Dodaj do ulubionych

DOMAR - BYDGOSZCZ

IP: *.rokita.com.pl / 212.244.170.* 05.12.05, 11:28
Chciałem ostrzec wszystkich potencjalnych klientów firmy Domar- Bydgoszcz!!
Obsługa sklepu w Tesco jest katastrofalna! Do momentu wciśnięcia Ci towaru
będą Cie całować w tyłek! A po pierwsze sprzęt sprzedają wadliwy i
niesprawdzony! - radzę wszystkim włączać i sprawdzać i porównywać sprzet, bo
jak weźmiecie go do domu i będzie coś nie tak to się dopiero zacznie!
Oczywiście w sklepie nie będą chcieli Ci tego sprawdzić, bo "przecież
wszystko jest OK!!!" Nie dajcie sie wmanewrowac!!!
A obsługa poniżej krytyki!! Jak chcesz, żeby najpierw Cię ktoś oślinił i
namówił do zakupu, a później kopnął w dupę z niekłamaną przyjemnością to
zapraszam do Domaru!!!! A szczególnie w Tesco!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: DOMAR - BYDGOSZCZ IP: *.net / 213.17.254.* 05.12.05, 12:28
      Moze to jeszcze załoga Weltimexu?
      • Gość: maniek Re: DOMAR - BYDGOSZCZ IP: *.brda.net 05.12.05, 13:10
        wole kupowac w polskim sklepie niz w jakims gow... mediamarkcie...
        Ps. A reklamacji to nie ma?? ...podobno w tandetnym MEDIA MARKT nie przyjmuja zwrotow...
    • Gość: oszukana > Obsługa sklepu w Tesco jest katastrofalna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:39
      Gość portalu: red napisał(a):

> Chciałem ostrzec wszystkich potencjalnych klientów firmy Domar- Bydgoszcz!!
      > Obsługa sklepu w Tesco jest katastrofalna! Do momentu wciśnięcia Ci towaru
      > będą Cie całować w tyłek! A po pierwsze sprzęt sprzedają wadliwy i
      > niesprawdzony!

ja kiedys mialam pralkeu nich kupiona - obiecali ze przywioza i wniosa a potem
      jak wzieli pieniadze nic! Niesety ustalilam to na gębe i musialam doplacic.
      • patajka1 Re: >Obsługa sklepu w Tesco jest katastrofaln 05.12.05, 16:30
        Mialam to samo ale z lodowka - trzeba brac na pismie!
        • k.novoselic Re: >Obsługa sklepu w Tesco jest katastrofaln 05.12.05, 16:37
          patajka1 napisała:

> Mialam to samo ale z lodowka - trzeba brac na pismie!

Zapomniałaś się przelogować?
    • tytt Re: DOMAR - BYDGOSZCZ 05.12.05, 16:24
      hmm no ja raczej mialem dobre doswiadczenia z domarem,ale nie tym w tesco
      (nawet nie wiem ze takowy istnieje..)
      poza tym obsluga postzakupowa prawie z reguly jest do dupy..w niejakim MM
      oznacza stanie pol h w kolejce np by uzyskac fakture,którą wypisuje jedna
      babeczka a dowóz jest fatalnie zorganizowany (choc mowie na 2 konkretnych
      przykladach,moze to nbyly wyjątki)
      poza tym proponuje zglosic uchybienia do firmy po prostu!to najlepsza
      droga..jesli faktycznie bylo cos nietak (a nie po prostu miales zly dzien i
      nieszczesliwy splot wydarzen cie tak wkurzyl..) :)
    • Gość: klijentka Re: DOMAR - BYDGOSZCZ IP: 82.146.247.* 06.12.05, 00:30
      ciekawe czy w dalszym ciągu w ich największym sklepie w mieście wystawiają cały
      sprzęt na wystawę udajac, że mają taaaki wybór? jakiś rok temu chciałam kupić
      lodówke jednak nie prosto z wystawy, ale fabrycznie zapakowaną. pani
      sprzedawczyni zaczęła mi wciskać jakie to niebezpieczne kupowanie zapakowanego
      fabrycznie towaru bo mogą sie zdarzyc uszkodzenia...jakoś w innych sklepach nie
      ma problemu np euro rtv przywozi towar do domu elegancko zapakowany, odpakowuje
      przy klijencie i dopiero wtedy następuje odebranie zakupu. Pomijam drobny
      szczegół dotyczący płatności- w wymienionym przeze mnei euro rtv można było
      zapłacić po otrzymaniu towaru lub wcześniej.
      a no i jeszcze te "wspaniałe" reklamy domaru...<jak za starych czasów> inwencja
      twórcza do pozazdroszczenia
      • tytt Re: DOMAR - BYDGOSZCZ 06.12.05, 08:11
        podaj jedną reklame produkowana przez tvb i emitowaną na pasmie lokalnym, ktora
        by spelniala standardy 21 wieku? baaa, nawet lat 90tych wieku poprzedniego?
        • Gość: klijentka Re: DOMAR - BYDGOSZCZ IP: 82.146.247.* 06.12.05, 15:22
          miałam na myśli plakaty porozwieszane w mieście, tv bydg nie oglądam
          • tytt Re: DOMAR - BYDGOSZCZ 06.12.05, 15:39
            Gość portalu: klijentka napisał(a):

> miałam na myśli plakaty porozwieszane w mieście, tv bydg nie oglądam

no widzisz ale to ma głębszy sens, po prostu w bdg nie ma biznesu,dalej-nie ma
            agencji reklamowych,ktore moglyby zaprojektować i prowadzić kampanie reklamowe.
            najblizsze agencje reklamowe-poznań, gdańsk, warszawa, krakow, wrocław, śląsk a
            nawet... są 2 agencje w toruniu :)
    • Gość: artur Re: DOMAR - BYDGOSZCZ IP: *.brda.net 06.12.05, 12:29
      Obsługa wszędzie jest do dupy, ale w Domarze szczególnie (Szajnochy) goście robią wielką łaskę, że zaprezentują towar, wyciągną go zza szklanych półek itp. Ale czemu się dziwić jak w domarze sami inwalidzi pracują (grupa inwalidzka to warunek przyjęcia do pracy) za 600 zł miesięcznie, to się nikomu nic nie chce, a po 3 miesiącach przychodzi nowy pracownik, który musi się znowu nauczyć znajomości towaru itd. Spróbujcie w Domarze zapytać pracownika o szczegóły techniczne kupowanego sprzętu, zrobi się czerwony i nic z siebie nie wydusi. W MM nie lepiej, zwłaszcza jeżeli chodzi o pracowników wyższego szczebla, na kierowników stoiska czy marketu trzeba czekać godzinami aż z łaski swojej zejdą do klienta. Za to mają przeurocze panie kasjerki :). A wracając do tematu Domaru, ostatnio kupowałem u nich kamere, przyszedłem do domu, patrze w instrukcje a tu brakuje mi jeden części, pojechałem, zgłosiłem obiecali w ciągu tygodnia załatwić sprawę, po 2 tygodniach, zdenerwowany, pojechałem do Domaru a koleś mi mówi, że nie mogą się dodzwonić ale sprawa jest w toku, a po miesiącu okazało się, że ta część nie należy do zestawu bo firma Canon nie raczyła dać erraty do instrukcji, że część ta należy się tylko klientom w USA i Japonii. Wina oczywista Canona, ale po co aż miesiąc ściemniania przez pracowników Domaru, że sprawa jest w toku i będzie załatwiona.
    • Gość: wredny_krzyzak Re: ale jaja - nie wierze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:42
      bo ja akurat z Domarem mam bardzo dobre doswiadczenia i w ciagu ostatnich 2 lat
      zostawilem tam ponad 10 tys. mam na mysli sklep w CH Bielawy w Toruniu. obsluga
      kompetentna, goscie sa elastyczni - obnizaja ceny na towary jezeli sprawdza, ze
      gdzie indziej sa tansze . nic , co tam kupilem nie zepsulo mi sie z wyjatkiem
      expressu cisnieniowego do kawy Krups, ale to raczej problem z Krupsem niz z
      Domarem. no, jestem zaskoczony tymi opiniami - wydaje mi sie, ze staraja sie,
      przynajmniej w Toruniu..
      • sauber1 Re: ale jaja - nie wierze ! a tak narzekaliśmy 01.04.06, 01:57
        Jest to nie samowite, z sąsiadem Jurkiem dzisiaj z samego rana jak nigdy
        podjechałem do Tesco na Toruńską, zrobiłem zakupy i proszę bardzo wielka
        niespodzianka po zaplaceniu rachunku w kasie podchodzą do mnie dwie piękne młode
        dziewczyny w strojach firmowych myślałem że to z Lekasa i śmiało do mnie walą
        jedna przez drugą - "Gratulujemy panu wygranej nagrody jest pan dziesiątym
        klientem w dniu dzisiejszym, nawet zacząłem: nie, nie, dziękuję, myślałem że to
        zwykłe naganiaczki z MLM i chcą mnie walnąć na kasę, niech pan sie nie przeraża
        to nic pana nie kosztuje, dały mi taką małą kopertę kolorową, zapytałem, a cóż
        to takiego mnie tu dajecie?, to taki malutki prezencik z którego zapewne
        będzie pan niezmiernie zadowolony- nie wierzyłem najnowszy produkt firmy Linuksa
        "Linuwind 2006", aż mi się ciepło zrobiło, z tego wszystkiego rzuciłem się tej
        wyższej na szyję, a tak pięknie pachniała i właśnie wtedy przypomniałem sobie
        dziś rano ogladałem w TVP1 jak firma Linuks kupiła Microsofta. Zapytalem też
        jak to najnowszy system operacyjny dajecie wszystkim i to za darmo?, nie, nie
        tylko co dziesiatemu klientowi i mamy jeszcze ponad dwie setki. To się nazywa
        szczęście wstać rano, co firma to firma, a tak na to nasze "Tesco" narzekaliśmy,
        a ja głupi za pirata tyle zapłaciłem. Nawet się zastanawiam czy nie przebrać się
        inaczej i jeszcze raz nie wskoczyć miałbym piękny prezent dla cioci Grażynki na
        imieniny.
        Przy okazji pozostałym paniom o tym rzadkim imieniu, życzę wszystkiego
        najlepszego w ich uroczystym dniu, szczególnie pani Grazynie która mieszkała w
        okolcy sklepu firmowego "Cobry" (A.63)
        Jednak zdecydowałem jadę jeszcze raz a co mi tam niech się ciocia ucieszy,
        flachę postawi i może coś więcej jakiś serniczek z rodzyneczkami, oj pięknie
        gotuje i
        • syriusz_wielki Janusz Stajszczak za ladą :))) 01.04.06, 09:07
          Uwaga !!! tylko dzisiaj - Janusz Stajszczak ( twórca i wódz naczelny tego syfu )
          będzie obsługiwał osobiście klientów W sklepie na Szajnochy, i wręczał im
          nagrody i promocje , a potem będzie całował w tyłek.
          Taa...Domar to największy syf handlowy, pod wieloma względami. Brak
          kompetencjii, bardzo niskie płace pracowników, sami inwalidzi. Ja pracowałem
          kiedyś w tej firmie i traktuję to , jako przerwę w życiorysie. Odradzam... MM
          bije ich na głowę.
          • 0maniek0 Re: Janusz Stajszczak za ladą :))) 01.04.06, 09:57
            ale w czym MM bije domar na glowe??
            zle dzisiaj spales?
          • sauber1 Re: Janusz Stajszczak za ladą :))) 01.04.06, 11:24
            syriusz_wielki napisała:

Ja pracowałem
            > kiedyś w tej firmie i traktuję to , jako przerwę w życiorysie. Odradzam... MM
            > bije ich na głowę.
            To zapewne był twój wybór, nikt na silę Cię tam nie zatrudnił ale masz za to
            doświadczenie, nie ma niczego złego coby na dobre nie wyszło, głowa do góry, 3m
            się chłopie. pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka