koala1977 25.11.05, 18:23 Czy już wiadomo coś o organizacji Sylwestra na Rynku??Bo mieszkam między Radziejowem a Osięcinami i własnie zastanawiamy się ze znajomymi dokąd udać się w te wyjątkową noc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axis66 Re: NOC SYLWESTROWA 25.11.05, 19:25 Przyjeżdżaj - jeszcze za wcześnie na jakieś dokładne rozpiski programu, ale Sylwester na Rynku oczywiście będzie !!!! Zapraszamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu333 Re: NOC SYLWESTROWA 08.12.05, 08:52 Na rynek do Radziejowa! Tam są najlepsze imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś
edytap1977 Re: NOC SYLWESTROWA 08.12.05, 11:56 Byłam w tamtym roku na Radziejowskim Rynku w Sylwestra, ale szczerze mówiąc nie byłam zachwycona. Mieszkańcy Radziejowa nie potrafią się bawić, jedynie młodzież tańczyła. Piłam z koleżaną szampana z butelki i mam wrażenie że widziałam zgorszenie w oczach niektórych dorosłych. Dlatego tym razem Sylwestra spędzę na balu. Ale wszystkim tym, którzy wybiorą się na Rynek życze szampańskiej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
ziutas_ole Re: NOC SYLWESTROWA 08.12.05, 12:00 Na rynek to nie pójde za cholere. W zeszłym roku to się patrzyli na mnie jak na ET albo Alfa bo spożywałem kulturalnie z kolegami i jedną Panią alkohol. A jak już byłem podpity i rozentuzjazmowany to ktoś mi podpierdolił portfel. Wiem, że takie rzeczy się zdarzają ale to jest święto specyficzne i nie można tak robić. Poza tym zimno a lepiej w ciepełku sie zabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutas_ole Re: NOC SYLWESTROWA 08.12.05, 12:01 Może jednak sie skuszę ale pod warunkiem, że Zula będzie grał. Odpowiedz Link Zgłoś
chlopak1989 Re: NOC SYLWESTROWA 23.12.05, 17:04 No włąsnie, co będzie z sylwestrem w tym roku, wie ktoś? od której i co się będzie działo? Odpowiedz Link Zgłoś
nima Re: NOC SYLWESTROWA 24.12.05, 11:01 widziałem info. 23.30 rozpoczęcie na rynku. szampan fajerwerki itd. ja wpadnę ze swoją butlą i mam nadzieję że spotkam tam ludzi z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
50v7 Re: NOC SYLWESTROWA 25.12.05, 18:43 nima napisał: > widziałem info. 23.30 rozpoczęcie na rynku. szampan fajerwerki itd. ja wpadnę z > e swoją butlą i mam nadzieję że spotkam tam ludzi z forum. A może by jakiś znak rozpoznawczy w klapie mały znaczek z nickiem, szampana pod drzewkiem wspólnie wychylić, Tak żartowałem wystarczy spojrzeć na człowieka i już wiadomo jak pisze, zobaczymy ilu nas się rozpozna i ile będzie śmiechu, Ziutas myślę że Ciebie nie zabraknie napewno będą też kobitki tu piszące. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutas_ole Re: NOC SYLWESTROWA 27.12.05, 09:04 Ziutas tam zajrzy! A jak! Ale bey portfela z flaszka i papieroskami. A i prezerwatywki bedzie miec przz sobie! Szkoda ze Zula nie zagra! Odpowiedz Link Zgłoś
50v7 Re: NOC SYLWESTROWA 30.12.05, 01:05 ziutas_ole napisał: > Ziutas tam zajrzy! A jak! Ale bey portfela z flaszka i papieroskami. A i > prezerwatywki bedzie miec przz sobie! Szkoda ze Zula nie zagra! Ziutas mie masz pojęcia jak Ty mnie w głowie rozjaśniłeś, nic prostrzego znkiem rozpoznawczym będzie na niteczce nadmuchana prezerwatywa w lewej ręce trzymana i co by niebieska nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutas_ole Re: NOC SYLWESTROWA 04.01.06, 16:17 była i sie zmyła. jak co roku mnóstwo wrzasku o nic a potem bolesne przebudzenie. skąd ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś
big-cock-tajl Re: NOC SYLWESTROWA 10.01.06, 13:20 bawiłęm sie jak nigdy do ty pory. kupilim w Kałflandzie dużo tani wódki i piwa i sie zważylim z kumplami Odpowiedz Link Zgłoś