Gość: Thomek IP: *.cps.pl 25.09.01, 22:30 W wordzie wpisz numer rejsowy jedenego z samolotów (Q33NY)który uderzył w centrum handlu. Potem powiększ czcionkę do 25zmien fonty na Wigdings. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaciejK Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: *.radio-merkury.poznan.pl 26.09.01, 09:08 Szok-możesz podać gdzie to znalazłeś-zbiezność wydaje mi sie trochę "dziwna"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: 194.204.138.* 26.09.01, 09:31 jak Was interesuja takie rzeczy to mozecie tez wpisac "NY" i zrobic to samo (powiekszyc i zmienic trzcionke)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demio Spokojnie, spokojnie... IP: *.zapid.com 26.09.01, 09:31 Q33NY to nie jest numer rejsu samolotów z Nowego Jorku (ani żadnych innych). Samoloty, które się rozbiły miały numery: AA11, AA77, UA93 i UA175. Ot i zagadka szyfru NIE Z TEJ ZIEMI rozwiązana. Wasz Szerlok Cholmz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazan Re: Spokojnie, spokojnie... IP: 192.168.20.* / *.radiopik.bydgoszcz.pl 26.09.01, 10:24 Dobrze Demio, że masz te dane. Przeraża mnie, jak ludzie są naiwni i wierzą w takie pierdoły. Wczoraj na jakimś forum znalazłem odsyłacz do NBC, gdzie było zdjęcie płonących jeszcze WTC. Ktoś sie zabawił, albo zbieg okoliczności sprawił, że w dymie dostrzeć można było jakby twarz. I oczywiście wielkie halo, że to twarz kogoś tam itd. To ciemnota na miarę Matki Boskiej w szybie. Brawo Demio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shookee Re: Spokojnie, spokojnie... IP: *.gtsgroup.com 26.09.01, 12:22 > Przeraża mnie, jak ludzie są naiwni i wierzą w takie pierdoły. dokladnie. Od razu mi nie przypomina http://www.bonsaikitten.com/ i ci wszycy ludzie ktorzy zaczeli rozsylac listy i tworzyc serwisy, ze trzeba zatrzymac koniecznie cierpienie tych kotkow! dramat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSHYHOO Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: 158.75.16.* 28.09.01, 14:38 TEN THOMEK NAPRAWDE NIE MA O CZYM PISAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 14:51 Skoro tak ,to wszyscy teraz wymyślają nowe ,mądre tematy ,żeby było o czym pisać! Do roboty ! Czekam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Re: Przerażająca zbieżność-WTC IP: *.zapid.com 02.10.01, 09:26 Uważam, że post Thomka jest OK. Zmusił mnie to wysiłku badawczego i poszukiwań prawdy. I o to chodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś