Dodaj do ulubionych

Halina Małgorzata Renz - SLD - buhahaha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:42
Halina Małgorzata Renz

Lat 50, wykształcenie średnie, obecnie na trzecim roku studiów w Akademii
Bydgoskiej. to jest oficjalnie na stronie SLD, ale wielu z nas otrzymało do
domów ulotki tej pożalsię przyszłej posłanki, na których to w wykształceniu
wpisała "3 rok Uniwersytetu Bydgoskiego im. Mikołaja Kopernika"
ja Was bardzo przepraszam, ale jak taka osoba może zasiadać w sejmie skoro ona
nawet nie wie gdzie studiuje?
pozatym co to za wykształcenie? 3 rok? to niech najpierw skończy chociaż
licencjat, a na razie to ma wykształcenie średnie!!
Pozdrawiam i życzę żebyście mieli na kogo głosować!
Ja tam obstawiam Korwina Mikke, facet ma chociaż zdrowe poczucie humoru!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lidka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • coooler1 Re: Halina Małgorzata Renz - SLD -skandal 16.09.05, 11:54
        Spokojnie Lidka :)
        a swoją drogą na ta panią to może tylko rodzina zagłosuje, chociaz i to
        wątpliwe :)
        • Gość: Retal Re: Halina Małgorzata Renz - SLD -skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:58
          ciekawe tylko za czyje pieniądze ona wydrukowała se te ulotki - ja mieszkam na
          Bartodziejach i wczoraj to gó.. zauważyłem, a Wy też to dostaliście? zresztą na
          klatce wyraźnie pisze, że lokatorzy nie życzą sobie ulotek, OBI i carrefour i
          tesco jużsię nauczyły, ale sld widac nie... ciekawe czy ta szmata sama je
          roznosiła w godzinach pracy w szpitalu...
          • Gość: wyborca Re: Halina Małgorzata Renz - SLD -skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:00
            spokojnie,ta osoba skończy studia a tematem jej pracy mgr.będzie "Jak komuch
            bez złotówki został milioneram" .Przeprowadzi ankietę wśród towarzyszy i praca
            gotowa .
            • Gość: Wyborca Re: Halina Małgorzata Renz - SLD -skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:50
              Spokojnie ,komuch,to nie złodziej.On ma już od rewolucji bolszewickiej prawo do
              władzy i koryta!!!A tu koryto się skończy i czas na rozliczenie długów.Te
              czerwone smutasy /sm jak k /już robią pod siebie ze strachu przed utratą
              ciepłych posadek.Tyle forsy stracili na bilbordy z widoczkiem gęby
              Cimoszewicza.A to "krwawiące serce Jolki"!Niestety nie będzie przedłużenia
              rządów komuny w Pałacu Prezydenckim.Może Olek zrobi magisterkę?Podaję temat
              pracy:"moje wysiłki na rzecz przedłużenia bolszewickich rządów w Polsce i ich
              niecny koniec"!
              • Gość: wyborca Re: foto Ciemniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:42
                stracili na widok swoich twarzyczek ,ale nie wszyscy az dużo.W EXPRESSIE jest
                zdjęcie Ciemniak sprzed conajmniej 10 lat-widocznie zaczęła oszczędzać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka