lisiczkaa 11.09.02, 12:46 Proponuję pozytywny zwrot w przekazie naszego podforoom ;) Co Wy na to? ;) Pozdrawiam niezwykle pozytywnie i ... optymistycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fore Re: 5000 post ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 12:53 lisiczkaa napisała: > Kto pierwszy???????? ;) Lisiczka?:))))))) A troszeczkę bardziej poważnie: wszystkim, którym bliskie jest przełamywanie streotypu wzajemnej nienawisci miedzy pięknym Toruniem i ciekawą Bydgoszczą życzę miłego dnia:)))))) i swą gotowość w zwalczaniu ( albo gotowość w budowaniu porozumienia) ogłaszam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: 5000 post ;) 11.09.02, 12:57 Gość portalu: Fore napisał(a): > lisiczkaa napisała: > > > Kto pierwszy???????? ;) > Lisiczka?:))))))) > > A troszeczkę bardziej poważnie: > wszystkim, którym bliskie jest przełamywanie streotypu wzajemnej nienawisci > miedzy pięknym Toruniem i ciekawą Bydgoszczą życzę miłego dnia:)))))) i swą > gotowość w zwalczaniu ( albo gotowość w budowaniu porozumienia) ogłaszam:)))) A Bydgoszcz to już nie jest piekna, a Toruń ... ciekawy? ;) Forciu, na Ciebie zawsze można liczyć ;) Thx. !!! Pozdrawiam @ll i do manifestu Fore się przyłączam ;) Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: 5000 post ;) IP: 217.97.134.* 11.09.02, 14:04 lisiczkaa napisała: > > Kto następny? mła! ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: 5000 post ;) 11.09.02, 19:46 z bagażem pięciu tysięcy lat doświadczeń naszych przodków, rozpoczynamy nową erę... ;o)) of corbs mam nadzieję że się uda coś ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski list intencyjny - w intencji powodzenia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 22:13 Musicie szybko zastrzec ,ze dla co niektórych miejsca brak (w tym mnie ). Ja się nie będę wpychał,zdecydowany jestem wręcz nie wchodzić w to ,ale znam tupet krzyzaka . Zaraz powie ,ze to cudownie i czas działać i on stawia piwo i zaprasza w celu podziału ról.Kpina. Nie widzę więc tu miejsca dla trzech osób. Jesli chcecie zerwać z historią i całym bagażem złych wspomnień . Inaczej się nie da. Niestety wiem z drugiej strony,ze wymagam rzeczy niemozliwych .Jak głosić przyjaźń ,odtrącając ... W sumie to dobrze o Was swiadczy . Faktycznie źle o mnie . Trzymam za Was kciuki i dopóki dwóch takich co ukradli księzyć się nie bedzie napraszało ,nie będe się wtrącał i się afiszował.Z czasem nawet zapomnicie ,ze był ktoś taki jak atomski : )))))))) Jesli jednak znowu będą chcieli wykorzystać netbit do swych celów -biada im . Apel więc do tych dwóch : Proszę o unikanie tego co się rodzi i zaprzestania kolejnych prób wykorzystania tego do swoich gierek i celów. Zostawcie i zaakceptujcie to jako impuls ,niezaplanowane ,niewyrachowane działanie w celu rejestracji i stworzenia "przedsiębiorstwa". Niech się rodzi samoistnie. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: list intencyjny - w intencji powodzenia 11.09.02, 22:24 Brak mi poprostu slow.... hmmm.... radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: list intencyjny - w intencji powodzenia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 23:39 ... i niech tak zostanie w tym zakątku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: list intencyjny - w intencji powodzenia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 00:05 Gość portalu: atomski napisał(a): > Musicie szybko zastrzec ,ze dla co niektórych miejsca brak (w tym mnie ). No ,nareszcie wnuk donosiciela,syn ubeka i konfident powiedział cos z sensem.WYNOSI SIE!!! Prosze cie chory człowieku nie wchodz tu juz i daj nam wszystkim swiety spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: list intencyjny - w intencji powodzenia 12.09.02, 00:26 Faktycznie, niektóre osoby nie powinny sie tu wypowiadac nawet... :o/// Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: list intencyjny - w intencji powodzenia 12.09.02, 01:29 Gość portalu: krzyzak napisał(a): > No ,nareszcie wnuk donosiciela,syn ubeka i konfident powiedział cos z > sensem.WYNOSI SIE!!! Krzyżak, czy Ty nie potrafisz inaczej?! Czemu @ll psujesz? ;( DLACZEGO ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: list intencyjny - w intencji powodzenia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 12:41 lisiczkaa napisała: > > Krzyżak, czy Ty nie potrafisz inaczej?! Czemu @ll psujesz? ;( DLACZEGO ?! Spytaj sie tego idioty dlaczego tak zaciekle atakuje radcę. tak w ogóle Lisiczko czy przypadkiem nie jest wam wstyd za tego palanta ,pochodzacego podobno z waszego miasta.Czy komuś przypadkiem nie wpadło do głowy ,że ten chory człowiek dzisiaj atakuje radce ,a jutro nazwie Twojego czy czyjegoś ojca np. szmobnurekim z łajnem na rękach ,a matke prostytutką? Jeżeli nikt z was bydgoszczan nie reaguje na tego zboczeńca umysłowego to jest mi bardzo przykro. atomskiego mozna porównac tylko do kogoś kto ma aids,trzeba byc bardzo ostroznym z kontaktami z nim/nawet słownymi/ Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: list intencyjny - w intencji powodzenia 13.09.02, 19:16 Czasem mi wstyd ... naprawdę, ale wiesz, co Krzyżak, nie postrzegam tego wszystkiego w kategoriach atomski jest NASZ, a Krzyżak WASZ, jeżeli wiesz, co mam na mysli. Wchodząc na to podforoom myślę bardziej globalnie. I chyba to jest zdrowe podejście. Niestety kilku osobom tego brakuje. "Jezeli chcecie zrobić cos dla NetBiT-u- to musicie się pogodzić i tą zgode wspólnie obwieścieć. Jeżeli nie możecie się porozumieć, to może dajcie sobie spokój i spożytkujcie swoją niebywałą energię i czas w jakimś innym zakatku Internetu" (Fore) W tym coś jest ... Naprawdę. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Poczucia wstydu ciąg dalszy ;) 13.09.02, 22:50 Zapomniałam dodać, że nie wstyd mi za atomskiego. Jego sprawa, co myśli i mówi i niech sam się wstydzi za siebie. Ma do tego prawo, a biorąc pod uwagę moje "globalne podejście", bez destrukcyjnych, personalnych zapędów - wstyd mi za wszystkich Tych, którzy beznamiętnie, bez większego zastanowienia wszystko psują, każdy pozytywny zryw, każdą budzącą nadzieję inicjatywę. Rozumiesz? Rozumiesz ... Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: list intencyjny - w intencji powodzenia 12.09.02, 06:02 Gość portalu: atomski napisał(a): > Musicie szybko zastrzec ,ze dla co niektórych miejsca brak (w tym mnie ). > Ja się nie będę wpychał,zdecydowany jestem wręcz nie wchodzić w to ,ale znam > tupet krzyzaka . Zaraz powie ,ze to cudownie i czas działać i on stawia piwo i - i znowu to samo skamlenie ,co w KASZCZORKU > zaprasza w celu podziału ról.Kpina. > > Nie widzę więc tu miejsca dla trzech osób. - mow o sobie atomski > Jesli chcecie zerwać z historią i całym bagażem złych wspomnień . - znowu twoje "rady i porady przyjazne " ? > Inaczej się nie da. > Niestety wiem z drugiej strony,ze wymagam rzeczy niemozliwych .Jak głosić > przyjaźń ,odtrącając ... > W sumie to dobrze o Was swiadczy . Faktycznie źle o mnie . - wreszcie samokrytyka - zrozumiales ? > > Trzymam za Was kciuki i dopóki dwóch takich co ukradli księzyć się nie bedzie > napraszało ,nie będe się wtrącał i się afiszował.Z czasem nawet zapomnicie ,ze > był ktoś taki jak atomski : )))))))) > Jesli jednak znowu będą chcieli wykorzystać netbit do swych celów -biada im . - widac,ze OBSESJA i pelna nienawisc stale daje znac u ciebie. > > Apel więc do tych dwóch : Proszę o unikanie tego co się rodzi i zaprzestania > kolejnych prób wykorzystania tego do swoich gierek i celów. Zostawcie i > zaakceptujcie to jako impuls ,niezaplanowane ,niewyrachowane działanie w celu > rejestracji i stworzenia "przedsiębiorstwa". - nawet gdyby byla rejestracja - to komu sie stanie cos zlego ? KOmu stanie sie krzywda ? - atomskiemu ? Peknie ze zlosci i zazdrosci ? Czy straci majatek ? > > Niech się rodzi samoistnie. - tak jak " atomowa bryndza " ? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: 5000 post ;) 12.09.02, 00:49 Gratulacje :-) Szkoda że pomimo próźb już zaczynacie robić closed :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskoołka Re: 5000 post ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 10:00 Każdy, kto wrzuca brzydkie, kanciaste kamyczki do tego kwitnącego kolorami tęczy, pozytywizmu i uczuć przyjaznych wszelkich ogródka, sam się wykluczaka. Automatycznie niejako. Pozdrawiam optymistów Wasza Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Drodzy Panowie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 10:12 mam oczywiście na myśli Naszych Trzech: Radcę, atomskiego i Krzyżaka: ja Was ogólnie bardzo prosze, żebyście, jeżeli nie możecie inaczej - a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że nie możecie - wyjaśnili sobie rózne kwestie na tak zwanym "solo", a w tym wypadku chyba na tertio. Żadnego z Was na moje piękne oczy nie widziałam, znam Was tylko z Waszych wypowiedzi - i zaprawdę, powiadam Wam - natrzaskajcie się po m.. o pardon, po twarzach w jakims ustronnym miejscu (wiem, taki pomysł tez był) - może to jest jedyne wyjście. Jeżeli musicie się nadal obrażać w Internecie - to może spróbujcie poprzez wymianę maili, GG or samsink, jak to Wiech/Boguś:) mówi. WYJAŚNIJCIE TO MIĘDZY SOBĄ PANOWIE, bo nie mam żadnej przyjemności w tym, że chcąć ni chcąc, jestem zażenowaną publiką w tej pyskówce bez jakiejkolwiek klasy. Nie mam ochoty roztrząsać , kto ma racje- nie interesuje mnnie to. Przykre, że tyle energii, jaka włożyliście w zniewżanie, kopiowanie, wyszukiwanie itp. mogliście spożytkować zupełnie inaczej - np. zapraszając Hubara na wycieczkę Bydgoszcz-Toruń. Najbardziej mnie martwi w tej chwili bezsilność - bo ja Was moge prosić, a Wy pewno dalej swoje, nie przejmując sie zupełnie , że zrażacie ludzi do zrobienia/napisania czegokolwiek. Jezeli chcecie zrobić cos dla NetBiT-u- to musicie się pogodzić i tą zgode wspólnie obwieścieć. Jeżeli nie możecie się porozumieć, to może dajcie sobie spokój i spożytkujcie swoją niebywałą energię i czas w jakimś innym zakatku Internetu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Drodzy Panowie IP: 217.97.134.* 12.09.02, 11:13 Gość portalu: Fore napisał(a): > Jezeli chcecie zrobić cos dla NetBiT-u- to musicie się pogodzić i tą zgode > wspólnie obwieścieć. to jest równie prawdopodobne, jak budowa Bajkonuru II pod Ciechocinkiem... zgody między tymi panami nie ma i nie będzie, nie czarujmy się. Szkoda tylko, ze w swoim zacietrzewieniu i walce zgubili zupelnie z pola widzenia TO, co ich pierwotnie zwabiło do Netbitu... Panowie, drobny szczegół: starajac sie 'zwalczyc' oponenta, tak na prawde obrabiacie dupkę sobie samym (tak zupełnie sam na sam z sobą - jakość postów świadczy nie o ich podmiocie, a o autorze niestety). >Jeżeli nie możecie się porozumieć, to może dajcie sobie > spokój i spożytkujcie swoją niebywałą energię i czas w jakimś innym zakatku > Internetu. coś w tym jest... pozdr. Wiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Drodzy Panowie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 18:49 Krzyzak przez bardzo długi czas udawał ,ze w styczniu nic się nie stało .Taką miał taktykę przez ten cały czas . Do tego udawał milusiego ,szarmanckiego gościa o otwartym sercu . Ja wiedziałem ,ze to gówno prawda .Liczyłem jednak ,ze mozna wyleczyć . Wy tego nie wiedzieliście i nie chcieliście uwierzyć.(Co prawda miałem nadzieję ,ze wystarczającą karą bedą przeprosiny - ale gdzie tam ,kolo idzie jak burza w zaparte )Grube kreski ,grube kreski . Teraz też palancie złamany poprosisz o grubą kreskę ? Jutro zapraszasz snuć nowe wielkie plany ??? ...przykro mi ,ze olsnienie nastapiło w tak brutalny sposób . Wtedy (poprzedni netbit )też nie zdobył się kopnięcie w dupę tego prostaka. Szkoda . Co ciekawe dalej zabawiał się napuszczaniem jednych na drugich i przy okazji obrażaniem mnie. No cóz ,coś ,co Was przeraża ,na mnie nie robi juz zadnego wrażenia. Kwestia rocznego prawie doświadczenia ?? Jednocześnie był taki milusi ,ze warszawiacy do tej pory nie mogą uwierzyc ,ze to jedna i ta sama osoba. Skąd w ogóle początek nowej jakości w naszej przyjaźni ? Nawstawiał więc pod kilkoma nickami różnych prostactw o Bydgoszczy . Gdy się okazało ,ze to on ,byłem tym który zareagował (był jeszcze Ted i Kasia ) . Cieszę się ,ze jednak (przez łzy ) w końcu całe jego prostactwo ,w które tak nie chcieliście wierzyć wylazło .Uwierzcie ,ze to maluteńki promil tego co potrafi szanujący się prezes : ))))))))) Mam nadzieję ,ze w końcu się zdobędziecie na kopa w dupę . Wiem ,ze w tym udowadnianiu wcale nie byłem lepszy,często wręcz gorszy . Przykro mi . Jeszcze raz zycze powodzenia nowej grupie . Tak jak pisałem bez atomskiego ,radcy i krzyzaka . no : ) p.s. Mam nadzieję ,ze udało mi się uniknąć zbędnego patosu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Drodzy Panowie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 17:01 Aaaaaaaachhhh...... prawdziwy romantyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Drodzy Panowie 13.09.02, 18:56 "Palant"? "Prostak"? atomski - romantyk? No nie wiem ... Bohaterzy romantyczni, których pamiętam z liceum - nie operowali takim słownictwem. Czyżby ... duch czasu? Jeżeli tak - to od dziś nie szukajcie we mnie romantycznej nutki... Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: 5000 post ;) 13.09.02, 19:12 Taka mała dygresja: "Nie zatrzymuj defilady podnosząc 5 centów ... " To NA PEWNO a'propos. Fore, jak zwykle podpisuję się pod tym, co napisałaś. Potraktujcie to jako pointę: "Jezeli chcecie zrobić cos dla NetBiT-u- to musicie się pogodzić i tą zgode wspólnie obwieścieć. Jeżeli nie możecie się porozumieć, to może dajcie sobie spokój i spożytkujcie swoją niebywałą energię i czas w jakimś innym zakatku Internetu." Już prawie 70 postów minęło od momentu, gdy założyłam ten wątek. Jak widać, czas nie działa na naszą korzyść, NetBiTowi optymiści ;( Szkoda gadać. Skrzydełka mi trochę opadły ... Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: 5000 post ;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:38 -zapomniałas dodać "złamany " prosze o dokładne cytowanie -tak jak radca to robi-całych wypowiedzi -bo zakradają się niescisłości i mogę zostać opatrznie zrozumiany : )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: 5000 post ;) 13.09.02, 22:54 Mówisz o cencie? Był złamany? Hmmm Jeżeli jeszcze wiesz, kto jest autorem tych słów - to będziesz moim guru, aż do ostatniego dnia mojego zycia ;) Swoją drogą - to była wolna parafraza i nie czepiaj się słówek, oki? Lepiej zastanów się nad ich sensem. To nie tylko Tobie dobrze zrobi. BUZI :)) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: 5000 post ;) 14.09.02, 11:28 Jeżeli chodzi o kółko optymistów i pozytywistów, jestem z Wami! Jeżeli chodzi o naszą trójcę jestem przeciw (z całym szacunkiem dla Atoma - wiem, że nie uwierzycie, ale prywatnie to łagodny, do rany przyłóż człowiek. netbit, jakoś źle na niego działa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: 5000 post ;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 20:43 musi odejsc cała trójka ,uwierz ,im szybciej się na to zdobędziecie tym lepiej i tym szybciej się tu uspokoi ,w kategoriach sportowych biorac to bedzie remis ,ani netbit mój ,ani ich (wiem ,ze upraszczam ). oni sobie szybko zorganizują towarzystwo charytatywne KUBEK NADZIEI i tam ustalą takie zasady jak chcą , a ja zajmę się moją najnowszą pasją -Bydgoszczą. Nie mam nic przeciw Toruniowi ,ale Wam to teraz lepiej wyjdzie . Zadne propozycje mordobicia tego i tak by nie załatwiły .Kto z Was ma takie doświadczenia ,ze po pysku i wyjaśnione ? Moje są zupełne inne ,jest jeszcze gorzej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski laurka dla jasia4 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 20:56 ...jeszcze jedno ,nie wiem kim jest jasio4 ,ale czuje do niego spory szacunek ,chyle czoła za jego chciejstwo i poznanie całej historii netbitu,za wysnute obiektywne wnioski ,za nie podczepianie się pod którąkolwiek ze stron ( no zobaczcie ,pomimo,ze mnie nie lubi taka przydupasność z mojej strony???). Za pełen obiektywizm od początku do końca . Wiem ,ze radca się obruszy ,bo jasio zbeształ go dwa razy więcej niż mnie ,ale mimo wszystko się upieram przy swoim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasio4 Re: laurka dla jasia4 16.09.02, 14:52 > ...jeszcze jedno ,nie wiem kim jest jasio4 A wiec wiesz tyle ile ja o Tobie. > Za pełen obiektywizm od początku do końca . Dzieki, staralem sie. A swoja droga atomski pamietaj o tym, ze nie lubie wirtualnego atomskiego co absolutnie nie przeklada sie na rzeczywistego. Mam nadzieje, ze pewnego dnia spotkamy sie na piwie w jakims uroczym zakatku Bydzi i porozmawiamy o.. Bydzi wlasnie, zapominajac o NetBicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: laurka dla jasia4 IP: 217.97.134.* 16.09.02, 16:13 jasio4 napisał: > Dzieki, staralem sie. A swoja droga atomski pamietaj o tym, ze nie lubie > wirtualnego atomskiego co absolutnie nie przeklada sie na rzeczywistego. Jasiu, nie taki atomski straszny, jak sie maluje... Retoryka chwilami zdecydowanie pozostawia wiele do życzenia, ale ani braku intelektu, ani nieszczerości zarzucić mu nie można. A wirtualny zdecydowanie rózni sie od rzeczywistego, jak słusznie domniemywasz. Byle jeszcze jaki mały zwrot w tematyce postow ww. nastapił i bedzie dobrze - może facet da sie lubić także na necie?... :)) Pozdrawiam obu Panów Wiech Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Ratując lisią skórkę ;) 14.09.02, 23:40 Spieszę, by sprostować jeden z moich powyższych postów, do którego zakradł się złośliwy chochlik. Kolega "łagodny", "do rany przyłóż" atomski użył sformuowania "ZŁAMANY palant"w odniesieniu do jednego z naszych NetBiTowców. Nie wiem, jak mógł mi umknąć ten jakże znaczący epitet. Mam nadzieję, że ... po tym poście będę żyć ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Ratując lisią skórkę ;) 15.09.02, 10:41 Może i będziesz, ale co to za życie... :) Lisiczka z przetartą skórką, wyrwaną kitą i poprzetrącanymi łapkami... Chodzi lisek koło drogi, nie ma ręki, ani nogi... hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Ratując lisią skórkę ;) 15.09.02, 20:57 a tam drugie oko jeszcze mam, to w razie czego stanę w obronie Lisiczki :oP Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Lisia skórka, nóżki i łapki na miejscu :) 15.09.02, 22:28 I niech mi jeszcze ktoś powie, że nasz atomski nie ma serca ;) Żyję i mam się świetnie, choć dziś miałam bardzo bliskie spotkanie z naszym "łagodnym" kolegą i 100 razy mógł "przetrącić mi skórką, wyrwać kitę i poprzetrącić łapki ... " Jego miłosierdzie nie ma granic, o nie! ;) W zamian pokazał mi (m. in. mi) cenne zakątki naszego miasta. Nie zapomniał o nagiej kobiecie ... z kamienia ;) Cudownie ocalona pozdrawia @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Lisia skórka, nóżki i łapki na miejscu :) 15.09.02, 22:30 "Przetrzeć skórkę" miało być oczywiście ;) Cóż, jak widać w cytowaniu nie jestem najlepsza ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Apropos rejsu "Bydgoszczą", co go nie było ;) 15.09.02, 22:55 Wiech i SDB, bardzo miło było Was poznać i z Wami na nowo odkryć naszą poczciwą Bydzię ;) Mieliśmy szczęście, że trafilismy na tak dobrze przygotowanego Przewodnika ;) atomski, chylę czoła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Czy ja jestem tu sama?????? 15.09.02, 23:02 Piszę i piszę, a tu cisza ... Śpita, ludziska??????? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Czy ja jestem tu sama?????? 16.09.02, 03:58 bynajmniej!-sen to nie moja domena ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Czy ktoś za mną płakał? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 07:49 Fore Megalomanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Apropos rejsu 'Bydgoszczą', co go nie było ;) IP: 217.97.134.* 16.09.02, 14:48 lisiczkaa napisała: > Wiech i SDB, bardzo miło było Was poznać i z Wami na nowo odkryć naszą > poczciwą Bydzię ;) Dziękuję w imieniu własnym oraz pasażera :)) bez zbędnej kurtuazji i wielkich liter powiem: nam tysz!! :)) > Mieliśmy szczęście, że trafilismy na tak dobrze przygotowanego Przewodnika ;) > atomski, chylę czoła ;) Tu się zgadzam w pełni. Przewodnik słusznie prawił też w szerszym kontekscie, co by nie rzec... Oby też słuchał równie pilnie :) Fore - i nam się ckniło za Tobą (histeryczne spazmy Lisiczki pominę tu milczeniem...), i wszyscy ciekawi (albo większość, coby nie generalizować), kiedy się objawisz w swej cielesnej powłoce ;-P zaczerpnąwszy z słusznych źródeł powiem: pozdrawiam @ll :)) Wiech Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: 5000 post ;) 16.09.02, 08:30 Flakonik moich łez się .... przelał kilkakrotnie, wierz mi ;) Pozdrawiam @ll z samego rana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: 5000 post ;) 16.09.02, 14:08 No ja Fore rozlałem tylko... troche piwa z nerwów, bo nie dadza spokojnie wykorzystać balastu plecakowego ;o) Ale to nic osobistego, po prostu wiesz... czego oczy nei widzą, tego sercu nie żal :oP Za to jak zobaczę to zapłaczę pewnie nie raz, nie dwa ;o) (tylko z żalu że znów nie widzę!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: 5000 post ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 16:20 no to jeszcze ja :) fajowo bylo i wogle ale nadal jestem pod wrazeniem przygotowania atomskiego do roli przewodnika. o to wlasnie chodzi moze powinienem sie bardziej poduczyc z torunskich fortow i was jeszcze raz po nich przegonic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: 5000 post ;) 16.09.02, 20:09 no ja jako chyba najnamiętniej latający i przecierający szlak wspinaczki ceglanej ;o) nie muszę dodawać, że jestem za co? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Eh ... 17.09.02, 00:19 "Zaczerpnąwszy z słusznych źródeł", "bez zbędnej kurtuazji i wielkich liter powiem" - kocham Was !!! ;) Eh ... Kochająca Lisiczka pozdrawia @ll PS: KroTosik, sorry, ale musiałam to powiedzieć ;) Impuls chwili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Eh ... 17.09.02, 00:37 lisiczkaa napisała: > "Zaczerpnąwszy z słusznych źródeł", "bez zbędnej kurtuazji i wielkich liter > powiem" - kocham Was !!! ;) > Eh ... > > Kochająca Lisiczka pozdrawia @ll > > PS: KroTosik, sorry, ale musiałam to powiedzieć ;) Impuls chwili ;) Ale co tak nagle, co tak nagle?? Czyżby forty tak na Ciebie wpłyneły, a może to co było wtedy po? :o) Z niecierpliwościa czekam na uściślenie, no i tak w ogóle.. *^_^* ktoś mnie... :oP A tak poważniej, to uważam, że spotkanko "fortowe" było najbardziej z udanych dotychczas" ale to tylko moja opinia. Ps>Lisi ten raz zapomnę, ale żeby mi to było last! ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Eh ... 17.09.02, 01:00 krotoss napisał: tak poważniej, to uważam, że > spotkanko "fortowe" było najbardziej z udanych dotychczas" ale to tylko moja > opinia. > Nie tylko Twoja, KroTi ;) To było moje 4te w sumie spotkanie w tym zacnym Gronie - i mam podobne odczucia, choć myślałam, że ostatniego "koncertowego" Różopola nic nie pobije, a na pewno nie tak szybko ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Cała Lisiczka ;) 17.09.02, 01:14 lisiczkaa napisała: > krotoss napisał: > > tak poważniej, to uważam, że > > spotkanko "fortowe" było najbardziej z udanych dotychczas" ale to tylko mo > ja > > opinia. > > > Nie tylko Twoja, KroTi ;) To było moje 4te w sumie spotkanie w tym zacnym > Gronie - i mam podobne odczucia, choć myślałam, że ostatniego "koncertowego" > Różopola nic nie pobije, a na pewno nie tak szybko ;) Małe sprostowanie - nie byłam na "fortowym" oczywiście - gdyby jednak zamiast niego wpisać to niedzielne - to reszta się zgadza ;) Eh, troszkę wszyściutko mi się pomieszało, ale to tylko i wyłącznie ze szczęścia ;P Chyba zakochana jestem ;P (ale to nic nowego oczywiście) Pozdrawiam @ll > > Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Cała Lisiczka ;) 23.09.02, 18:52 No, teraz Lisiczka zakochana - wiosna, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Jaka wiosna ??? ;) 25.09.02, 01:20 No właśnie sama się dziwię. Jakieś anomalia pogodowe (?)nas dotknęły ostatnimi czasy ;) Jedne Wiosenki przeistaczają się w Yaskoolki, pojawiają się nowe wiosenki ... A mi tam dobrze w mojej lisiej skórce ;) A zakochana to jestem ... a jakże ;) Lisiczki tak mają ;)A Ty nie jesteś, Blondie? Nie wierzę ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Jaka wiosna ??? ;) 28.09.02, 11:50 Dokonałam szybkiej analizy mego stanu ducha... Jejku, jakie trudne pytanie mi zadałaś! Chociaż podobno nie ma trudnych pytań, są tylko trudne odpowiedzi... Idę dalej przemyśliwać... Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Do "myslącej" Blondie ;) 29.09.02, 00:33 Blondie, klucz do zagadki znajdziesz na toruńskim foroom. Mówię Ci to, by oszczędzić Ci czasu. Zacznijmy lepiej myśleć, jak i gdzie zorganizować następne spotkanko nie tylko "atomowej bandy" ;) I napisz koniecznie, jak w W-wce? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Blondi po przemysleniach :) 18.10.02, 23:40 Lisiczko Kochanie, znam już odpowiedź! Wyszepczę Ci na uszko jak tylko się spotkamy! A w Wawie - super!!! Już jestem w Bydzi, raz na dwa tygodnie będę jeszcze znikała, ale generalnie już pracuję na miejscu. Może tak jakieś spotkanko? Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Blondie, tęsknię ;( 22.10.02, 18:01 Blondie, koniec tych przemysleń !!! Niedziela? Mózg? Odsyłam do "spotkania przy pifku" na bydgoskim atomskiego. Wtedy będziesz mogła mi szeptać do uszka ... do woli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa No i mamy ... 17.11.02, 13:54 .... 400 postów więcej ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś