Dodaj do ulubionych

przedszkole

02.12.05, 23:11
Dziewczyny może polecicie mi jakieś sprawdzone przedszkole w Fordonie.
Obserwuj wątek
    • otaota Re: przedszkole 05.12.05, 20:18
      wiesz co,mój mąż prowadzi gimnastykę korekcyjną w przedszkolu na
      Berlinga .Nazywa się"Polanka". Ja kiedyś byłam tam wolontariuszem(kupe lat
      temu.Kadra jest naprawdę sympatyczna,a samo przedszkole jest dobrze wyposazone.

bobasy.pl/?a=&u=1687&s=0d926e9316e3f057647827f54696e9b5&
    • jusiadyk Re: przedszkole 21.12.05, 15:22
      Ja też bardzo powoli przymierzam się do przedszkola. Jeśli to kogoś interesuje
      podpowiem, że na Miedzyniu sa 2 fajne przedszkola: w zespole szkół nr 8 przy
      ul. Pijarów i przedszkole sióstr urszulanek od Widoku w bok przy kościele. To
      drugie jest katolickie ale znam dzieci osób niewierzących, które tam chodziły i
      ci Rodzice byli zadowoleni. Wiem też, że działa gdzieś w Bydgoszczy przedszkole
      anglojęzyczne, gdyby to kogoś interesowało.
    • jusiadyk weckendowe przedszkole 24.01.06, 23:06
      Czytałyście, że zaczyna działać w Bydgoszczy cos takiego jak przedszkole
      dyżurujące w weckend? I że można tam przyprowadzić w weckend również dziecko,
      które normalnie nie chodzi do przedszkola? I to mozna na cały dzień a mozna
      tylko na kilka godzin. Kosztuje to 5zł na godzinę +posiłki. Tylko nie bardzo
      wiem jak się dowiedziec, które przedszkole akurat dyżuruje bo to mają być
      rotacyjne dyżury.
      • loola74 a nie przypadkiem żłobek? 25.01.06, 08:55
        Nasza Wyborcza donosi o dyzurujących żłobkach. A poza tym wszystko co piszesz
        sie zgadza ;) W najblizszy weekend ma dyżurowac żłobek przy ul. Kasprzaka 5. A
        o terminach nastepnych dyżurow to zapewne mozna sie dowiedziec dzwoniąc do
        któregos złobka, piszą że harmonogram dyzurów ustalony jest na pół roku wiec
        powinni miec takie informacje.

Pozdrawiam!
        Lula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka