Dodaj do ulubionych

hej ka_zet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:03
jak juz jestes. mozesz mi wytlumaczyc co jest grane na bydgoskim i torunskim
forum?

jak to jest ze jakis torunianin zaczyna dzien od podbijania aferalnych watkow
o bydgoszczy i przechodzi to bez echa? taka tutaj tolerancja? to nic ze na
samej gorze watki stawiaja miasto w zlym swietle?

tymczasem gdy ja zaczalem robic to samo, a w toruniu nie brakuje inicjowanych
przez gazete watkow o naciagaczach ,zlodziejach i brudzie, natychmiast
zaczeto usuwac moje wpisy.
nie bylo w nich zadnych przeklenstw. ot komentarzyk w stylu: trzymam z
wami,popieram itd.

mało tego w nagrode za doszukiwanie sie sprawiedliwosci dziejowej
przeskanowano
mi porty z adresu:

name: host-193-42-228-76.gazeta.pl
IP Address: 193.42.228.76
Network: GWNET

Agora SA
Czerska 8/10
00-732 Warszawa
Poland

oto jak sie dba o wizerunek miasta w toruniu:

"Wiadomość nie została wysłana, powód: nie można odpowiedzieć na tę
wiadomość,
zalecamy rozpoczęcie nowego wątku."

no i sytuacje mamy teraz taka ze w toruniu juz usunieto wszystkie niewygodne
watki (choc sa one komentarzami do artykulow gazety) a w bydgoszczy jest
tolerancja. codziennie odnawiany watek o olewaniu fordonu,niebezpieczenstwie
na
astorii, o zapasci lotniska.
nie mozna sie przyczepic? ze wolnosc? w toruniu takowej nie ma. wpisy sa
usuwane najpozniej po 15 minutach !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: maniek Re: hej ka_zet IP: *.brda.net 25.08.05, 12:32
      no wlasnie...o co tu chodzi?
      • Gość: Www Re: hej ka_zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:44
        Proponuje zrobić tak jak ja. Umieściłem na stronie www wycięte przez pana
        Babika :), (w domyśle moderatora toruńskiego forum) głosy w dyskusji. Nie są to
        wszystkie wpsiy jakie zebrałem. Umieściłem tam tylko te, w których autor
        próbował dyskutować z Babikiem albo zarzucał mu wyrzucanie postów, a także te
        w których autorzy próbowali budować przyjazny obraz Bydgoszczan zaprzeczając
        lansowanemu na wiadomej stronie i na forum toruńskim tezie o rzekomej
        nienawiści Bydgoszczan do Torunian i Torunia. Może to jest jakiś pomysł.
        Zbierajcie takie wpisy robiąc zrzuty ekranu ebejmujące też adres postu. Co o
        tym myślicie?

Adres: republika.pl/jatrzacy_babik

skąd adres? Starzy bywalcy wiedzą. Babik każdego kto się z nim nie zgadza
        nazywa Jątrzącym Leszkiem z Bydgoszczy :))
    • ka_zet Re: hej ka_zet 25.08.05, 12:32
      Ja tu tylko sprzątam, za zasady na toruńskim forum nie odpowiadam.
      I zapewniam, że nie widzisz nawet jednej trzeciej podbijanych wątków :>
    • Gość: Mariusz Re: hej ka_zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:32
      Może będe złośliwy...
      Ka_zet spędza więcej czasu na toruńskim forum i prostuje dane GUS podawane
      przez toruńskich forumowiczów. Nie ma czasu na zajmowanie się waszym forum.
      • ka_zet Re: hej ka_zet 25.08.05, 12:36
        Prowadzisz jakieś statystyki? :>
        • Gość: Mariusz Re: hej ka_zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:45
          Nie. Opieram się na danych GUS ^^

Pozdrawiam :)
    • Gość: maniek Re: hej ka_zet. IP: *.brda.net 25.08.05, 12:34
      sory kazet ale cala pierwsza strona bydgoskiego forum to torunski shit...
      • Gość: przyjaciel Re: hej ka_zet. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:41
        co sadzisz ka_zet o probie namierzenia krnabrnego forumowicza czyli mnie?
        czy sadzisz ze zakomunikowanie o tym fakcie odpowiednio wysoko i poparcie
        odpowiednimi danymi spowodowaloby nieco bardziej sprawiedliwe reakcje adminow
        na osi bydgoszcz- torun w przyszlosci?

ostatecznie ka_zet, skoro mozesz sprzatac to bym prosil o zagladanie tutaj ok 9-
        10 sprzatanie wpisow torunskiego kolegi (byc moze admina torunskiego albo
        bliskiego przyjaciela admina) z watkow typu: niebezpiecznie na astorii,
        lotnisko bydgoskie umiera, pobito i utopiono mezczyzne. przeciez golym okiem
        widac ze to paszkwile naszych sasiadow majace na celu przedstawienie
        specyficznego obrazu bydgoszczy.
        no jestes bydgoszczaninem czy nie?
        to ja mam robic porzadek?
        • Gość: zatroskany Re: hej ka_zet. IP: *.brda.net 25.08.05, 12:44
          a co robi 2 pozostalych opiekunow??czzby to byli torunianie czego sie obawialismy??? nic dziwnego ze nic tutaj nie robia
          • Gość: normalny Cale zlo swiata to Torun...tak rozumuja niektórzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:47
            Torunianie nawet wywołuja afery, kradna samochody, napoili Gruszke, sfałszowali
            podpisy za Piotrowska i żądali łapówek za pracownikow AB nie wiesz o tym?
            Cale zlo tego swiata to Torun.... tak rozumuja niektorzy.
            • Gość: daad Re: Cale zlo swiata to Torun...tak rozumuja niekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:48
              Nawet jak ktos pisze o faktach, które się dziją w Bydgoszczy - musoi byc z
              Torunia :-)
            • Gość: Www Re: Cale zlo swiata to Torun...tak rozumuja niekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:59
              odwracasz kota ogonem. Przecież dobrze wiesz o co chodzi a tui tylko zamulasz w
              głowach maluczkim
        • ka_zet Re: hej ka_zet. 25.08.05, 12:54
          Gość portalu: przyjaciel napisał(a):

> co sadzisz ka_zet o probie namierzenia krnabrnego forumowicza czyli mnie?
          > czy sadzisz ze zakomunikowanie o tym fakcie odpowiednio wysoko i poparcie
          > odpowiednimi danymi spowodowaloby nieco bardziej sprawiedliwe reakcje adminow
          > na osi bydgoszcz- torun w przyszlosci?

forum@agora.pl , napieraj. Jak ja kiedyś pisałem to pomagało.

> ostatecznie ka_zet, skoro mozesz sprzatac to bym prosil o zagladanie tutaj ok 9
          > -
          > 10 sprzatanie wpisow torunskiego kolegi

Zaglądam i sprzątam, zapewniam. Nie codziennie i nie zawsze rano, ale sprzątam.

• lilsnake Identyczne pytanie... do redakcji 25.08.05, 12:46
      Jak to jest, ze jeden torunianin ustawicznie spamuje nasze forum z różnych
      dobrze znanych wszystkim nicków: nn, jaca, jacek, pomek, aww, ddd, xxx, anita,
      44, kati1973, urodzony.w.niedziele i jeszcze inne, a opiekunowie i admini tego
      forum kompletnie się tym nie przejmują i ignorują ustawicznie odświeżane wątki
      mające przedstawić nasze miasto jako aferalne, brudne, niebezpieczne,
      nieciekawe i ze wszech miar odstęczające. Większość takich wątków to monologi
      jednej i tej samej osoby odpowiadającej sobie samej w kolejnych postach.
      Kompletna paranoja i fałsz.

Co więcej, nasze próby odpowiedzi na te posty są przez was od razu wycinane,
      więc działacie de facto na rękę temu spamerowi (lub całej grupie) pozostawiając
      tylko ich wpisy.

Poza tym jest dokładnie jak pisze mój przedmówca- w Toruniu nie można przemycić
      na forum ANI JEDNEGO słowa krytyki (nawet tej uzasadnionej), bo posty od razu
      nie wchodzą na forum lub są po bardzo krótkim czasie kasowane.

Albo więc działacie w zmowie z torunianami, tolerujecie kłamstwo, fałsz i grę
      nie fair, albo musicie się Państwo wziąć do roboty i banować osoby, które
      zamieniają nasze, bydgoskie forum w śmietnik dla niewyżytych torunian.
      • Gość: Mariusz Re: Identyczne pytanie... do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:50
        Niewyżyci Torunianie - podoba mi się :D

lilsnake napisał:
        w Toruniu nie można przemycić
        >
        > na forum ANI JEDNEGO słowa krytyki (nawet tej uzasadnionej), bo posty od razu
        > nie wchodzą na forum lub są po bardzo krótkim czasie kasowane.

Jeżeli to co piszesz jest prawdą to rzeczywiście nie powinno tak być.
        • Gość: bart kati.1973 - jest z Poznania (dawniej Bydgoszcz) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:52
          kati.1973 - jest z Poznania (dawniej Bydgoszcz)
          urodzony.w.niedziele - to bydgoszczanin....
          44 - to prcownik urzedu, z SLD...

rozumiem, że trudno zniesc slowa krytyki od własnych, ale nie popadajamy w
          paranoje, nie wszystkie zle fakty rodza sie w Toruniu.
          • lilsnake Re: kati.1973 - jest z Poznania (dawniej Bydgoszc 25.08.05, 12:55
            zapewniam cie, ze dokladnie obserwuje momenty uaktywniania sie tego spamera i
            jego watki. taka mam prace, ze wiekszosc czasu jestem na necie. i dokladnie
            wiem, kto jest kim, a kto sie pod kogo podszywa. wbrew pozorom jest bardzo
            latwo domyslec sie prawdy
          • Gość: przyjaciel Re: kati.1973 - jest z Poznania (dawniej Bydgoszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:56
            ale co ma do rzeczy kati,44 czy urodzony?
            czy ktos o nich wspomnial?
            • Gość: bart Re: kati.1973 - jest z Poznania (dawniej Bydgoszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:57
              Tak - lilsnake wspomnial.
              A ty kim jestes lilsnake?
              Nie torunianin?
            • Gość: przyjaciel Re: kati.1973 - jest z Poznania (dawniej Bydgoszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:59
              jako ciekawostke dodam ze podobny w tesci inicjujacy watek wpis mojego
              autorstwa,tyle ze skierowny do admina torunskiego na forum torunskim zostal
              dzis usniety tak na oko z 10 razy.

• kati1973 Re: kati.1973 - jest z Poznania (dawniej Bydgoszc 29.08.05, 14:36
            w poznaniu bylam raz na balu z z mojej firmy bardzo milo wspominam

i caly czas jestem z bydgoszczy ale forum bydgoskie nie odwiedzam gdyz tam maja
            paranoje

ps Bart to taka firma jest w sulnowie kartonami sie zajmuje niech zgadne
            bedzie teraz ze z Sulnowa jestes :)))

• kati1973 Re: Identyczne pytanie... do redakcji 29.08.05, 14:39
        ty masz paranoje

kati1973 czyli ja - pisze nie tylko na tym forum zobacz sobie wpisy na innych

i sie lecz

nie wszyscy z bydgoszczy beda nie lubic Torunia a jesli ktos jeszcze ma na ten
        temat fobie (bo to tylko forum internet zabawa) to maja problem

admin daruj sobie i sorry za ludzi z mojego miasta nie wszyscy tacy sa
    • Gość: arek myśle, ze torunscy dziennikarze podrzucają bydgosk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:00
      Jezu! Wszedłem i śmiech. Całe zło w Bydgoszczy oczywiscie z winy Torunia.
      No tak, tak...
      Zwazywszy, ze wiekszosc tematow to artykuly z GW - myśle, ze torunscy
      dziennikarze podrzucają bydgoskim swoje teksty :-)
      A oni bezwolnie je przedrukowują.
      Teksty pisze prezydent Zaleski.
      • Gość: przyjaciel Re: myśle, ze torunscy dziennikarze podrzucają by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:03
        witaj torunski spamerze o tobie mowa.

dlaczego nie moge robic tego samego u ciebie skoro ty mozesz podbijac u mnie?
        tamte (torunski)artykuly tez nie sa wymyslone. to sa artykuly rowniez gazety
        wyborczej. dlaczego?
        • Gość: arek Re: myśle, ze torunscy dziennikarze podrzucają by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:07
          Zwiesz sie "przyjaciel", a obrazasz mnie - typowe dla jątrzącego leszka - może
          to ty?

Dziekuje za okazanie szacunku rozmówcy.
          • Gość: przyjaciel Re: myśle, ze torunscy dziennikarze podrzucają by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:10
            Gość portalu: arek napisał(a):

> Zwiesz sie "przyjaciel", a obrazasz mnie - typowe dla jątrzącego leszka -
            może
            > to ty?

nie odpowiedziales na pytanie torunski spamerze.
      • lilsnake Re: myśle, ze torunscy dziennikarze podrzucają by 25.08.05, 13:06
        Albo sie źle czujesz, albo głupa palisz. W każdym mieście dzieją się różne złe
        rzeczy od czasu do czasu, w większym mieście jest ich więcej niż w mniejszym.
        Ale nie jest to powód do ustawicznego spamowania w celu wytworzenia wrażenia, o
        którym pisałem w poście wyżej, a każdy kto odwiedza nasze forum widzi, że taki
        właśnie zamiar ma toruński spamer (może to własnie ty? w takim razie pewnie się
        cieszysz, że mówimy o tobie).

Wejdź dla porównania na forum dowolnego innego miasta i nigdzie nie zobaczych
        takiego shitu jak u nas. I dobrze wiesz dlaczego. Żadnego innego miasta tyle
        nie łączy i dzieli co Bydgoszczy z Toruniem.
      • Gość: Www Re: myśle, ze torunscy dziennikarze podrzucają by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:03
        nie odwracaj kota ogonem dobrze wiesz o co chodzi albo jesteś kretynem
        kompletnym.
    • Gość: bart Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:13
      Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborczej - SLD traci wladze i próbuje
      oskarżac władze z PO o wszelkie sprawy i niepowodzenia.
      Kiedys był watek KTO NAMI RZĄDZI - nie wiem czemu redakcja go zlikwidowala?
      • Gość: przyjaciel Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:19
        gdyby ten watek powstal na forum torunskimty tylko dotyczyl bydgoszczy juz
        zostalby powycinany.oczywiscie nie caly.
        niby nie ma tu przeklenstw, ale nie ma tez miejsca na watpliwosci.
        dlaczego nasi adminowie nie odplacaja tym samym?
        juz powinny zniknac wpisy torunianina o nickach arek, daad,normalny.

no w takie ch.jki pogrywaja sobie na forum torunskim i apeluje o to samo skoro
        nie potraficie zapanowac nad balaganem!
        nie ma miejsca na pogrywanie torunskich spamerow!
        • Gość: gostek Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:29
          Bez powodu w Bydgoszczy usunieto moje wpisy z 25.08.2005 - nie pisaly nic
          zlego - dlaczego? Musze pisac jedynie dobrze o jedynie panującym KD?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=17612124&wv.x=2&v=2&s=0
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=26290848&wv.x=2&v=2&s=0
          Odwrotnie niz piszecie - Bydgoski admin za bardzo szaleje - nie mozna zle o
          Dombrowiczu?
          • Gość: przyjaciel Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:35
            jakos torunskich spamerow nie usuwaja. dlaczego ciagle widze posty arka,daad i
            normalnego?
            jakim cudem skoros niewinny?
          • ka_zet Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz 25.08.05, 13:51
            Gość portalu: gostek napisał(a):

> Bez powodu w Bydgoszczy usunieto moje wpisy z 25.08.2005 - nie pisaly nic
            > zlego - dlaczego? Musze pisac jedynie dobrze o jedynie panującym KD?

Nie, ale narzekaj sobie w nowym wątku. Jak coś jest nieruszane od miesiąca czy dwóch tygodni, a
            później jest po jeden-dwa posty dziennie przez pięć dni to wyleci jako podbijanie wątku...

• Gość: gostek Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:55
              Przesadzasz ka_zet z tym wycinaniem!
              To jest jakis limit, po ilu dniach mozna wpisywac ile wpisow?
              Jak nie wpisywane dluzej nzi 3 dni to nie mozna?
              To przeciez normalne, ze watek sobie lezy i sie wraca.
              cenzura dziala.
              • Gość: przyjaciel Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:59
                "To przeciez normalne, ze watek sobie lezy i sie wraca.
                cenzura dziala."

spróbuj w toruniu.bedziesz mial porownanie.
                • Gość: przyjaciel Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:01
                  a zapomnialem. tam wpisy na bydgoszcz nie sa usuwane. napisz cos na zaleskiego.
                  i liczymy czas jak dlugo bedzie.
                  stawiam ze ponizej 15 minut.
                • Gość: gostek Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:01
                  czy tytuł miał brzmieć: h*j ka_zet ?

czy: h*j ka_zet ?
                  • Gość: przyjaciel Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:19

> czy tytuł miał brzmieć: h*j ka_zet ?
                    >
                    > czy: h*j ka_zet ?

dlaczego ten torunski spam tu jeszcze jest? na forum bydgoskim juz by go dawno
                    nie bylo!
                  • ka_zet gostek, ale masz coś sensownego do powiedzenia? 25.08.05, 14:34
                    Czy tylko będziesz podbijał wątki, teraz już na trzy nicki, aż się komuś znudzi?
                    • Gość: tor Czemu kasujesz NORMALNE WPISY, ktore nikogo nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:35
                      Czemu kasujesz NORMALNE WPISY, ktore nikogo nie obrazaja, a nie usuwasz
                      wyraznie obrazliwych i takich chamskich wpisow sie nie kasuje:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28163208&a=28165900
                    • Gość: przyjaciel Re: gostek, ale masz coś sensownego do powiedzeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:38
                      ka_zet napisał:

> Czy tylko będziesz podbijał wątki, teraz już na trzy nicki, aż się komuś
                      znudzi
                      > ?

ka_zet, czy w bydgoszczy jest jakis admin?taki ktory widzi ip nadawcy,bo widac
                      ze torunska neostrada, czy uda sie zainteresowac kogos popisami torunian? mam
                      wrazenie ze sa w te zabawe zaangazowane dosc wysoko postawione osoby w toruniu.
                      jestes w stanie czy trzeba zasypac skargami wawe?
                      • ka_zet Re: gostek, ale masz coś sensownego do powiedzeni 25.08.05, 14:42
                        Gość portalu: przyjaciel napisał(a):

> ka_zet napisał:
                        >
                        > > Czy tylko będziesz podbijał wątki, teraz już na trzy nicki, aż się komuś
                        > znudzi
                        > > ?
                        >
                        > ka_zet, czy w bydgoszczy jest jakis admin?taki ktory widzi ip nadawcy,bo widac
                        > ze torunska neostrada, czy uda sie zainteresowac kogos popisami torunian?

Widać jak widać. Dokładnie to widzi tylko administracja forum, a nie pospolite ruszenie
                        od sprzątania (takie jak ja). Ale nie bardzo mogę wdawać się w szczegóły.

> mam
                        > wrazenie ze sa w te zabawe zaangazowane dosc wysoko postawione osoby w toruniu.
                        > jestes w stanie czy trzeba zasypac skargami wawe?

Skargi i zażalenia jak zwykle na forum@gazeta.pl , ktoś się pewnie zajmie.
                        (mi działało)
              • ka_zet Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz 25.08.05, 14:00

> Przesadzasz ka_zet z tym wycinaniem!

I dogódź tu wszystkim. Dla jednych za mało, dla innych za dużo... :>

> To jest jakis limit, po ilu dniach mozna wpisywac ile wpisow?

Nie ma, po to jest czynnik ludzki. Ty właściwie oberwałeś nieco rykoszetem,
                nic złego w tych postach nie było. Ale jakbym je zostawił to wątek byłby podbity...

> Jak nie wpisywane dluzej nzi 3 dni to nie mozna?
                > To przeciez normalne, ze watek sobie lezy i sie wraca.

Że sobie miesiąc leży? Przy tym ruchu na forum?

> cenzura dziala.

Tak, moderacja jest formą cenzury.
                • Gość: przyjaciel Re: Mysle, ze to poczatek ostrej kampanii wyborcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:41
                  kim sa pozostali opiekunowie tego forum ? nie znam ich nickow.nic nie robia.
                  • Gość: gostek Dlaczego admini kasuja glosy nieprzychylne Dombrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:49
                    Dlaczego admini kasuja glosy nieprzychylne Dombrowiczowi????
                    • Gość: przyjaciel Re: Dlaczego admini kasuja glosy nieprzychylne Do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:52
                      taki przyklad jak ten post powyzej zostalby juz dawno usuniety na forum
                      torunskim.
                      dlaczego?
                      bo podwaza wiarygodnosc i madrosc torunskiego admina.z torunskim adminem nie ma
                      dyskusji.
                      tymczasem w tym watku toleruje sie torunski spam.
                      ka_zet tnij przy samych jajach!
                      • Gość: gostek Re: Dlaczego admini kasuja glosy nieprzychylne Do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:59
                        Wpisalem dwa komentarze o Dombrowiczu dzis i zostaly zdjete! Zadnych
                        wulgaryzmow, czemu?
                • ethanak Mam do ciebie prośbę ka_zet... 25.08.05, 14:50
                  Po pierwsze żebyś wyjaśnił nam jak działa kliknięcie "skasujcie post" - komu
                  się pojawia informacja itd.Po drugie z racji tego że siedzę na tym forum duużo
                  spamerów i podbijaczy widzę od razu - czy mogę ci podawać wątki w inny sposób
                  niż ten z klikaniem na "skasujcie post"?pzdr
                  • ka_zet Re: Mam do ciebie prośbę ka_zet... 25.08.05, 15:03
                    ethanak napisał:

> Po pierwsze żebyś wyjaśnił nam jak działa kliknięcie "skasujcie post" - komu
                    > się pojawia informacja itd.

Zapewne regularnej administracji, bo opiekunom nie.

