Gość: grzybiarz IP: *.tvgawex.pl 19.10.05, 20:45 Tak dużo tu polityki, a jak myślicie gdzie można wybrać się na grzyby w okolicy Bydgoszczy w sobotę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: Grzybobranie IP: *.petrus.com.pl 19.10.05, 21:43 myślę, że najlepiej chyba byłoby udać się na jakiś ryneczek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Grzybobranie IP: *.petrus.com.pl 20.10.05, 20:08 no i co z tymi grzybami? są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:43 grzybów nie ma praktycznie wcale- w tamtym roku zrobiłem zapasy- a ten rok -nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:32 jak tam z grzybami w podbydgowskich lasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dervish Re: Grzybobranie IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:39 Znajomek mi mowil, ze sprzedawcy z grzybami stali dzis przy gieldzie na Chemiku. szalu nie bylo, ale kilka prawdzikow sporych rozmiarow wzrok cieszylo. Wiec cos jest. Odpowiedz Link Zgłoś