ptaszek76 02.12.05, 23:11 Dziewczyny może polecicie mi jakieś sprawdzone przedszkole w Fordonie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otaota Re: przedszkole 05.12.05, 20:18 wiesz co,mój mąż prowadzi gimnastykę korekcyjną w przedszkolu na Berlinga .Nazywa się"Polanka". Ja kiedyś byłam tam wolontariuszem(kupe lat temu.Kadra jest naprawdę sympatyczna,a samo przedszkole jest dobrze wyposazone. bobasy.pl/?a=&u=1687&s=0d926e9316e3f057647827f54696e9b5& Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: przedszkole 21.12.05, 15:22 Ja też bardzo powoli przymierzam się do przedszkola. Jeśli to kogoś interesuje podpowiem, że na Miedzyniu sa 2 fajne przedszkola: w zespole szkół nr 8 przy ul. Pijarów i przedszkole sióstr urszulanek od Widoku w bok przy kościele. To drugie jest katolickie ale znam dzieci osób niewierzących, które tam chodziły i ci Rodzice byli zadowoleni. Wiem też, że działa gdzieś w Bydgoszczy przedszkole anglojęzyczne, gdyby to kogoś interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk weckendowe przedszkole 24.01.06, 23:06 Czytałyście, że zaczyna działać w Bydgoszczy cos takiego jak przedszkole dyżurujące w weckend? I że można tam przyprowadzić w weckend również dziecko, które normalnie nie chodzi do przedszkola? I to mozna na cały dzień a mozna tylko na kilka godzin. Kosztuje to 5zł na godzinę +posiłki. Tylko nie bardzo wiem jak się dowiedziec, które przedszkole akurat dyżuruje bo to mają być rotacyjne dyżury. Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 a nie przypadkiem żłobek? 25.01.06, 08:55 Nasza Wyborcza donosi o dyzurujących żłobkach. A poza tym wszystko co piszesz sie zgadza ;) W najblizszy weekend ma dyżurowac żłobek przy ul. Kasprzaka 5. A o terminach nastepnych dyżurow to zapewne mozna sie dowiedziec dzwoniąc do któregos złobka, piszą że harmonogram dyzurów ustalony jest na pół roku wiec powinni miec takie informacje. Pozdrawiam! Lula Odpowiedz Link Zgłoś