> Po drugie z racji tego że siedzę na tym forum duużo
                    > spamerów i podbijaczy widzę od razu - czy mogę ci podawać wątki w inny sposób
                    > niż ten z klikaniem na "skasujcie post"?pzdr

Teoretycznie możesz na maila...
                    • ethanak Re: Mam do ciebie prośbę ka_zet... 25.08.05, 15:26
                      Na czym w takim razie polega twoja rola?Możesz usuwać posty?Czy tylko
                      kontaktujesz się z adminem?
                      • rypcumpypcum Może usuwać 25.08.05, 15:33
                        ethanak napisał:

> Na czym w takim razie polega twoja rola?Możesz usuwać posty?Czy tylko
                        > kontaktujesz się z adminem?

Hejka! Polecam ten link:
                        https://forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476439.html

Tam wyraźnie widać, że może kasować posty. Z resztą ka_zet gdzieś wyżej
                        kilkakrotnie o tym mówił, że usuwa je częściej niż może się na pierwszy rzut
                        oka wydawać.

Pzdr.
                        • Gość: przyjaciel Re: Może usuwać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:37
                          forum znowu jest zaspamowane przez torunian. sam ka_zet nie da rady. kim sa
                          pozostali dwaj opiekunowie i dlaczego nic nie robia?
                          skad oni sie w ogole wzieli na tym forum?
                          • Gość: przyjaciel Re: Może usuwać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:49
                            wyszukiwarka nie znajduje nikogo takiego jak b_cz1 czy 100_krot.
                            zaden nie splodzil na zadnym forum wpisu.
                            co to za farsa?
                            potrzebujecie pomocy?
                            moge popilnowac tego dobytku. tydzien i bedzie jak makiem zasiał.
                            • Gość: kamil Moderacja nie polega na wyrzucaniu tematow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:22
                              Moderacja nie polega na wyrzucaniu tematow ktore nam sie nie podobaja, ale na
                              wywalaniu wulgaryzmow i łamiacych etykiete. Jesli nie łamie - nie mozna usunac,
                              nawet jesli sie nie zgadzasz z jego trescia, albo jesli jest negatywna.
                              • ethanak Toruńscy propagandyści.... 25.08.05, 18:38
                                A jeśli parę (albo jedna osoba) komentuje każde wydarzenie w ten sam sposób -
                                przykładowo coś jest zamykane - komentarz w Bydgoszczy wszystko się zamyka -
                                drugi komentarz tej samej osoby - w Bydgoszczy nie ma pracy - trzeci -
                                Dąmbrowicz jest temu winien - czwarty - czerwone elity Bydgoszczy się
                                doczekały.Tak mniej więcej wygląda większość komentarzy na tym forum.Czy to
                                jest według ciebie wyrażanie swojej opinii?Czy jeżeli ktoś na forum pyta o
                                mieszkania w Bydgoszczy a ta osoba pisze - w Bydgoszczy nie warto kupowac
                                mieszkań bo jest brzydka i brudna - to uważasz że ta osoba też wyraziła swoją
                                opinię?Czy może chce na forum sprzedać pewną tezę...Zastanów się...Bo mówimy
                                cały czas o jednej (lub kilku) osobach które w ten sam sposób komentują
                                wszystkie wydarzenia.
                                • Gość: balum Re: Toruńscy propagandyści.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:43
                                  Dziś spamował to forum od 14:05 do 14:22 - efekty są jeszcze widoczne. Parę
                                  razy już otym pisałem że mamy do czyniena z trolem internetowym. Jeżeli ka_zet
                                  tego nie widzisz to już nie wiem co ciebie może do tego przekonać.
                              • Gość: balum Re: Moderacja nie polega na wyrzucaniu tematow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:51
                                "Moderacja nie polega na wyrzucaniu tematow ktore nam sie nie podobaja, ale na
                                wywalaniu wulgaryzmow i łamiacych etykiete. Jesli nie łamie - nie mozna
                                usunac, nawet jesli sie nie zgadzasz z jego trescia, albo jesli jest
                                negatywna."
                                ciekawe że jakoś w toruniu nie przejmując się tym co tak pieknie opisałeś.
                                Tolerancyjnym można być w sytuacji kiedy i druga strona sotosuje się do
                                podobnych zasad, podobnie postępuje. Niestety tak nie jest.
                                • Gość: balum Re: Moderacja nie polega na wyrzucaniu tematow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:24
                                  Zamisściłem link do dyskusji na toruńskim forum
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=28180271
                                  ciekawa dyskusja na bydgoskim forum
                                  Autor: Gość: balum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                  Data: 25.08.2005 19:22 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                                  Zapraszam do zabrania głosu w tej dyskusji
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28156943&v=2&s=0

• Gość: wredny_krzyzak Re: Moderacja nie polega na wyrzucaniu tematow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:39
                                    no zamiesciles faktycznie..troche to ekshibcjonistyczne jest, obnosic sie z
                                    wlasna obsesja, ale jak tak chcesz..mam nadzieje, ze nikt cie nie wykasuje, aby
                                    ci nie robic przykrosci.. ogolnie - wspolczuje..
                                    • Gość: Zawisza [...] IP: *.cyberlynxx.com.br / *.cyberlynxx.com.br 25.08.05, 20:54
                                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                    • Gość: przyjaciel Re: Moderacja nie polega na wyrzucaniu tematow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:33
                                      nasi torunscy bracia tak swietnie rzna glupa ze az trudno uwierzyc ze tylko
                                      rzna.
                                      • Gość: wredny_krzyzak Re: do przyjaciela.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:04
                                        alez oczywiscie, rzniemy glupa, jestesmy glupkami - cokolwiek zechcesz..ja np.
                                        czuje sie przygnieciony sila twojej argumentacji. relaksujacego weekendu zycze !
                                        • Gość: przyjaciel Re: do przyjaciela.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:10
                                          dziekuje. nawzajem.
                      • ka_zet Re: Mam do ciebie prośbę ka_zet... 26.08.05, 16:10
                        ethanak napisał:

> Na czym w takim razie polega twoja rola?Możesz usuwać posty?Czy tylko
                        > kontaktujesz się z adminem?

Mogę usuwać, mogę cenzurować, mam trochę dodatkowych informacji.
                        Natomiast nie mogę sobie ot tak łazić z brzytwą i ciąć po uważaniu posty
                        i wątki...
                        • Gość: przyjaciel Re: Mam do ciebie prośbę ka_zet... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:17
                          to jakie widzicie towarzysze moderatorzy (opiekunowie?) wyjscie by pokonac
                          torunskie trolle nagminnie odswiezajace aferalne watki w naszym miescie?

dlaczego nie mozemy odplacic podobnymi trollowymi praktykami na forum torunskim
                          by ich satysfakcje z przedniej zabawy u nas minimalizowac?
                          oni moga ciac a tu nie mozna?
                          • Gość: bart Oficjalnie ci moderator nie odpowie, ze masz pisac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:19
                            Oficjalnie ci moderator nie odpowie, ze masz pisac bzdury - ale prywatnie
                            mozna :-)
                            • Gość: przyjaciel Re: Oficjalnie ci moderator nie odpowie, ze masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:29
                              alez jeszcze raz powtarzam,ze troll ma gleboko w powazaniu czy ty cos napiszesz
                              i czy to bedzie madre. troll ma inny cel niz madra czy glupia dyskusja.
                              watek z afera w bydgoszczy ma byc jak najwyzej. on sam ze soba bedzie gadal a
                              watek ma byc na gorze i juz.
                              masz klopot zeby wyluskac trolla? najczesciej uzywa slowa "afera". sa to
                              zdania: kiedy skoncza sie w tym miescie afery, znowu afera itd, itp.
                              i starcza. i juz watek na gorze.
                              • Gość: bart Re: Oficjalnie ci moderator nie odpowie, ze masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:33
                                pisalem o forum torunskim :-)
                                • Gość: przyjaciel Re: Oficjalnie ci moderator nie odpowie, ze masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:36
                                  no tak :-)
                                  tylko na razie ich moderatorzy czujniejsi :-)
                                  moze moje glupotki zby plytkie?
                                  no dobra. he he he
    • Gość: Www Re: hej ka_zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:53
      A szczytem wszystkiego był temat kolegi z Torunia "dlaczego Bydgoszczanie
      zazdroszczą nam miasta? " hihihihi jaciepierniczę ale głupota. To jest właśnie
      budowanie przyjaznego Dwumiasta.
    • Gość: przyjaciel Re: hej ka_zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:48
      moze warto wrzucic to do wawy?
      im wieksza promocja torunia tym bardziej beda sie w grodzie kopernika cieszyc.
      oni tez sa zdania ze im wiecej osob pisze tym lepsze efekty.
      jak sam bede pisal to wiele nie zdzialam.
      • Gość: Www Re: hej ka_zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:38
        ja chyba za mało wykształcony jestem . Nie zakumałem Twojego postu. O co Ci
        chodzi?
        • Gość: przyjaciel Re: hej ka_zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:12
          sa to dowody ze za byle co admin torunski wywala.
          wywala bo widzi ze pyskuje IP bydgoskie.
          nawet nie pyskuje. zadaje niewygodne pytania.przemyslane zaangazowane pytania.
          to nie powod zeby usunac.
          powinien dostac za taka prywate gosciu w dupe. od wawki. znaczy sie od centrali
          ze w ch.jki pogrywa.
          • Gość: Www Re: hej ka_zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:06
            tak teraz rozumiem i jest to dokładnie takie myślenie jak moje.
            Ale ja już pisałem i wysyłałem to do Agory. Oni to chyab maja gdzieś albo to
            planowe działanie. Dzięki i przepraszam za niezrozumienie.
            • Gość: balum Re: hej ka_zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:27
              potwierdzam to co pisze www - większość dyskusji z wilmanem, babbikiem kończy
              sie na usuwaniu postów jego oponenta z toruńskiego forum. też już kiedyś o tym
              pisałem że albo on bawi się w admina lub jest ot ktoś kto go zna. Po za tym
              forum toruńskie to forum wyłącznie sukcesu.
            • Gość: troll torunski Re: nie zrazaj sie, napisz jeszcze raz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:31
              argumenty masz wazkie i logiczne, wiec agora na pewno tego tak nie zostawi.. a
              jezeli dalej nie bedzie reakcji to nie od rzeczy byloby powolanie komisji
              sledczej w tej sprawie...
              • Gość: przyjaciel Re: nie zrazaj sie, napisz jeszcze raz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:52
                dokladnie.dzieki za podpowiedz. narod torunskim nam nauczycielem. oni wiedza ze
                im wiecej krzyku tym lepiej :-)
    • Gość: Wojtekh Widzieliście ten nowy temat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:55
      Wczoraj wieczorem jeszcze go nie było wcale. W nocy ponad 50 wpisów. Facet ma
      zdrowie żeby tyle napłodzić i sobie odpowiedać. To bardzo wraźny efekt
      działania wspomnianych tu spamerów Toruńskich i odpowiedź na ten wątek dyskusji.
      PROSZĘ ADMINA O USUNIĘCIE CAŁEGO WYRAŹNIE PROWOKUJĄCEGO TEMATU
      przy okazji ponownie

republika.pl/jatrzacy_babik
      • Gość: bulba Re: Widzieliście ten nowy temat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:31
        Admini czy wy śpicie ? Nie widziecie co od paru miesięcy wyprawia się na tym
        forum ? Jak może tak być żeby jedna osoba tak mogła zochydzić to forum i jej
        mieszkanców, zochydzić im ich miasto ? Tego forum już się nie da czytać przez
        ciągłe podbijanie watkó o aferach na AB i w bydgoszczy.
        • kati1973 Re: Widzieliście ten nowy temat? 29.08.05, 15:44
          tak sie sklada ze admin ma podglad IP i dokladnie wie skad kto co pisze

i tak sie tez sklada ze ten watek odnalazlam na forum o forum a nie tu

i wyrazilam swoje zdanie na ten temat

Jak ktos nie napisze ze nie lubi Toruna albo napisze ze nie lubi Bydgoszczy
          to jest faszysta z torunia (i to jest chore)

i jedyne co widza admini to politowanie ze takie problemy maja tylko ludzie z
          torunia lub bydgoszcy a inne miasta normalnie fukcjonuja

nie zamierzalam podbijac watku bo nie wiedzialam ze jest stray na forum o forum
          byl w pierszej dwudziesce

i bym sie nie wypowiadala ale byla tam mowa o mnie sugierujaca ze jestem z
          Torunia
          a tak sie skalda ze jestem z Bydgoszczy i wkurza mnie jak ktos rozwiazuje swoje
          fobie moim kosztem
          smieszni jestescie ze nawet wieku 40 lat (niektorzy)maja takie problemy moja
          corka jest powazniejsza

• Gość: ER CAŁY TEN WĄTEK POWINIEN BYĆ SKASOWANY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:38
      CAŁY TEN WĄTEK POWINIEN BYĆ SKASOWANY !!!!
      Pokazuje paranoję bydgoszczan i obawe o krytyke, ktorej mam nadzieje nie mamy.
      • Gość: balum Re: CAŁY TEN WĄTEK POWINIEN BYĆ SKASOWANY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:13
        Adminie jeden z drugim dzisiaj także nikt nie podbijał wątków. Możecie położyć
        się spać z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka