Dodaj do ulubionych

Zawyżone rachunki za wodę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:05
Od dawna wiadomo, ze MWIK maja kiepska kondycje, kto wie czy wogole zamknie
im sie bilans, co chwila afery ze jakies przepompownie rozbieraja , ISPA sie
upoznia o prawie 2 lata - to z ludzi ściagaja za wode ile sie da!!!
Krwiopijcy!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: maniek ADMy powinny wyłapywac takie oszustwa MWIK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:06
      ADMy powinny wyłapywac takie oszustwa MWIK!
    • Gość: gosc Re: Zawyżone rachunki za wodę IP: .1P2D* / *.185.11.192.in-addr.arpa 05.10.05, 14:15
      Nie chodzi tylko o to, ze woda gdzies wycieka, leje sie w piwnicy itd. itp.
      Przewaznie nie ma to miejsca! Powodem niezgodnosci wskazan licznika glownego z
      suma wskazan licznikow indywidualnych sa np.: bledy w odczycie licznika
      glownego! (jak by kazdy mial do niego dostep to mozna by kontrolowac co robi
      administracja, a tak to dzieja sie dziwne rzeczy) lub uszkodzenie licznika
      glownego! (wtedy przy odczycie nalicza sie srednia za ostatnie iles tam miesiecy).
      Znam przypadek, ze taki licznik nie zostal naprawiony natychmiast po
      stwierdzeniu awarii, co wiecej nie zostal naprawiony takze miesiac pozniej,
      czyli po miesiacu ponownie nie odczytano licznika tylko wpisano zamiast tego
      kolejne srednie zuzycie. I to wlasnie bylo powodem doplat. Spoldzielnia
      oczywiscie milczy w tej sprawie...
      • Gość: * A oni emituja obligacje, bo padaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 08:44
        A oni emituja obligacje, bo padaja!
        • Gość: rr Re: A oni emituja obligacje, bo padaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:18
          Ja ich nie kupie
          • Gość: maniek Re: A oni emituja obligacje, bo padaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:12
            To nie kupuj, ja bede wspieral B-cz
    • Gość: . Nie wiem czy padaja, ale ceny horrendalne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:04
      Nie wiem czy padaja, ale ceny horrendalne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka