Dodaj do ulubionych

LUTOGNIEWSKI pedo.....???????

IP: *.tvgawex.pl 04.10.05, 20:26
no wlasnie czy , normalnym jest ze facet po 50 jako swoja "kobiete" ma 15
letnie dziecko - dziewczynke , ?????? tak mnie cos tchnelo gdy zobaczylem
reportera lecha L. podczas festiwalu prapremier ze swoja "kobieta" .Szkodas
słow ,szkoda dziecka - no wlsanie gdzie sa rodzice , gdzie sa odpowiednie
sluzby????

czy wg was takie sytuacje sa normalne???
Obserwuj wątek
    • Gość: gilu Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: 212.122.214.* 04.10.05, 21:00
      odpowiem ci policja i prokuratura rozkalda rece bo mloda ma skonczone 15 lat
      niestety na policji i prokuraturze maja go juz dosc a rodzice sa załamani bo
      niestety nik im nie mógł prawnie pomóc i chyba dali sobie juz luz ale walczyli
      ostro zapewniam cie mysle ze z gosciem to tylko porzadek moze zrobic kaczynski
      dziwi mnie tylko ze gdzie sie on pojawi to kazdy go toleruje a zróbmy tak ze
      nikt z nim nie bedzie rozmawial i kazdy bedzie sie odwracał ja to juz robie na
      kazdym kroku mimo ze wczesniej z nim nie raz gadalem
      • Gość: ff Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:15
        ta mała to musi mieć nieźle zryty beret żeby być z takim pierdzielem
    • Gość: gościu Nie rozumiem, w mordę lać starego rajfura i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:57
      • Gość: box Re: Nie rozumiem, w mordę lać starego rajfura i t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:47
        Drodzy Państwo, znam Lutogniewskiego TYLKO z widzenia, więc chciałbym odnieść
        się WYŁĄCZNIE do problemu. A mianowicie, czy tę dziewczynę pan L. trzyma
        siłą?!? Jeśli ona z nim pokazuje się w miejscach publicznych i nie wstydzi sie
        tego, to znaczy, że jest to jej własny,dobrowolny wybór. Jeśli ta dziewczyna
        chce być ze starszym facetem z powodów tylko jej znanych, to dlaczego was to
        oburza?!? Zazdrościcie,że "stary pierdziel" przygruchał sobie młódkę?!
        Zachowujecie się dokładnie jak pani Dulska. Tyle na tym forum pisze się ,że
        jesteśmy europejską metropolią, szczycimy się naszymi osiągnięciami
        kulturalnymi, a zchowujemy się jak NAJGORSZA DULSZCZYZNA!!!!!!!!
        • Gość: Real Fox Re: Nie rozumiem, w mordę lać starego rajfura i t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:29
          Panie box, wszyscy wiedzą, że ten stary otrąb mami dziewczynki karierrą dziennikarską. gazeta chyba też o tym pisała. To nie dulszczyzna, to dbanie, żeby nie robił wody z mózgu tym dzieciom.
          • Gość: on Re: Nie rozumiem, w mordę lać starego rajfura i t IP: *.tvgawex.pl 05.10.05, 12:47
            a czy dziecko 16 letnie , jest juz w stanie decydowac samemu o swoim zyciu???
            chyba nie
    • Gość: K2_bakubaku_WuBe Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:56
      że cos z facetem jest nie tak to juz wiadomo od paru lat...znałem pewną panne
      któa dostawała " propozycje " od leszka...telefon jej nawet kupił, ale na nic
      zdały sie jego podchody...podpada coś ta miłość Pokój ludziom dobrej woli
    • Gość: greg Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:41
      ja widziałem "p. reportera" w Węgliszku z dziecięciem na oko 12-sto letnim-
      k...wa czy nie ma bata na tego starego satrapę...?
      • Gość: ronin Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: 212.122.214.* 05.10.05, 19:31
        ja go widziałem z tą śliczną czarnulką pod parasolkami przy egliszku
        siedzieć sobie można...ale...ona pila alkohol a on ją częstował papieorsem -
        wyciagał ze swego ryja i jej wciskał w usta....

choćby za to powinni gościa dorwać
        • Gość: ola Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:34
          podobno ta mala jest bardzo inteligentna osobka
          • Gość: Armad Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 05.10.05, 19:50
            a no nie jest gadałem z nią i lechem zresztą na bdg freestyle battle, i gada mądrze
      • Gość: gigi Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 00:26
        nie ma bata, bo gosc ma tzw "żółte papiery" podobno, wyłgał sie juz z wielu
        spraw nie tylko takich ale tez za np. obrażanie ludzi, urzedników. polityków
        itp. tak to by juz dawno siedział ........
      • nikita27 Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? 06.10.05, 09:42
        Mało tego, jaką piekną tablicę sobie L.L. wmurował na Starym Rynku. O tempora o
        mores!
    • Gość: hrabia1953@tlen.px Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:56
      Ale o co chodzi?
      Porozmawiać nie można?
      Dajmy młodym talentom szanse.
      • Gość: bebert Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:45
        13-letnim talentom oralnym???
        • Gość: ronin Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: 212.122.214.* 05.10.05, 20:48
          chyba chciałeś napisać woklanym ;)
          • l_jane Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? 05.10.05, 20:52
            Ta "Kobieta" Pana Lutogniewskiego już przynajmniej jedne urodziny spędziła z
            tym Panem. Wobec powyższego 16 lat ma na pewno.

Mi się zawsze podoba to, co ta Panienka ma główce. Zazwyczaj białe. Na szydełku
            pewnie robione. Bardzo gustownie komponuje się z młoda buźką ;)
            • Gość: tr Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: 83.238.6.* 14.10.05, 15:06
    • Gość: Rzeczywistość Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 07:56
      Kiedyś to sie po prostu skończy tak, że przyjdzie kryska na matyska, Lutkowi
      szczęście nie dopisze i trafi się jakiś krewki tatuś, co nie wytrzyma i Lutka
      ta jego młódka, będzie w szpitalu odwiedzać. Mniemam statystycznie. No bo za
      którymś razem taki tata sie trafi, na pewno ;-) Chyba, że Lutek jest taki
      cwany, że najpierw robi wywiad środowiskowy ;-) hehehe
      • Gość: olek Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 10:49
        moze płaci tatusiowi?>
      • Gość: :( Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.chello.pl 06.10.05, 16:19

Odpowiadasz na :

Gość portalu: Rzeczywistość napisał(a):

> Kiedyś to sie po prostu skończy tak, że przyjdzie kryska na matyska, Lutkowi
        > szczęście nie dopisze i trafi się jakiś krewki tatuś, co nie wytrzyma i Lutka
        > ta jego młódka, będzie w szpitalu odwiedzać. Mniemam statystycznie. No bo za
        > którymś razem taki tata sie trafi, na pewno ;-) Chyba, że Lutek jest taki
        > cwany, że najpierw robi wywiad środowiskowy ;-) hehehe

I TU JEST PIES POGRZEBANY
    • tytt Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? 06.10.05, 18:52
      i co admin? to w porządku jest wątek?

ta mloda dziewczynka to adeptka sztuki dziennikarskiej,z tego co sie orientuje
      poza ogólnym wrazeniem nie dzieje się 'miedzy nimi' nic niepokojącego.. w
      żadnym wypadku nie pije ona alkholu ani nie pali papierosow! nie mowiac o
      aktach seksualnych ktore to tak sowicie tutaj sugerujecie..

poza tym prosze was-jesli to mała bezbronna 15letnia dziewczynka to chyba
      rodzice mają wplyw na to,by sie nie spotykala z doroslym facetem?by wiekszosci
      swojego czasu nie poswiecała portalowi i szlifom dziennikarskim pod okiem lecha?

wg mnie pan lechu po prostu łechta swoje dziennikarskie ego w towarzystwie
      mlodych zapatrzonych w niego adeptow (bo jest i chlopiec) i moze to troszke
      smieszne, dziwne ale nie zasługujące na takie teksty jak tu piszecie..
      • Gość: glina Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: 212.122.214.* 06.10.05, 19:54
        tego pana kilka dobrych lat temu musialem wyprowadzac na interwencji z cudzej
        posesji na Brdyujsciu bo tez byl zachwycony pewna 15 latką i nie chcial wyjsc z
        posesji a potem dziewczyna darła włosy z milosci do niego oj ksiazke by pisac o
        panu L jego wyczynach interwencjach zachowaniach na policji w urzedach na
        imprezach i wogóle wogóle
      • Gość: k Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.tvgawex.pl 06.10.05, 20:05
        "w zadnym wypadku nie pije ona alkholu ani nie pali papierosow!"

ja mam dobry wzrok i widze jeszcze dobrze , i widze takze jak syary pierdziel
        Lutek daje dziecku papirosa albo alkochol - ja to widzialem to sa gakty a z
        faktami sie nie dyskutuje
        • Gość: Panna Lutek to impotent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:34
          Znam tego pana dobrze.Kiedyś okazał się impotentem pierwszej wody.Cóż,nawet mi
          się ze śmiechem nie chce tego wspominać.Żałosne indiwiduum!
          • tytt Re: Lutek to impotent 06.10.05, 21:34
            Gość portalu: Panna napisał(a):

> Znam tego pana dobrze.Kiedyś okazał się impotentem pierwszej wody.Cóż,nawet
            mi
            > się ze śmiechem nie chce tego wspominać.Żałosne indiwiduum!

a ile miałas wtedy lat? LOL
          • Gość: gruby frank Re: Lutek to impotent IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.05, 21:37
            widze o znanych osobach się rozmawia /ikonach bydgoszczy/ jestescie nikim wiec
            mu zazdroscicie
        • tytt Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? 06.10.05, 21:33
          ok

wiadomo :)
          • Gość: Szrek Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:43
            No to to już zakrawa na skandal: żeby w dobie viagry papierosa w usta małolacie
            wciskać??!! Panie redaktorze wstydu pan nie masz??!! Czy choć pomyślał pan o
            migdałkach??!!
            • Gość: p3 Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:39
              Zazdrość, zazdrość przez was przemawia :-)
              A 15 miała chyba ze 2 lata temu jak nie dawniej ....
      • share00 Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? 06.10.05, 23:24
        teraz do kufli nalewają odbarwioną cocacole taka moda, a jak pannna w ustach
        trzyma coś przypominającego papierosa to tylko złudzenie...;-)
      • Gość: kot Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 22:27
        ależ oczywiście że pali papierochy, sam widziałem w knajpce jakiś miesiąc temu.
      • Gość: komer Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: 83.238.70.* 09.10.05, 12:02
        Tytt, on z nią mieszka, a laska jest juz starsza niż 16, ma chyba z 18, więc nie
        ma jakiegoś halo, ale uważam, że ma trochę zryty beret, można lubić starszych,
        ale kurde takich dziadów?
    • Gość: !@# +modelki IP: *.chello.pl 06.10.05, 22:42
      proszę nie zapominać, że L.L. prowadzi też agencję modelek.
      kto chce, ten znajdzie w necie.
      • share00 Re: +modelki 06.10.05, 23:21
        pampersów chyba
    • Gość: yo Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:27
      a może ktoś zna tę dziewczynę??? może jakoś jej mozna pomóc????? Chyba, że
      naiwny jakiś jestem ;-))))
      • Gość: hop Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:19
        hop
        • Gość: Mala Re: LUTOGNIEWSKI pedo.....??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:35
          Siup i zmiana d.p
    • Gość: panczo Lech skandal IP: 212.122.214.* 07.10.05, 14:34
      Podobno Lechu zamieszany jest w aferę z poznańskimi słowikami!!
      • Gość: roman Re: Lech skandal IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.10.05, 22:52
        trzymal Tuska jak był mały na kolanach
        • Gość: hrabia1953@tlen Re: Lech skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:04
          kto kogo trzymał i za co?
          może obłapywali sie?
      • Gość: panczo Nie rozliczyli się!!! IP: 212.122.214.* 09.10.05, 15:07
        Podobno Lechu jest tez zamieszany w kradież księżyca razem z braćmi K.!!! A
        propo kaczorów - kiedy oni wreszcie rozliczą się z tej kradieży?!

• tytt Re: Nie rozliczyli się!!! 09.10.05, 16:21
          Gość portalu: panczo napisał(a):

> Podobno Lechu jest tez zamieszany w kradież księżyca razem z braćmi K.!!! A
          > propo kaczorów - kiedy oni wreszcie rozliczą się z tej kradieży?!

no nigdy! przeciez slyszales-z deklaracji majątkowej kaczynskiego wynika ze nie
          ma ani grosza! :) taki czysty jest..
    • Gość: Nie. Nie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:53
      Nie.
      • Gość: kix LUTEK NA KOGUCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:32
        Podobno nasz pseudohrabia Lutek to razem z Twardowskim na kogucie latali. Tylko
        problem tkwi w tym czyj to był kogut?!
        • Gość: Ja Re: LUTEK NA KOGUCIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:50
          To nie był kogut,tylko kura i to z jajami.Bo Lutek już jest tych precjozów
          chyba pozbawiony?
          • Gość: KIL LUTEK EUNUCHEM???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:52
            ALE JAJA, BEZ JAJ! HIHIHIHI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka