Gość: studentka IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.12.05, 15:42 Głosujmy w środę na kandydatów NZS. Czas przeciąć chore układy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty-rektor Re: NZS dla Uniwersytetu !!! IP: 212.122.214.* 04.12.05, 16:01 dowcip roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: NZS dla Uniwersytetu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:35 dobre NZS do Samorządu:) brawo z tego co widać zrobili kilka imprez ztanim piwem i to wszystko... a i w wiekszośći to działacze PiS'u:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: NZS dla Uniwersytetu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:10 Jeśli w NZS są ludzie z PiS, to TUS tworzą SLD-owcy. Ci pierwsi się bawią, a ci drudzy potrafią tylko załatwiać sobie stypendia od ministra. Dziwne że Seba nie dostał orderu od Kwacha. Czyżby się nie zasłużył? Ale to nic chlubnego dostać coś z takiej ręki, która chroni aferzystów typu Sobotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda NZS nie zmieni chorych ukłądów na AB-UKW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:13 NZS nie zmieni chorych ukłądów na AB-UKW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek NZS IP: *.chello.pl 04.12.05, 19:57 Podoba mi się ta Kasia co na przewodniczącą kandyduje;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: NZS nie zmieni chorych ukłądów na AB-UKW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:41 Moze rozliczenie afer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biolog Re: NZS nie zmieni chorych ukłądów na AB-UKW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:18 Gość portalu: magda napisał(a): > NZS nie zmieni chorych ukłądów na AB-UKW. Skoro są obecnie chore układy, to znaczy zawiniła obecna ekipa z jej szefem na czele, więc ja poprę NZS bo to coś nowego. A KASIĘ POLAK kocham jak każdy Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polit Re: NZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:03 Mysle ze wystarcza uklady PISu na gorze-szkole zostawcie w spokoju. A z kasia to dobre posuniecie. Gratuluje Sztybel, PIS napewno nagrodzi. NZS=PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrew Re: NZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:58 "Kasia to dobre posunięcie"?Zabrzmiało co najmniej dwuznacznie, odczepcie sie od niej!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: NZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:03 Nie jest tajemnicą, że Sebastian ma krótszy paluszek, ale ja wiem, że nie tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: NZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:20 Układy to praktyka z minionej epoki. Jeśli chodzi o naszą uczelnię, ostatnim układem było stypendium od ministra dla szefa samorządu Sebastina Kocińskiego 1200 PLN, za średnią 4,6. CIEKAWE CZY KAŻDEGO STUDENTA Z TAKĄ ŚREDNIĄ SPOTKAŁA TAKA ŁASKA. No cóż są równi i równijsi. MOŻE TRZEBA TO ZWERYFIKOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: NZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:02 Lepsza Kasia niż Sebcio, bo jak patrzę na jego buźkę, to się zastanawiam czemu nie organizuje on marszu równości w Bydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: NZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 07:17 Taki marsz powinien odbyć się w bydgoszczy. Wezme w nim udział. Jestem studentem i to jest moje prawo do protestu przeciwko łamaniu naszych konstytucyjnych praw. Jeśli koledzy i koleżanki z NZS to nie rozumiją to niech przeczytają status NZS! oj byłbym zapomniał:) W Warszawskiej centrali NZS nic o was nie wiedzą!! Czyli co?? kradniecie czyjś znak?? podszywacie się?! --informa sprawdzona--- pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: NZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:13 Widzę że wśród ludzi Seby pełno jest szowinistów, no cóż jaki pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: NZS IP: *.klik.bydgoszcz.pl 05.12.05, 00:29 Stduiuje na roku z jednym z ludzi samorządu , załamka, facet pracuje , a wszędzie tylko Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie, może gdyby potrafił pracować zespołowo i przypominał studenta niż polityka(jak on się ubiera, haha), to zyskał by symaptię, a tak szkoda gadać , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:41 Gość portalu: Johny napisał(a): > wszędzie tylko Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie Ja tez go znam tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie IP: *.klik.bydgoszcz.pl 05.12.05, 17:13 LOL ,w TUSie nie ma zadnego dzialacza SLD (informacja do sprawdzenia) za to w NZS jest pare osob ktore dzialaja/sa czlonkami PiSu i do tego sa to liderzy (Sztybel, Bedkowski). Co za hipokryzja;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:57 Bolesław Bierut jako prezydent Krajowej Rady Narodowej też był oficjalnie bezpartyjny, a jaka prawda była każdy wie. A co do przynależności do NZS członków PiS, to prawda, że dużo działaczy obecnych i tych dawnych NZS na szczeblu krajowytm i lokalnym, obecnie jest w PiS lub w PO. Słowo "lider" oznacza przywódca, czyli dotyczy jednej osoby -szefa, a o ile mi wiadomo przewodniczącym NZS jest Karol Będkowski z PiS, który nie startuje w wyborach do samorządu. Startuje za to inny działacz PiS Michał Sztybel, ale chyba nie oto chodzi, żeby przynależność partyjna nie pozwalała angażować się w działania społeczne, w tym wypadku na rzecz studentów. Istotnym jest za to do jakiej partii się należy, a ludzie jesienią ostatnio zedycowali, kto dla nich jest najbardziej wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie IP: *.klik.bydgoszcz.pl 05.12.05, 19:43 Tak masz racje wybrali PiS glownie staruszkowie i ludzie ze wsi. Na Tuska/PO glosowalo 80% mlodziezy w tym studentow. NIewierzysz to sprawdz w wynikach PKW. Dodam tylko jeszcze bo chyba nie wiesz ze jedne z pierwszy slow regulaminu samorzadow studenckich w tym naszego (od zawsze) brzmia mniejwiecej tak: "Samorząd studencki jest organizacja calkowicie niezalezna,apolityczna..." Jak ktos jest urobiony i dziala politycznie to jak to sie ma do reszty? A z tym Bierutem to litosci... tak samo jak bym ja twierdzil ze jestes cichym poplecznikiem radia maryja czy LPR. Zastanow sie lepiej nad tym co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:04 Student a nie douczony, te wyniki to są wyniki ankiet pracowni badawczych przeprowadzonych w dniu wyborów, bo jak oddajesz głos to nie piszesz ile masz lat, gdzie pracujesz uitd. skreśłasz i wrzucasz, więc PKW nie dysponuje takimi danymi. A co do apolityczności, to w obecnym samorządzie przecież są Kukucki i Juras członkowie SLD, więc naruszyli prawo! Nie, bo nie ma nigdzie w przepisach zakazu łaczenia stanowiska w samorządzie studenckim z przynależnością do partii. Cóż studencie może i masz 4,7, może i dostajesz stypendium 1200, czy 1300, ale na prawie to ty się nieznasz, a tym bardziej na rozumieniu. podstawowych terminów z dziedziny politologii. Samorząd studencki jest apolityczny, czyli nie jest instytucją polityczną. A wyborcy (studenci) sami decydują czy wchodzą do niego politycy czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:10 A co do kwestii moich sympatii politycznych, to sam pomyśl, jeśli potrafiasz, wiem może sprawić ci to ból, czy jako słuchacz radia maryja i poplecznik LPR siedział bym na forum Gazety Wyborczej? A jeśli chodzi o Bieruta, to pogadaj z papciem pułkownikiem. Pa Sebuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie IP: *.klik.bydgoszcz.pl 06.12.05, 09:21 Po pierwsze nie jestem Sebastianem lolku, po drugie osoby chcace wejsc do samorzadu powinny honorowo przestrzegac tej zasady i nie laczyc funkcji politycznych. Jak ten samorzadu startowal to Juras i Kuki nie mieli wtedy jeszcze powiazan politycznych. Teraz takich sie dopracowali wiec nie kandyduja dalej do samorzadu chodz moga bo dalej studiuja. U was jak widac tego nie przestrzegaja. To forum i tak jest nic nie wwarte. Wszystko okaze sie jutro. Ciekawe co wymyslicie jak przegracie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Sebastian i Sebastian, narcyz normalnie IP: *.klik.bydgoszcz.pl 06.12.05, 09:25 A tak swoja droga to widze ze juz pare osob od was przejrzalo na oczy i wypisalo sie z cyrku zwanego NZS. Pewne destrukcyjne sily odsrodkowe zaczynaja dzialac. Ciekawe kto bedzie nastepny wykorzystany, zmanipulowany i odrzucony przez grupe trzymajaca wladze (Bedkowski, Sztybel). Na szczescie to tez juz sie roznioslo i ludzie widza co wy wyprawiacie. Odpowiedz Link Zgłoś