scoopa_84 21.09.01, 21:56 Mam pytanko...może spotkamy się wrescie wszyscy na chat gazety ...bo ja wiem moze w niedziele o 20 ?? Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: CHAT! 21.09.01, 22:02 Ja codziennie jestem w Lodzi-polecam jako sojuszniczy pokoj :))) KroTosS ps.Ale w niedziele moge byc w Bydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: CHAT! 23.09.01, 17:09 krotoss napisał(a): > Ja codziennie jestem w Lodzi-polecam jako sojuszniczy pokoj :))) > > KroTosS > > ps.Ale w niedziele moge byc w Bydzi. Wlasnie sobie przypomnialem, ze o 20 zaczyna sie studio wyborcze wiec nie dzis... KroTosS Ps.W koncu wybory sa rz do roku... Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: CHAT! 23.09.01, 19:06 a tak, rzeczywiscie>> tez jestem ciekawa wynikow, wiec 20 to nie najlepsza godzina... Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: CHAT! 23.09.01, 20:09 Wyniki juz znam, nide jestem bynajmniej z nich zadowolona... Ale na czacie nikogo nie ma... W takim razie ide sobie poczytac. See you. Odpowiedz Link Zgłoś