Dodaj do ulubionych

Astoria gra z AZS Koszalin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:26
jutro wszyscy stawiaja sie na meczu asty
i goraco dopingujemy zeby asta wygrala na
swoim boisku tak wiedz spotykamy sie na
luczniczce
Obserwuj wątek
    • qwerten Re: Astoria gra z AZS Koszalin 12.11.05, 16:37
      Mam pytanie do redakcji odnosnie biletow na mecze Asty od Was. Czy beda jeszcze
      konkursy czy nie?
      • Gość: heart Re: Astoria gra z AZS Koszalin IP: *.eu.org 12.11.05, 20:33
        85-83 wygrali. Ale męka , że ........... Jak oni wygrywają na wyjazdach????
        Tyle naszej kasy wrzucone w Astorię a wyniki raczej słabe.
        pozdr
        • sqrtxyz Re: Astoria gra z AZS Koszalin 12.11.05, 21:24
          AZS był zdeterminowany,by wygrać po serii porażek,tak że mecz dla obu drużyn
          nie był łatwy.
          • Gość: yep Re: Astoria gra z AZS Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:01
            męka, męka, męczarnia-cężko to oglądać
            • Gość: c&a Re: Astoria gra z AZS Koszalin IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 13.11.05, 11:22
              to nie ogladaj gamoniu i przerzuc sie na szachy.na hale taki nie pojdzie mecz
              ma w tv i tylko narzeka
            • Gość: fan - frajer ? Re: Asta gora z AZSem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 13:24
              bylismy , zdarlismy gardla i .... ASTA wygrala. dziekujemy druzynie,
              podziekujmy sobie za doping. mimo paru slabych chwil jednak warto wierzyc , ze
              gra sie do konca i mozna utrzymac przewage !!!!!!!!!!!!jednego nie moge
              rozumiec - te tluste prosiaki przebrane za ochrone, czy na koniec meczu musza
              robic pokaz masy napompowanej sterydami i stac w waskich przejsciach z tybun na
              korytarze? nie ma w naszym miescie "normalnej agencji ochroniarskiej" ?????
              mojemu synowi bylo przykro , gdy tłum wepchnal go wprost na ochroniarze a ten
              odepchnal go jak pileczke. w dodatku za wystep tego ociezalego pajaca
              zaplacilem ja i inni kibice - (frajerzy?)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka