Dodaj do ulubionych

Przerażająca zbieżność-WTC

IP: *.cps.pl 25.09.01, 22:30
W wordzie wpisz numer rejsowy jedenego z samolotów (Q33NY)który uderzył w
centrum handlu.
Potem powiększ czcionkę do 25zmien fonty na Wigdings.

Obserwuj wątek
    • Gość: MaciejK Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: *.radio-merkury.poznan.pl 26.09.01, 09:08
      Szok-możesz podać gdzie to znalazłeś-zbiezność wydaje mi sie trochę "dziwna"...
      • Gość: kasia Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: 194.204.138.* 26.09.01, 09:31
        jak Was interesuja takie rzeczy to mozecie tez wpisac "NY" i zrobic to samo
        (powiekszyc i zmienic trzcionke)...
    • Gość: demio Spokojnie, spokojnie... IP: *.zapid.com 26.09.01, 09:31
      Q33NY to nie jest numer rejsu samolotów z Nowego Jorku (ani żadnych innych). Samoloty, które się
      rozbiły miały numery: AA11, AA77, UA93 i UA175.

Ot i zagadka szyfru NIE Z TEJ ZIEMI rozwiązana.

Wasz Szerlok Cholmz

• Gość: Kazan Re: Spokojnie, spokojnie... IP: 192.168.20.* / *.radiopik.bydgoszcz.pl 26.09.01, 10:24
        Dobrze Demio, że masz te dane. Przeraża mnie, jak ludzie są naiwni i wierzą w
        takie pierdoły. Wczoraj na jakimś forum znalazłem odsyłacz do NBC, gdzie było
        zdjęcie płonących jeszcze WTC. Ktoś sie zabawił, albo zbieg okoliczności
        sprawił, że w dymie dostrzeć można było jakby twarz. I oczywiście wielkie halo,
        że to twarz kogoś tam itd. To ciemnota na miarę Matki Boskiej w szybie. Brawo
        Demio.
        • Gość: shookee Re: Spokojnie, spokojnie... IP: *.gtsgroup.com 26.09.01, 12:22
          > Przeraża mnie, jak ludzie są naiwni i wierzą w takie pierdoły.

dokladnie. Od razu mi nie przypomina http://www.bonsaikitten.com/ i ci wszycy
          ludzie ktorzy zaczeli rozsylac listy i tworzyc serwisy, ze trzeba zatrzymac
          koniecznie cierpienie tych kotkow! dramat...
    • Gość: KSHYHOO Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: 158.75.16.* 28.09.01, 14:38
      TEN THOMEK NAPRAWDE NIE MA O CZYM PISAC
      • Gość: atomski Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 14:51
        Skoro tak ,to wszyscy teraz wymyślają nowe ,mądre tematy ,żeby było o czym
        pisać!
        Do roboty !
        Czekam !
      • Gość: Demio Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: *.zapid.com 02.10.01, 09:26
        Uważam, że post Thomka jest OK. Zmusił mnie to wysiłku badawczego i poszukiwań prawdy. I o to
        chodzi.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka