Gość: TP IP: 62.67.85.* 21.09.01, 22:36 Gratulacje dla waszego forum cos takiego jak "kowal" wystepuje tylko u was. Bydgoszczanie czy to jest wasza pomorska kultura? wstyd . bez pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoe Re: Bydgoskie forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 22:42 pilnuj swego nosa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Bydgoskie forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 08:45 "Was" się pisze nie "was".Uuuuuuuuuuuu , kolego też słabo z kulturą ! To po pierwsze. Po drugie nie masz racji,że tylko na bydgoskim forum. Zajrzyj do Wawy,Kielc,Katowic, a wcześniej Łodzi,Poznania itp i td. Długo by wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Bydgoskie forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 13:59 ale najpierw wyjrzyj przez okno (chyba macie we F.) a z pewnoscia znajdziesz tam rowniez jakiegos kowala pzdr fuer alles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Bydgoskie forum IP: *.67.136.39.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 22.09.01, 16:54 wasze piekne odpowiedzi tylko o was swiadcza.o moje wyksztalcenie nie martw sie kolezko,pisac umiem a ty co kursik spawania? masz .a moze jestes dyrektorem. bez pozdrowien " najbardziej prostackie forum w polsce." bo piszacy reprezetuja taki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Bydgoskie forum 22.09.01, 16:59 Powiem Ci tylko kolego TP ze kowal podobnie jak ty stukal z Niemiec z uniwerku jakiegos wiec z kultura pomorska jak to raczyles nazwac chyba niewiele mial wspolnego... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski TP nie umie pisać ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 18:33 Napisał w polsce z małej litery !!! Kurs spawania to przy Tobie doktorat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Bydgoskie forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 20:38 niestety musze ci przyznac racje to jest najbardziej prostackie forum jakie znam chyba ze bywasz rowniez na innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Bydgoskie forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 23:21 Gość portalu: Ted® napisał(a): > niestety musze ci przyznac racje > to jest najbardziej prostackie forum jakie znam > chyba ze bywasz rowniez na innych Komu tu przyznajesz rację ? Ja tego nie powiedziałem,a komentujesz mój post. Reszty nie skomentuję bo nie rozumiem i mam obawy,że ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Bydgoskie forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 23:48 Gość portalu: atomski napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > niestety musze ci przyznac racje > > to jest najbardziej prostackie forum jakie znam > > chyba ze bywasz rowniez na innych > atomski masz dzis problemy ze wzrokiem, zobacz dokladnie gdzie sie podpialem PION > > Komu tu przyznajesz rację ? > Ja tego nie powiedziałem,a komentujesz mój post. > Reszty nie skomentuję bo nie rozumiem i mam obawy,że ty też. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® korekta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 23:50 jednak sie zle podpialem;) mialo byc pod TP a wyszlo pod krotim ale nie pod atomskim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: korekta IP: 62.67.64.* 23.09.01, 22:39 jak zwal tak zwal a prymityw zostal . Kowale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: korekta IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 22:41 Cześć Kowalu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Bydgoskie forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 23:36 Przyjaźń to najpiękniejsza rzecz, jaką człowiek może zaproponować drugiemu człowiekowi. Bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tp Re: Bydgoskie forum IP: 62.67.77.* 24.09.01, 19:00 ale nie takiego kogos jak ty, ty kowalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Bydgoskie forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 20:00 Ty -z dużej litery analfabeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Bydgoskie forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 20:24 Gość portalu: Tp napisał(a): > ale nie takiego kogos jak ty, ty kowalu kocham cie moj bracie bezinteresownie i pozdrawiam rownie serdecznie uwaga podpowiedz: teraz mozesz przejsc na orientacje seksualne Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: Bydgoskie forum 24.09.01, 20:39 Wzruszyłam się... on/ona w nas kamieniem a my tak od razu... serce na dłoni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Jeszcze slowko do TP 28.09.01, 15:17 Swoja droga nie rozumiem czemu probujesz tak obrazic zawod kowala. Nie wiem jak bywalo dawniej, ale slyszalem obecnie o dwoch kowalach i rzemioslo jakie wykonuja ociera sie o granice artyzmu. Nie sadze, aby ktos pozbawiony inteligencji mogl skutecznie uprawiac ten fach, wiec twoje okreslenie jest nieadekwatne. Wobec tego proponuje ludzi pozbawionych inteligencji nazywac po prostu TP. Co ty na to TP, zaloze sie ze, mimo wszystko jeszcze tu zajrzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
atomski Re: Jeszcze slowko do TP 28.09.01, 15:32 To od nazwiska.Takie dostał (lub podobne:np.Kowalski) po przyjściu na świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Jeszcze slowko do TP IP: 62.67.68.* 28.09.01, 15:52 nie chodzi tu o zawod kowala lecz o tego kretyna co sie nazwal kowal, i teraz psuje Bydgoskie forum . pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Przepraszam TP 28.09.01, 17:15 Przepraszam, wycofuje propozycje. Nie bylem od poczatku w temacie i niepotrzebnie sie wcialem. Sorry!!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Jeszcze slowko do TP IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 17:24 Gość portalu: TP napisał(a): > nie chodzi tu o zawod kowala lecz o tego kretyna co sie nazwal kowal, i teraz > psuje Bydgoskie forum . pozdr. ho ho, przemowiles ludzkim glosem pozdrawiam tfuj t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Jeszcze slowko do TP IP: 62.67.72.* 28.09.01, 17:34 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: TP napisał(a): > > > nie chodzi tu o zawod kowala lecz o tego kretyna co sie nazwal kowal, i te > raz > > psuje Bydgoskie forum . pozdr. > > ho ho, przemowiles ludzkim glosem > pozdrawiam tfuj t> to bardzo pasuje do ciebie.do kowala tez. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Jeszcze slowko do TP IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 19:37 nie zauwazyles, ze to z milosci do ciebie, bracie moj w wierze, zostawiam ci zawsze zaczepienie nie mam w tej chwili pomyslu, wiec poeksploatujmy jeszcze tfuj t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Jeszcze slowko do TP IP: *.67.152.59.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 28.09.01, 21:00 jestes homoniepewny to spadaj , nie lubie takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Jeszcze slowko do TP IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 23:50 Gość portalu: TP napisał(a): > jestes homoniepewny to spadaj , nie lubie takich. i tu sie roznimy, ja nie pytam czy jestes on, ona czy ono czy jestes tepy burak czy inteligentny inaczej nie zakladam z gory, ze cie nie lubie i twoja innosc mi nie przeszkadza a co do orientacji seksualnych chyba tlumisz w sobie jakies ukryte pragnienia, bo skad ta niechec Odpowiedz Link Zgłoś