Gość: stu_dętka IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.12.05, 12:09 bedzie lepiej? tak samo? a moze gorzej? Juz nie wiem komu mam wierzyc...gubie sie w tym wszystkim. Dlatego poczekam i na wlasnej skorze sie o tym przekonam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość wygrał, ale jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:57 na ok. 19 tysięcy uprawnionych studentów głosowało na TUS ponad 700 osób (na konkurentkę - ponad 500); wychodzi na to, że aktualny samorząd poparło 4% studentów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stu_dętka Re: wygrał, ale jak... IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.12.05, 00:05 akurat 20tys. jest studentow na UKW, ale nie czepiajmy sie szczegolow:) Na tym wlasnie polega demokracja...Nie ma nakazu glosowania i wcale tego nie oceniam w kategoriach - dobrze czy zle. Pamietaj o zaocznych...oni nie glosowali...bo raczej nie chcialo im sie specjalnie przyjezdzac w srodku tygodnia na uczelnie. No ale jednak Sebastian wygral przewaga 200 glosow....a to duzo skoro byla tak mala frekwencja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stu_dętka Re: wygrał, ale jak... IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.12.05, 17:09 Wkaradla sie pewna nieprawidlowosc w nasze dywagacje:P Mianowicie w wyborach bralo udzial wiecej studentow. Na moje oko 700 studentow glosowalo na wydziale nauk przyrodniczych, a sa jeszcze 3 inne wydzialy... Wiec statystycznie rzecz biorac glosowalo 4 wydzialy x 700 studentow... Dodatkowym aspektem jest fakt ze moj umysl do scislych nie nalezy wiec zapewne granica bledu jest duza;) Odpowiedz Link Zgłoś