Gość: ronin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:15 i tak już ustalono, że ring wygra Czwojda z pedecji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zene Re: Ring wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:12 Witam! Jak mozna tak ograniczonych umyslowo ludzi pokazywac przed kamera. Michal N i Henryk T to poziom 00! Czyz juz nie ma normalnych ludzi w Bydgoszczy! I jeszcze ten smutny z Wyborczej-Boze chron Bydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz SĄD APELACYJNY,UNIWERSYTET TECHNOLOG. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:17 Ciekawe co myślą o powołaniu sądu i prokuratury apelacyjnej w Bydgoszczy oraz przemianie ATR w Uniwersytet Technologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: Ring wyborczy IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.05, 19:50 żałosne, nudne, bez polotu. Marcin Kowalski odstrasza wyborców. Pani Czyż z Domu Ojczystego gadała jak katarynka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Ring wyborczy IP: *.tvgawex.pl 13.09.05, 20:24 program zalosny, , nowakowski ktory nie iwe ile kosztuje bilet w bdg - kompromitacja , program nudny , robiony na sile ,bez pomyslu a pan kowalski nie lepiej zajmie sie swoim pseudo obiektywnym dziennikarstwem , a nie pokazuje sie w telewizji , kowalski jest beznadziejny , bledy przed kamera , wyglada jak straszydlo , do tego ten jego smieszny stroj program na poziomie osiedlowej kablowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: Ring wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:31 Heh a mi się akurat program podoba !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek Re: Ring wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:37 To jeszcze nie owód, żeby katować wszystkich innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Ring wyborczy IP: *.icpnet.pl 13.09.05, 21:01 najlepiej wypada Eckardt i mam nadzieję, mimo ze z LPr-u, że wygra. Reszta zawodników to takie nieobyte polityczne kukły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ring wyborczy IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.09.05, 21:11 taki poziom jakie towarzystwo, w kablówkach można przy wyższym poziomie programu wypaść nędznie, jak jest się głupim kandydatem ważne to co w "łebie"- a jak jest pusto to nawet ukończenie....... nie pomoże1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Ring wyborczy IP: *.ab.edu.pl 23.09.05, 11:15 zgadzam sie kowalski nie dorosl do tego programu razem z tym sierota lewandowskim.scenografia tego programu przypomina jakas marna sztuke teatralna,pytania niemajace nic wspolnego z realiami zycia w bydgoszczy.lewandowski przerywa po chamsku wypowiedz,za mocno wczul sie w role sedziego.no coz ale jak mozna zdazyc sie wypowiedziec w 40 s.zalosne jak cala ta telewizja bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
xneonx uwagi 13.09.05, 21:55 1. Sekundanci - totalne nieporozumienie. Jaka ich rola, po co wogóle występują? 2. Błąd w pytaniu o "senatorów minionej kadencji" - miniona kadencja to ta która skończyła się w 2001 roku! Pomysł programu dobry, troche gorzej z wykonaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: uwagi IP: *.petrus.com.pl 14.09.05, 18:52 wg mnie przegrał M.Kowalski. No nędza! A Kukliński to nie pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
trond dla narodu polskiego 14.09.05, 19:27 "Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopie..ie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawisły i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły, do Boga, Marii i Syna, zniszczcie tego sku..syna. Mego brata sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDS, zabijaka, oto modlitwa Polaka." Panie,proszę o szczęśliwe wybory i zgodę narodową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:02 "Najfajniej"prowadzi przeciagający Lewandowski i z dykcją super!Powinien zabrać z sobą Rogatty i Napierską!To byłby RING!! Odpowiedz Link Zgłoś
falls_road hahaha....poziom jak w TV kablowej 14.09.05, 19:27 brakowało tylko pytań o ulubiony gatunek kiełbasy i czy kandydat woli ciepły czy gorący bigos, czas na odpwoeidź 13 sekund... zamiast dać sierozkrecićkandydatom by sobie nawzjaem powrzucali coś by się działo i wtedy ring byłby ringiem a tak wyglada to jak olimpiada na drygoklasitów z przyrody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Ring wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:20 jestem ciekaw czy Ekcard się rozliczył z właścicielami nieruchomości, którymi administruje? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Ring wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:21 Walkowiak co on chce jeszcze zepsuć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Ring wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:59 A gdzie "orły" z Inowrocławia?Wnuk,Radzikowski,Waloch,Sibora,Wroński?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin WALKOWIAK-MARKOWSKI-MAZUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:12 Dziś w Ringu Politycznym mają być kandydaci PiS Anrzej Walkowiak,Tomasz Markowski,oraz Tomasz Mazur.Zapraszamy do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odlądający Re: WALKOWIAK-MARKOWSKI-MAZUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:36 Mnie też się podobało = niech ludzie widzą kto jest i jak jest. To może się obudzą i na Partię Demokratyczną zagłosują. kujawsko-pomorskie.demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0005,0024,0001,0001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: WALKOWIAK-MARKOWSKI-MAZUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:15 Walkowiak pokazał dzisiaj, że interesują go sprawy regionu. W porównaniu z nim Arendt blado wypadł - na żadne pytanie nie odpowiedzial. Andrzej Walkowiak ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asior Re: WALKOWIAK-MARKOWSKI-MAZUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:37 mój też brawo Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: WALKOWIAK-MARKOWSKI-MAZUR 16.09.05, 23:22 Z osób które wystąpiły dotychczas w rignu Andrzej Walkowiak zrobił na mnie największe wrażenie.Tacy ludzie powinni być w sejmie:kompetentni i uczciwi! Pana Arendta z SDPL komentować nie będe - niech ocenią wyborcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś wyloozuj pisuarze.... IP: 212.122.214.* 17.09.05, 00:53 zajmij się uczciwą robotą a nie cały czas szczekasz na forum o PiSie nikogo w ten sposób nie przekonasz a tylko zniechęcasz zwolenników Kaczora (np. mnie) taką tanią propagandą yaraz82 napisał: > Z osób które wystąpiły dotychczas w rignu Andrzej Walkowiak zrobił na mnie > największe wrażenie.Tacy ludzie powinni być w sejmie:kompetentni i uczciwi! > Pana Arendta z SDPL komentować nie będe - niech ocenią wyborcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy zwała na tym ringu że hej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 01:28 Heh! Ten Arendt kandyduje z SDPLu?HAHAHAHA HAHAHAHAHAHA Myslalem ze tam Gruszka tylko był ciekawą postacią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Ciekawe jaki bedzie wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 01:30 Ciekawe jaki bedzie wynik? Myslicie ze na tego z SDPL ktos zaglosowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: wyloozuj pisuarze.... IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.09.05, 08:49 tia juz uwierze ze zamierzales glosowac na PiS komuchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: wyloozuj pisuarze.... IP: 212.122.214.* 18.09.05, 01:54 Gość portalu: qwerty napisał(a): > tia juz uwierze ze zamierzales glosowac na PiS komuchu głosuję na kaczyńskiego na prezydenta a do sejmu bym też na niego zaglosował... ale nie mogę mam głosować na markowskiego???? o nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ring Re: WALKOWIAK-MARKOWSKI-MAZUR IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 23.09.05, 13:24 I wygrał lepszy. W ringu, a tak samo bedzie w wyborach. PiS zmiecie wszystkich zaczynając od SDPL po Platworme Obywatelską. W Bydgoszczy tylko Prawo i Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Samoobrona - dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:08 widziałem w tygodniu jakiegos gościa z samoobory.W rundzie pytań ogólnych , facet się zbłaźnił na maxa.Nie miał pojecia o niczym , nie potrafił logicznie myśleć , tacy puści ludzie nie powinni miec szansy startu w wyborach.A o regionie nie wie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN BRAWO WALKOWIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:55 WALKOWIAK - ARENDT WYNIK POSZEDŁ W ŚWIAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: BRAWO WALKOWIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 11:02 Wstyd, ze w najlepszej porze ogladalnosci ten program musi byc emitowany. I nie chodzi o postawe zawodnikow - kandydatow, ktorzy chwilami nie wiedza w czym tak naprawde biora udzial, rzecz dotyczy pomyslu i realizacji. A moze i to jest bez znaczenia, biorac pod uwage sojusz TVB z GW. Lis w kurniku juz grasuje......................................................................... ................................................................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Samoobrona - dno IP: *.tvgawex.pl 18.09.05, 14:27 W ogole kandydaci sa denni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Samoobrona - dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:37 Jakie miasto, taka telewizja, jaka telewizja taki program. Żenua, Kowalski wygląda anty telewizyjnie, z miną jak by się miał zesr.. i pobić telewidza, czyli mnie. Przecież ja mu nic nie zrobiłem, a facet patrzy na mnie jak bym mu zabił matkę., a stary wyga Lewandowski mu wtóruje w tych głupotach. Super kicz ostatnich czasów w naszej TVB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty wyborca Re: Ring wyborczy IP: *.crowley.pl 19.09.05, 23:43 Nie mam dylematu. Oddaję do Sejmu głos nieważny, który komisja musi policzyć. To jest lepsze od siedzenia w domu i marzekania. Możemy w ten sposób zgodny z prawem wyborczym powiedzieć politykom co myślimy o nich i ich partiach klikach. Pomyśl co zrobić dalej! Wystarczy znać prawo a demokracja staje się rzeczywistością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreda Re: Ring wyborczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 22:43 Czy Walkowiak umie coś robić sam od siebie (dziennikarzyna) czy tylko brać pensyjkę za bycie na usługach pana (niestety jeszcze) prezydenta K.D.??? Zapłacili mu za czystki w Polonii, a teraz mu płacą za to, że szczyci sie nie swoim sukcesem ....he,he,he Ludzie przecież on za swoją ,jak to zwie walkę z korupcją bieże normalna pensję.Takich działaczy jeżdzących na cudzym, podstwionym konu to u nas nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybieram: Re: Ring wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:46 Tak: www.wybieram.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alko Re: Ring wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:27 a wyborcza cały czas kasuje wszelkie wątki na temat oszustwa tego całego ringu. Dlaczego !!!! bo to prawda, że niektórzy kandydaci jak np. nowakowski wiedzą, że można głosować do woli na niego przez telefon i wręcz nakazuje wszystkim swoim znajomym dzwonić ile się da na niego. I gdzie tu uczciwość?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Ring wyborczy IP: *.chello.pl 24.09.05, 15:55 walkowiak zainwestowal 2000 pln na wysylane smsy he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ring wyborczy IP: *.chello.pl 24.09.05, 15:56 nowakowski jest zajebisty i tak wygra!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś