Dodaj do ulubionych

S. Pastuszewski, J. Rulewski, K. Złotowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:47
Stefan Pastuszewski i Jan Rulewski to bydgoszczanie, któzy z pewnością godnie
będą reprezentować interesy regionu i całego państwa w Senacie. powiedzmy
sobie szczerze, że w tej chwili nie ma lepszych kandydatów- bo kto? Sikorski-
cwaniaczek, który myślami jest gdzieś daaaleko w USA, Dzakanowski - ni to
LPRowiec ni to co?! zakręcony człowiek, który nic dobrego nie załatwi.
ewentualnie jest jeszcze Kosma Złotowski - szanuję go, jest dobrym politykiem
i z pewnością mógłby dobrze podziałać w Senacie. dwóch z trójki -
Pastuszewski, Rulewski, Złotowski otrzyma moje głosy. każdemu z bydgoszczan,
każdemu komu zależy na naszym dobru -również polecam te kandydatury
Obserwuj wątek
    • Gość: hauptmann PO to afery: fałszujaca Piotrwska oraz beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:49
      PO to afery: fałszujaca Piotrwska oraz beznadzieja-KonDom
      • Gość: hauptmann Re: PO to afery: fałszujaca Piotrwska oraz beznad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:56
        Juz lepszy PIS
    • Gość: MICHU Re: S. Pastuszewski, J. Rulewski, K. Złotowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:55
      tez na kogos z tej trojki zaglosuje! porzadni goscie. a do Sejmu chyba na
      Walkowiaka
    • Gość: mirabelka Re: S. Pastuszewski, J. Rulewski, K. Złotowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 16:38
      ja głosuje na Pana Stefana :) zawsze bardzo go lubilam, jego proze i poezje, a
      gdy byl we wladzach Bydgoszczy, byl bardzo aktywny i widoczny. moj glos dla
      Pastuszewskiego
      • Gość: Hej Re: S. Pastuszewski, J. Rulewski, K. Złotowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:36
        Rulewskiemu tak - za piekne wnuki na zdjeciu ulotkowym
    • Gość: mądry Re: S. Pastuszewski, J. Rulewski, K. Złotowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:46
      nie pieńcie się Sikorski jako jedyny ma poparcie Knesetu.
      • Gość: viktor a ja głosuję na Tomka Mazura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:12
        chłopak ma trzeźwe podejście do życia i polityki - poza tym obiecuje 10% swojej
        diety poselskiej przeznaczac na odbudowę Wielkiej Piłki w Bydgoszczy. Tomasz
        Mazur startuje z list PiSu. a na senatora- Kosma Złotowski i Janek Rulewski
        • Gość: Zeta Re: a ja głosuję na Tomka Mazura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:54
          facet mówi, że pomoże Zawiszy - więc chyba wszyscy kibice WKSu powinni oddać na
          niego swój głos
          • Gość: Afera Re: a ja nie głosuję na Tomka Mazura PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:37
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2925529.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka