Gość: Arnold IP: 213.186.78.* 16.05.03, 23:32 republika.pl/erwin10/rajza2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 16.05.03, 23:53 Ty! Łebmajster! Daj juz spokój z tymi zdjęciami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 00:00 carlsberg2 napisał: > Ty! Łebmajster! Daj juz spokój z tymi zdjęciami... Cos sie niy podobo? Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 00:02 tak myślę, że to jest dobre miejsce na takie zdjęcia: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 00:03 carlsberg2 napisał: > tak > myślę, że to jest dobre miejsce na takie zdjęcia: > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 00:04 Gość portalu: Arnold napisał(a): > carlsberg2 napisał: > > > tak > > myślę, że to jest dobre miejsce na takie zdjęcia: > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przeciw. pomyśl o sobie masz okazję się otwórzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 00:12 carlsberg2 napisał: > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > carlsberg2 napisał: > > > > > tak > > > myślę, że to jest dobre miejsce na takie zdjęcia: > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przeciw. > > > pomyśl o sobie > masz okazję się otwórzyć otwórzyć? Pedziec` Ci ci Cie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 00:13 Gość portalu: Arnold napisał(a): > carlsberg2 napisał: > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > tak > > > > myślę, że to jest dobre miejsce na takie zdjęcia: > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przeciw. > > > > > > pomyśl o sobie > > masz okazję się otwórzyć > > otwórzyć? > > Pedziec` Ci ci Cie boli? "Ci ci Cie"? doradzić Ci jakiegoś specjalistę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 00:16 carlsberg2 napisał: > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > carlsberg2 napisał: > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > tak > > > > > myślę, że to jest dobre miejsce na takie zdjęcia: > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przeciw. > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > masz okazję się otwórzyć > > > > otwórzyć? > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > "Ci ci Cie"? > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? Zas` niy hytosch? Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 00:20 Gość portalu: Arnold napisał(a): > carlsberg2 napisał: > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > tak > > > > > > myślę, że to jest dobre miejsce na takie zdjęcia: > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przeciw. > > > > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > > masz okazję się otwórzyć > > > > > > otwórzyć? > > > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > > > > "Ci ci Cie"? > > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? > > Zas` niy hytosch? Hytom, kuźwa. Ty nie "hytosch". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 00:27 carlsberg2 napisał: > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > carlsberg2 napisał: > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > tak > > > > > > > myślę, że to jest dobre miejsce na takie zdjęcia: > > > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przeciw. > > > > > > > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > > > masz okazję się otwórzyć > > > > > > > > otwórzyć? > > > > > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > > > > > > > "Ci ci Cie"? > > > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? > > > > Zas` niy hytosch? > > Hytom, kuźwa. Ty nie "hytosch". Jurz lepij. Bydzie s Ciebia hop. Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 00:28 Gość portalu: Arnold napisał(a): > carlsberg2 napisał: > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > tak > > > > > > > > myślę, że to jest dobre miejsce na takie zdj > ęcia: > > > > > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przeciw. > > > > > > > > > > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > > > > masz okazję się otwórzyć > > > > > > > > > > otwórzyć? > > > > > > > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > > > > > > > > > > "Ci ci Cie"? > > > > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? > > > > > > Zas` niy hytosch? > > > > Hytom, kuźwa. Ty nie "hytosch". > > Jurz lepij. Bydzie s Ciebia hop. a jak się mówi: "jestem folksdojczem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 00:30 carlsberg2 napisał: > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > carlsberg2 napisał: > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > tak > > > > > > > > > myślę, że to jest dobre miejsce na taki > e zdj > > ęcia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przeciw. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > > > > > masz okazję się otwórzyć > > > > > > > > > > > > otwórzyć? > > > > > > > > > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > > > > > > > > > > > > > "Ci ci Cie"? > > > > > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? > > > > > > > > Zas` niy hytosch? > > > > > > Hytom, kuźwa. Ty nie "hytosch". > > > > Jurz lepij. Bydzie s Ciebia hop. > > > a jak się mówi: "jestem folksdojczem"? Jesrzes nim? Szukom dugo i sam mom Cie! Ala sie ciesza.... Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 00:32 Gość portalu: Arnold napisał(a): > carlsberg2 napisał: > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tak > > > > > > > > > > myślę, że to jest dobre miejsce na > taki > > e zdj > > > ęcia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic przec > iw. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > > > > > > masz okazję się otwórzyć > > > > > > > > > > > > > > otwórzyć? > > > > > > > > > > > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Ci ci Cie"? > > > > > > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? > > > > > > > > > > Zas` niy hytosch? > > > > > > > > Hytom, kuźwa. Ty nie "hytosch". > > > > > > Jurz lepij. Bydzie s Ciebia hop. > > > > > > a jak się mówi: "jestem folksdojczem"? > > Jesrzes nim? Szukom dugo i sam mom Cie! Ala sie ciesza.... zaoszczędzilbyś sobie gdybyś spojrzał do lustra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 00:35 carlsberg2 napisał: > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > carlsberg2 napisał: > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tak > > > > > > > > > > > myślę, że to jest dobre miejs > ce na > > taki > > > e zdj > > > > ęcia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom nic > przec > > iw. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > > > > > > > masz okazję się otwórzyć > > > > > > > > > > > > > > > > otwórzyć? > > > > > > > > > > > > > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Ci ci Cie"? > > > > > > > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? > > > > > > > > > > > > Zas` niy hytosch? > > > > > > > > > > Hytom, kuźwa. Ty nie "hytosch". > > > > > > > > Jurz lepij. Bydzie s Ciebia hop. > > > > > > > > > a jak się mówi: "jestem folksdojczem"? > > > > Jesrzes nim? Szukom dugo i sam mom Cie! Ala sie ciesza.... > > zaoszczędzilbyś sobie gdybyś spojrzał do lustra Stojisch za mnom? Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 00:38 Gość portalu: Arnold napisał(a): > carlsberg2 napisał: > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tak > > > > > > > > > > > > myślę, że to jest dobre > miejs > > ce na > > > taki > > > > e zdj > > > > > ęcia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc to ni mom > nic > > przec > > > iw. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > > > > > > > > masz okazję się otwórzyć > > > > > > > > > > > > > > > > > > otwórzyć? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Ci ci Cie"? > > > > > > > > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? > > > > > > > > > > > > > > Zas` niy hytosch? > > > > > > > > > > > > Hytom, kuźwa. Ty nie "hytosch". > > > > > > > > > > Jurz lepij. Bydzie s Ciebia hop. > > > > > > > > > > > > a jak się mówi: "jestem folksdojczem"? > > > > > > Jesrzes nim? Szukom dugo i sam mom Cie! Ala sie ciesza.... > > > > zaoszczędzilbyś sobie gdybyś spojrzał do lustra > > Stojisch za mnom? nie, z tyłu też masz lustro... strach, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 00:44 carlsberg2 napisał: > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > carlsberg2 napisał: > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał > (a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tak > > > > > > > > > > > > > myślę, że to jest d > obre > > miejs > > > ce na > > > > taki > > > > > e zdj > > > > > > ęcia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc to n > i mom > > nic > > > przec > > > > iw. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > > > > > > > > > masz okazję się otwórzyć > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > otwórzyć? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Ci ci Cie"? > > > > > > > > > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? > > > > > > > > > > > > > > > > Zas` niy hytosch? > > > > > > > > > > > > > > Hytom, kuźwa. Ty nie "hytosch". > > > > > > > > > > > > Jurz lepij. Bydzie s Ciebia hop. > > > > > > > > > > > > > > > a jak się mówi: "jestem folksdojczem"? > > > > > > > > Jesrzes nim? Szukom dugo i sam mom Cie! Ala sie ciesza.... > > > > > > zaoszczędzilbyś sobie gdybyś spojrzał do lustra > > > > Stojisch za mnom? > > > nie, z tyłu też masz lustro... strach, no nie? Heh, jo widza co mom w doma Gorolu. Ala Ciebia niy rozumia. Na pierona Ci ta walka ze folksdojczami? Don Kichot ze Sosnofca abo co? Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 00:47 Gość portalu: Arnold napisał(a): > carlsberg2 napisał: > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Arnold na > pisał > > (a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > carlsberg2 napisał > : > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tak > > > > > > > > > > > > > > myślę, że to j > est d > > obre > > > miejs > > > > ce na > > > > > taki > > > > > > e zdj > > > > > > > ęcia: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jak jim to mo pomoc > to n > > i mom > > > nic > > > > przec > > > > > iw. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > pomyśl o sobie > > > > > > > > > > > > masz okazję się otwórzyć > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > otwórzyć? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pedziec` Ci ci Cie boli? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Ci ci Cie"? > > > > > > > > > > doradzić Ci jakiegoś specjalistę? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zas` niy hytosch? > > > > > > > > > > > > > > > > Hytom, kuźwa. Ty nie "hytosch". > > > > > > > > > > > > > > Jurz lepij. Bydzie s Ciebia hop. > > > > > > > > > > > > > > > > > > a jak się mówi: "jestem folksdojczem"? > > > > > > > > > > Jesrzes nim? Szukom dugo i sam mom Cie! Ala sie ciesza.... > > > > > > > > zaoszczędzilbyś sobie gdybyś spojrzał do lustra > > > > > > Stojisch za mnom? > > > > > > nie, z tyłu też masz lustro... strach, no nie? > > Heh, jo widza co mom w doma Gorolu. Ala Ciebia niy rozumia. Na pierona Ci ta > walka ze folksdojczami? Don Kichot ze Sosnofca abo co? Wypaliłeś mentolowego iryska i zapiłeś karmi? nie jestem z Sosnowca, a folkdojcze to zbóje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 00:57 > Wypaliłeś mentolowego iryska i zapiłeś karmi? > nie jestem z Sosnowca, a folkdojcze to zbóje Znosch jakigos` folksdojcza? Ze stonkom kartoflanom tyrz rzes` walczou? Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 00:59 a znam, studiowałem z jednym, chwalił się, że jest jednym z pierwszych członków RAŚ, pewnie bujał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 01:04 carlsberg2 - jak to jes byc` Gorolym? Takim kiery niy jes we naschyj wielgij s`loonskij familii? Ftos` Ci zabanowou wstymp? Czy ino Ci rzol cos` niy jes nosch? Czamu sie tak ciepiesch? Odpowiedz Link Zgłoś
carlsberg2 Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz 17.05.03, 01:11 byo kiedyś takie pismo Jaskółka, istnieje nadal? należy do RAŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Koenigshutte, dynkmal Redena, Kattowitz IP: 213.186.78.* 17.05.03, 01:17 carlsberg2 napisał: > byo kiedyś takie pismo Jaskółka, istnieje nadal? należy do RAŚ? Tschy nolerzy? Bouo i jes Gorolu. Odpowiedz Link Zgłoś