Gość: torunianka IP: *.petrus.com.pl 21.09.05, 19:32 to jak, balum? będziesz grillował, głosował, czy zatapiał platformę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balum Re: grille niedzielne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:49 Na samym poczatku rozpocznę od grilla, potem w ograniczonym kręgu poddam się samokrytyce i podam swoją kandydaturę głosowaniu a na samym końcu by może zatopię platformę. Wszystko zalezy od tego co kto przyniesie i jak mnie to sponiewiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: grille niedzielne IP: *.petrus.com.pl 21.09.05, 21:06 A masz plan B? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: grille niedzielne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:10 Mam ale go nie wydam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: grille niedzielne IP: *.petrus.com.pl 21.09.05, 21:25 nie musisz od razu wydawać, tylko zdradź;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: grille niedzielne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:47 Nie zdradzę gdyż narażę się grupie trzymajacej grilla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: grille niedzielne IP: *.petrus.com.pl 21.09.05, 22:52 no to skoro nie mogę się niczego dowiedzieć schodzę ze sceny. A tak na marginesie, to myślałam, że to Ty trzymasz tego grilla jednoosobowo, autokratycznie niedemokratycznie;) Odpowiedz Link Zgłoś