.05, 21:55
        nazwisko ma jak cala zawisza czyli ZYDOWSKIE!!!! buhahahahah
    • Gość: rozgoryczony Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:54
      Jako kibic bydgoskiego Zawiszy nie zgadzam się na wykorzystywanie znaku
      klubowego do prowadzenia kampanii wyborczej przez jakiegokolwiek kandydata. Nie
      ważne czy z prawej czy z lewej strony sceny plitycznej. Oni potrafią tylko dużo
      obiecywać, a efektów nie ma żadnych. I dlatego na znak protestu nie pójdę w
      sobotę na mecz (choć rozgrywany będzie przy światłach).
      • Gość: Nigdy nie zginie Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:00
        ZAWISZA nigdy nie zginie, ale niech banda cwaniaków (polityków) pomaga
        klubowi , a nie sobie reklamę robi dzięki Zawiszy. Pan Walenciak wykorzystuje
        klub tylko dla własnych ambicji a teraz probuje jeszcze pomoc koledzę dając
        poparcie Zawiszy. A prawdziwa Zawisza nie potrzebuje pomocy jakis radnych tylko
        uczciwej piłki i uczciwych sponsorów , którzy oprócz zysków kochają piłkę.
        • Gość: TK Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:30
          A prawdziwy Zawisza !!!
          Radzę zrobić powtórkę z historii.
          Pozdrawiam
          TK
      • Gość: Kibic Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:01
        Polski światek sportowy, a tym bardziej związany z futbolem gnije, co pokazało
        chociażby ostatnie zebranie PZPN. Teraz jeszcze jakiś radny PiS, partii którą
        ceniłem dotychczas za rozwagę i brak afer, miesza w sporcie. POLITYCY ręce
        precz od sportu.
    • Gość: Mirek Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:03
      Czytałem ten plakat i zdziwiło mnie jedno: jest cena biletu, ale nie napisali
      gdzie można nabyć, może jutro radny w ratuszu będzie sprzedawać? Ciekawe czy w
      ten sposób zbiera fundusze na wybory?
      • Gość: WKS Re: Kampania radnego Schreibera IP: 212.122.214.* 11.08.05, 22:06
        no i bardzo dobrzE ! MIASTO ROZKLEJAMY ! CZY Z NIM CZY BEZ ZAWSZE SA
        PLAAKATY !! TYLKO WKS WKS WKS ! WIAC KTO W TYM MMIESCIE RZADZI ! TYLKO
        ZAWISZAAAAA
    • Gość: Czarny Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:06
      Jako obywatel tego miasta żadam ujawnienia treści umowy jaką zawarł radny
      Schreiber z Zawiszą. Skoro PiS głosi potrzbę jawności życia myślę, że nie
      będzie to problemem.
      • Gość: piłkarz Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.pub1.ino.tvknet.pl 11.08.05, 22:39
        Nie interesują mnie politycy , żaden z nich nic dla Zawiszy nie zrobił. jestem
        ciekaw kiedy ostatnio Pan Radny był na meczu!. Myślę że teraz nawet na wyjazdy
        z kibolami pojedzie, rodzi się pytanie czy uzgodnił to z Panem Przewodniczącym
        partii, jeśli nie to PiS wie co zrobić, będę głosował na Pana Markowskiego to
        B. dobry poseł!
        • Gość: LPR Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:46
          Pan Schreiber- moze uzywac logo Zawiszy bo jest przewodniczacym sekcji
          bokserskiej.Tak dalej Koledzy - bez obaw musza nam uwieryc w nasza fachowosc
          • Gość: BKS Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:35
            Nie jest zadnym przewodniczacym sekcji boksu,nie wiem czy w ogole wie gdzie
            jest stadion.Jak byl v-ce Prezydentem to byl chwilowym/z Urzedu Prezesem
            Polonii/ale musielismy go przepedzic , bo klub by zdechl-nikt nie chcial dac
            nam forsy
            • yaraz82 Zawisza duma Bydgoszczy 11.08.05, 23:46
              Heh :-)
              Szkoda że przy okazji plakatów pominięto jako rzecz drugorzędną mecz
              Zawiszy z Sadownikiem Waganiec(sobota,godz. 19:30 stadion Zawiszy przy
              ul.Gdańskiej 163)
              Warto także odnotować że inny kandydat PiSu na posła Tomasz Mazur jeśli
              zostanie posłem zamierza przekazywać 10% swojego uposażenia poselskiego na
              rzecz odbudowy Wielkiej Piłki w Bydgoszczy czyli na Stowarzyszenie Zawisza.
              Zawisza Rycerze Pomorza i Kujaw !!!
              • yaraz82 Re: Zawisza duma Bydgoszczy 11.08.05, 23:47
                tzn.chodzi mi że można by napisać o której i kiedy mecz przy okazji artykułu :)
              • Gość: Fan Re: Zawisza duma Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:51
                Jesli taki chojny to przed swoja emerytura doczeka Zawiszy w 3
                lidze.Dziekujemy!!!!!
              • tyrtajos LICZĄ SIĘ KONKRETY 12.08.05, 00:41
                Mam nadzieje, że kibice zostaną przede wszystkim kibicami a nie chłopcami od
                rozklejania plakatów jakiemuś tam Grzegorzowi Schraiberowi bo to przecież wstęp
                do kampani wyborczej. Nie lubię jak sport miesza się z polityką. Mam nadzieje,
                że inni kibise Zavi podzielają moje zdanie.
                A co do Tomasza Mazura jest myśle w tym coś konkretnego bo 10% z 10.000 zł jest
                1 tys. Klubowi taka kasa by się przydała. Lepsze to nisz rozlepianie plakatów
                pod szyldem Grzegorz Schraiber. Kibice trochę powagi!!!
                • Gość: LPR Re: LICZĄ SIĘ KONKRETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:48
                  Zawiszo -Mazur twoja nadzieja!Juz nie tylko Asta ale i ty masz swoich
                  politycznych opiekunow.Bylas sierota -to przykre.Mazur i PIS cie utula - co tam
                  forsa z ratusza Mazur - to jest to
                • camikaze Re: LICZĄ SIĘ KONKRETY 12.08.05, 00:58
                  Każde poparcie się liczy, a szczególnie finansowe. Zamiast robic szum wokół
                  swojej osoby pchając się na plakaty z logiem klubu Zawisza lepiej zrobic cos
                  pożytecznego. z tego co widzę to tylko młodzi potrafia się zdobyc na taki gest.
              • Gość: kibic Re: Zawisza duma Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:11
                Chlopie jak Ty chcesz odbudowac wielka pilke na Zawiszy jak w calej Polsce
                takiej nie ma? Nie widzisz co sie dzieje w polskiej pilce? Ta cala nedzna liga
                jest ustawiona i po co ladowac kase w Zawisze? Zeby ludzie mogli ogldac stojace
                na zalosnym poziomie kupione mecze? Zenada, lepiej dac kase na jakas inna
                dyscypline. Odbudowa wielkiej pilki, hehe dobre :)
            • Gość: Iron Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.chello.pl 12.08.05, 22:33
              WIEDZIAŁEM ŻE SCHREIBEROWI NIE MOŻNA UFAĆ!!!!!! NIKT Z POPIERAJĄCYCH GO
              WYBORCÓW NIE BYŁ W STANIE NAPISAĆ MI CO ZROBIŁ DLA MIASTA PRZEZ OSTATNIE 4
              LATA!!!!! PISALI TYLKO ŻE TO DOBRY I SKROMNY CZŁOWIEK HEHEHEHEHEHEHEH
              SCHREIBER JESTEŚ SKOŃCZONY!!!!!!!
    • Gość: wilk Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 01:01
      Jasne, jeden z nielicznych radnych ktorzy cos robia to najlepiej go zaszczuc, i
      zostanie wam ten wasz marketowy prezydencik z dziurawa piłka koszykowa pod pacha
      może dzieki schrieberowi zobaczycie w koncu ze w tym miescie jest taki klub jak
      zawisza i sa kibice pilki noznej
      schrieber trzymaj sie i nie daj sie!!!!!
      • Gość: LPR Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 01:03
        Na nastepny mecz Grzegorz prosimy o plakaty z twoja fotka.
      • albawarden Re: Kampania radnego Schreibera 12.08.05, 01:14
        Jeżeli on cos robi to albo się wygłupia albo łamie prawo. Co ten pan ma
        wspólnego z klubem sportowym Zawisza. Chodzę na mecze i aż mnie wzdryga, że
        ktoś taki kosztem klubu, którego jestem kibicem robi sobie darmową reklame. I
        jeszcze jest prawdopodobieństwo swoja drogą mała ale zawsze, że zostanie
        posłem. Ale tego sobie i Wam wszystkim moi drodzy szczerze nie życze.
      • Gość: Paweł Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:09
        "Jasne, jeden z nielicznych radnych ktorzy cos robia "
        A cóż takiego zrobił dotychczas Schreiber jako radny, propagatował chyba prawo
        pięści.
    • Gość: jacas Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.net.ua 12.08.05, 09:27
      Sport i polityka nie powinny sie tak zazebiac. zupelnie jak polityka i biznes.
    • Gość: łukaszek Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.08.05, 10:08
      z tego co wiem to schreiber od zawsze był zwykłym ćwokiem i burakiem... więc
      czemu tu się dziwić. słoma z butów jak wystawała tak wystawać mu będzie!!!
      • Gość: Wiślak Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:34
        P.Schreiber jest osobą związaną ze sportem nawet jego synowie reprezentują
        Bydgoszcz w szachach młodzieżowych.Ma moralne prawo "podpierać się o
        sport" .Jednak ten pomysł aby z tego korzystać w tej formie w trakcie kampanii
        wyborczej - jak można było się spodziewać- wywoła opór jego oponentów
        politycznych ,chyba nie był najszczęśliwszy i może zaszkodzić Zawiszy w
        przyszłości.Należy rozumieć ludzi takich jak P.P.Walenciak,Straszewski i innych
        (prawdziwych pasjonatów Zawiszy) ;którzy skorzystają z każdej okazji aby
        wydobyć piłkę nożną w Bydgoszczy z dna w jakie wpadła m.innymi za sprawą
        bierności tych oburzonych polityków.Jako sympatyk Zawiszy (i nie tylko )widzę
        pozytywne zmiany zachodzące w nastawieniu do Zawiszy P.Prezydenta Dombrowicza.A
        to;że Zawisza zyskała sponsora tytularnego firmę "TOMEX" daje nadzieję na
        odbicie się od dna mojej ulubionej dyscypliny i klubu.
        • bart_lex Re: Kampania radnego Schreibera 12.08.05, 11:48
          Komentarz krótki: pi..rzyć go!!!
          • Gość: Maciej Re: Kampania radnego Schreibera IP: 213.25.99.* 12.08.05, 13:41
            a czemuż to radny Schreiber nie drukował plakatów jakiś rok dwa lata temu, gdy
            Zawisza był bez grosza??? Qrwa kibic się znalazł, a ciekawe co robił podczas
            manifestacji kibiców w październiku???Od dłuzszego czasu działacze
            Stowarzyszenia próbują coś uzyskać od miasta i nic. Jako kibic nie chcę mieć
            nic wspólnego z takim "sympatykiem".
            • Gość: Wiślak Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:16
              P.Schreiber nie jest moim idolem i slyszałem;że w niektórych sprawach
              dot.inwestycji miejskich jest kontrowersyjny.Pomysł podpięcia się pod Zawiszę w
              tym momencie uważam delikatnie mówiąc za nieszczególnie szczęśliwy i szczery-co
              wyraziłem w poprzednim poście- ale jeżeli działacze Stowarzyszenia Zawisza dali
              na to pozwolenie to sądzę;że wiedzą co robią i mają na celu w przyszłości
              dobro "tylko" Zawiszy.Na podstawie dotychczasowgo ich zaangażowania w
              reanimacje piłki w Bydgoszczy nie mam prawa im nie wierzyć w szczere ich
              intencje.A może dla dobra sprawy zamiast zamiast "rozpalać polityczne ognisko
              nienawiści" niech pozostali też coś pozytywnego dla klubu zaoferują i
              zrealizują wtedy szanse się wyrównają a zyskają na tym wszyscy.Mimo tego nie
              jestem naiwny a wiara moja ;że tak mogłoby się stać jest słaba.Dziękuję Panu za
              recenzję i przesyłam "kibicowskie" pozdrowienia.
    • Gość: mb Kampania radnego Schreibera IP: *.telsten.com / *.telsten.com 12.08.05, 16:02
      Ja też zajmuję się polityka, tez bede startował w wyborach, tez jestem kibicem
      Zawiszy, ale nie zrobiłbym czegoś podobnego jak pan Schreiber. Ale polityka w
      sporcie jest ważna, zwłaszcza na szczeblu lokalnym, co możemy obserwowac na
      naszym bydgoskim podwórku, miasto daje dotacje na młodzież, ale może pomóc też w
      sporcie seniorskim(patrz np. Astoria). A tak na marginesie pan Walenciak też
      startował w wyborach do Sejmu w 2001 r. z listy PiS, a Stowarzyszenie Piłkarskie
      Zawisza powstało przed wyborami samorządowymi w 2002 r. z inicjatywy p.
      Walenciaka, który startował także w tych wyborach. Niestety taka jest prawda.
      Polityka jest w sporcie, także u nas w Zawiszy. Zobaczycie w przyszłym roku, co
      bedzie się działo.
    • Gość: fan Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:39
      no to ekstra, pewnie na najblizszym meczu Zawiszki w sobote radny Schreiber
      poprowadzi doping w "młynie" do pomocy z Walenciakiem. A po meczu strzelą se po
      buczku i skroja niezłą zadymke pod sklepem. A TAK POWAZNIE! PANOWIE SCHREIBER I
      WALENCIAK TROCHE POWAGI, JEZELI JUŻ NAPRAWDE CHCECIE POMÓC ZAWISZY, TO
      POSZUKAJCIE PRAWDZIWYCH SPONSORÓW CO URATUJĄ PIŁKĘ W NASZYM MIESCIE.A JEZELI
      NIE TO RECE PRECZ OD zaaaawwwwiiisszzzzyyyyyyyyy.
      • Gość: ULTRAS Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:42
        Ciekawe kiedy ostatnio większość osób co tu się wypowiada była na meczu Zawiszy?
        12 lat temu na 1 lidze?
    • Gość: ppp Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:41
      A clip from RealPlayer - 84355
      • Gość: WKS Re: Kampania radnego Schreibera IP: 212.122.214.* 12.08.05, 20:31
        DZIEKI WYBORCZA ZA REKLAME !! I DZIEKI TEMU KOLESIOWI MAMY ZA DARMO PLAKATY
        TYLKO NA TYM KROZYSCI MAMY !! ZAPRASZAMY NA MECZYK ! NIE NAWIDZICIE NAS
        JESTESMY Z TEGO DUMNI ZAWISZA HOOLIGANS !!
        • Gość: kibic Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 11:15
          Ale, jestes inteligentny...
          • Gość: Wiślak Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:05
            Ale ktoś zna realia Zawiszy,dzięki p.Walenciakowi, Straszewskiemu , niewielu
            działaczom i sponsorom ;którzy w najgorszym okresie się nie odwrócili od klubu
            oraz wiernym kibicom Zawisza nie zginął.Jeżeli cokolwiek chce się tutaj pisać
            to trzeba o tym pamiętać.Na ostatnim meczu byłem z Jeziorakiem Iława
            (dwubramkowy remis przy prowadzeniu Zawiszy dwa do zera).
    • Gość: B@rt Lista wyborcza PiS-u IP: *.klik.bydgoszcz.pl 13.08.05, 21:13
      to mieszanka postAWS-owskich popłuczyn z elementami planktonu politycznego
      rodem z Samoobrony. Nic, tylko gratulować
    • Gość: gigi Re: Kampania radnego Schreibera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 22:21
      hmm szachista ? ale zbiegiem okoliczności bardzo czesto puchary w zawodach
      szachowych organizowane przez urzad miasta za czasów "Sapy" wygrywał synek pana
      S. hi hi. Poza tym juz raz był posłem aws i cieniutko sie popisał , oj
      cieniutko- niech próbuje szczescia ! tym krokiem sobie zaszkodzil
      • Gość: fan Zawiszy Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 23:16
        Zawisza-Sadownik 1-0
        • Gość: Fan Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:42
          Byłem na meczu Zawiszy, i nie widziałem na nim Schreibera. TOż to skandal, gość
          zaprasza ludzi, a sam olewa mecz. Widać zagrał sobie koniunkturalnie.
          • Gość: zaawisza!! Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 15:07
            hmm pozostaje pytanie czy byłeś na tym meczu????? chyba nie... ja byłem i
            schreibera widzialem. no i dobrez przynajmniej pomogl klubowi. a wy tylko
            pieprzycie glupoty. jezeli to nic, to niech kazdy kibic zawiszy np "fan" za 2
            tyg wydrukuje na swoj koszt plakaty. chcialbym ale mnie niestety nie stac.
            prawda jest taka ze wiekszosc tych wypowiedzi to nie kibice naszej ZAWISZY
            tylko jacys przeciwnicy polityczni schreibera. do dziela chlopaki za duzo
            energii na wypisywanie glupot, za malo na pomoc NASZEMU klubowi.
            • Gość: taki nikt Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 14.08.05, 19:57
              No cóż widać że Pan Schr..... (jakoś nie moge zapamietać jego nazwiska)nie
              zagra już w tym klubie i chyba w żadnym., No bo kto by chciał takiego gracza,
              który strzela gole do swojej bramki.Przepraszam...., jeszcze jest taka druzyna
              która przyjmuje takich partaczy i niezbyt inteligentnych graczy. Zapraszamy do
              solarnego klubu Pana Andrzeja- "Samagłupota". Panie Gzrzegorzu Sch.....itd.tam
              trzeba płacić przed meczem, w trakcie meczu i po meczu - no i tam nie nauczy
              sie Pan wielkiej gry bo tam gra tylko jeden zawodnik- no a Pan!?.Pana już nie
              ma no bo i nazwisko jakieś takie nie sportowe i postura marna. Może blizej Boga
              by się Pan trzymał? odnowił sakrament małżeństawa, może poszedłby Pan na
              pielrzymkę. A może niech sie Pan wyprowadzi i nie przynosi Pan wstydu miastu,
              jego mieszkańcom i klubowi któremu naprawdę nie potrzebne są takie persony jak
              Pańska. Dasz Bur Panie Sch... itd
        • Gość: Sędzia Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:35
          Zawisza wygrała, choć grała w osłabieniu, bo Schreiber dostał czerwoną kartkę.
        • Gość: Kibic Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:38
          Byłem na meczy, zawsze przychodzi koło 1400 ludzi, a na tym ostatnim było 400,
          choć wydano ponoć 1000 plakatów. Widocznie do tych 400 nie dotarł plakat.
          Dziwne że pseudogospodarz się nie stawił, bo jak się kogoś zaprasza to się
          przychodzi Panie Schreiber!
          • Gość: Nikita Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:37
            Schreiber był na meczu to po pierwsze. Jeszcze dziennikarza "Gazety" robili mu
            zdjęcia, więc po co wypisywać kłamstwa??
            Myślicie, że jesteście tacy sprytni? Ja znam zdanie prawdziwych kibiców
            Zawiszy. Większość z nich jest zadowolona, bo mieli kolorowe plakaty. Gdyby się
            tak ten pomysł nie podobał to kibice w ogóle by nie rozwieszali tych plakatów.
            Wszyscy inteligentni wiedzą, że te posty wypisują pieski Markowskiego, bo
            większość nietylko kibiców, ale nawet ludzi zainteresowanych polityką nie ma
            pojęcia o tych rzeczach co wy wypisujecie. Nawet zwolennicy PiS-u nie znają
            nazwisk kandydatów do Parlamentu, nie mówiąc już o zawiłościach ordynacji
            wyborczej.
            Możecie się cieszyć póki co. Tylko zobaczymy gdzie dojedziecie tak grając.
            Hipokryci, lepiej zajmijcie się kampanią, zamiast obrażać ludzi.
            A tak na marginesie to panie Markowski ile dostają pana pieski za jeden taki
            post??
            • Gość: Szach mat Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:23
              Tak. bo prawda jest taka, że to te pieski rozkleiały te plakaty. Jeszcze pewnie
              za nie zapłacili. Hau - hau
              • Gość: LPR Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:01
                Wlacicielowi klubu wszystko wolno - moze nawet sprzedac Prezesa-
            • Gość: taki nkt Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 15.08.05, 18:05
              Szedł Grześ przez bydgoską wieś garść plakatów niesie, a za Grzesiem bierzy
              piesek pyskiem ludzi opluwając. Co za kundel jest to taki co z paszczęki zieje
              smrodem, może zna ktoś tego kundla?
              Nie nie znacie- to wam powiem!!Ta sobaka moi bracia -to Nikita - tak się zowie.
              Ależ śmierdzi to czujecie, tylko co to za krzyżówka nowa? czyżby Grzesiu moi
              drodzy nowej rasy się dochował? Więc postmeni do ataku, dajcie odpór tej
              mutacji - była owca, była krowa po co nam krzyżówka(schreiberówka) nowa. Czas
              oczyścić nasze miasto z niedoróbek i blagierów, trzeba przerwać doświadczenia
              genetyków Kosieniaków, Ciemniaków i Schreiberów.
              • Gość: Nikita Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:42
                Och ależ rozgoryczenie. No widzicie chłopcy, gdybyście byli kibicami Zawiszy,
                to mój post nic by was nie obszedł, bo przecież nie nasz klub atakuję, tylko
                osoby podszywające się pod fanów. Kiepsko jeszcze u was z główkowaniem. Teraz
                każdy postronny obserwator, który wejdzie przyzna mi rację.
                Ja opluwam ludzi?? Nie chłopcy, ja tylko przedstawiam fakty, a w końcu prawda
                boli najbardziej...
                Nie mam zamiaru zniżać się do waszego poziomu, bo to żałosne. Przykro mi tylko,
                że w PiS-ie są takie osoby jak wy, którym( o zgrozo!) marzy się jakaś kariera
                polityczna. Miejmy tylko nadzieję, że niedługo ktoś zrobi porządek.

Pozdrowienia dla prawdziwych fanów Zawiszy, III liga już za rok będzie nasza, w
                co gorąco wierzę.
                • Gość: taki nikt Re: Zawisza-Sadownik 1-0 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.08.05, 19:23
                  Nikita twoje niezrozumienie tekstu jest żenujące. Widać próby genetyczne są w
                  toku to można wybaczyć. Ja nie chcę takiego obrońcy klubu jak ty i Schreiber(
                  nauczyłem się pisać)nie stawiaj równości pomiędzy klubem a jakąś partią do
                  której ty i twój Pan macie jakieś pretensje. A że twój frankenstein dostał kopa
                  z tej organizacji(a tak nawiasem kto go tam przyjął) to wiemy wszyscy z
                  telewizorni. No i mieli racje, bo co to musi być za przygłup żeby tak się sam
                  załatwić. Ciekawy jestem czy na następny mecz też bedzie zapraszał?
    • Gość: xxx jedni mają Zawiszę, inni Myślęcinki i Pieczyska IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.08.05, 22:20
      • Gość: Nikita rozsądku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:54
        Ty bredzisz coś od rzeczy. I nie pochlebiaj sobie, że wiesz kim jestem, bo nie
        wiesz. I nie gadaj głupot, że jesteś kibicem Zawiszy. Bo ci PRAWDZIWI nawet
        jeżeli niektórym się to nie spodobało, to na pewno nie tak, żeby opluwać na
        forum. Klub dostał kolorowe plakaty i nikt nie miał powodów do niezadowolenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka