Gość: piter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:26 jutro wszyscy stawiaja sie na meczu asty i goraco dopingujemy zeby asta wygrala na swoim boisku tak wiedz spotykamy sie na luczniczce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerten Re: Astoria gra z AZS Koszalin 12.11.05, 16:37 Mam pytanie do redakcji odnosnie biletow na mecze Asty od Was. Czy beda jeszcze konkursy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: Astoria gra z AZS Koszalin IP: *.eu.org 12.11.05, 20:33 85-83 wygrali. Ale męka , że ........... Jak oni wygrywają na wyjazdach???? Tyle naszej kasy wrzucone w Astorię a wyniki raczej słabe. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sqrtxyz Re: Astoria gra z AZS Koszalin 12.11.05, 21:24 AZS był zdeterminowany,by wygrać po serii porażek,tak że mecz dla obu drużyn nie był łatwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yep Re: Astoria gra z AZS Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:01 męka, męka, męczarnia-cężko to oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c&a Re: Astoria gra z AZS Koszalin IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 13.11.05, 11:22 to nie ogladaj gamoniu i przerzuc sie na szachy.na hale taki nie pojdzie mecz ma w tv i tylko narzeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan - frajer ? Re: Asta gora z AZSem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 13:24 bylismy , zdarlismy gardla i .... ASTA wygrala. dziekujemy druzynie, podziekujmy sobie za doping. mimo paru slabych chwil jednak warto wierzyc , ze gra sie do konca i mozna utrzymac przewage !!!!!!!!!!!!jednego nie moge rozumiec - te tluste prosiaki przebrane za ochrone, czy na koniec meczu musza robic pokaz masy napompowanej sterydami i stac w waskich przejsciach z tybun na korytarze? nie ma w naszym miescie "normalnej agencji ochroniarskiej" ????? mojemu synowi bylo przykro , gdy tłum wepchnal go wprost na ochroniarze a ten odepchnal go jak pileczke. w dodatku za wystep tego ociezalego pajaca zaplacilem ja i inni kibice - (frajerzy?) Odpowiedz Link Zgłoś