Dodaj do ulubionych

Do Krzyżaka!!!

03.10.01, 08:25
No ropoczynam ten wątek właśnie tutaj gdyż chodzi o pogłebianie przyjaźni
bydgosko-toruńskiej. Pamietasz jak na spotkaniu w Przysieku napomknąłeś, że
jeżeli zajmiemy miejsce na podjum i udostępnimy Wam droge do pudła postawisz
duuużego szampana. My się wywiązaliśmy z umowy a ty???? :)))

Pozdrowienia dla forumowiczów z Torunia.. niech Wam się szprychy połamią
Scoopa
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: Do Krzyżaka!!! 03.10.01, 10:32
      Tak Scoopa dobrze ze pamietasz o tym :-)))

KroTosS
    • Gość: On Re: Do Krzyżaka!!! IP: *.szpital-bielany.torun.pl 03.10.01, 10:39
      Tylko chłopaki kiedy go opróżnimy? W Przysieku za wcześnie odpadłem i nie
      załapałem tematu. Poza tym Krzyżaku chyba Ci coś wiszę no nie?........
      PZDR On
    • Gość: Krzyżak Re: od Krzyżaka!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 18:43
      Jasne ,że pamietam.Już gdzies to napisałem ,że zgodnie z umową stawiam DUZEGO
      szampana.proszę tylko o wskazówkę gdzie i komu mam go dostarczyć.Zrobię to z
      checią./Niestety nie jest mi dane być na meczu z wrockiem. :(/
      Czekam na pilną odpowiedz.
      • Gość: debet Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni IP: 213.146.61.* 04.10.01, 02:13
        Przecież niedługo ponownie się spotkamy. Wtedy w ramach podziękowania (bez
        względu na to, jakim wynikiem zakończy się mecz: Apator - Atlas) będzie okazja
        do wypicia wspólnie szampana. Ja też na tę okazję się odpowiednio przygotuję:)
        • Gość: kasia Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni IP: 194.204.138.* 04.10.01, 15:16
          ..z tego co pamietam to mowiles, ze wszytskim postawisz tego szampana... mysle,
          ze znajda sie swiadkowie :)))
          • krotoss Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni 04.10.01, 16:10
            Ale ine w Stopce... tam bedzie co "robic" ;-)))

KroTosS

Ps.I niech ktos potwierdzi jak to bylo bo moze to chodzi tylko o kibicow
            żużla ;-))) w kazdym razie ja mowilem ze moge zagwarantowac iz Polonia wygra z
            Atlasem ale nie Krzyzakowi tylko komus innemu juz nie pamietam... :-)
            • coolek Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni 04.10.01, 16:32
              Wiem jedno: całe szczęście, że Polonia wygrała, bo to ja bym musiał całemu
              NetBiT-owi szampana stawiać:))) Tak się umówiliśmy z Krzyżakiem. Dzięki
              Plonia!!!

Coolek
              • scoopa_84 Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni 04.10.01, 17:08
                Ja też swiadkiem jestem, że postawisz szampana ale każdemu, więc radze się
                wybrać do jakiejś hurtowni.
                Pozdrawiam Scoopa
                • Gość: Krzyżak Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 22:17
                  scoopa_84 napisał(a):

> Ja też swiadkiem jestem, że postawisz szampana ale każdemu, więc radze się
                  > wybrać do jakiejś hurtowni.
                  > Pozdrawiam Scoopa
                  Proszę ?????????????????????
                  miałem na myśli 1 szmpana o pojemności 0,2 L. Chyba nie chcecie aby np. Adek
                  zarzucił mi ,że rozpijam NetBiT.
                  A tak na marginesie jak sie ma taki szampan do niepełnych 18-latków ?
                  Sam już kurcze nie wiem co mam robić ?

• Gość: kasia Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni IP: 194.204.138.* 05.10.01, 09:03
                    ...jak bedziesz grzeczny to Ci podpowiem co masz zrobic :))))

pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich :)))

swietny dzien... a jutro jeszcze lepiej bedzie :)))))))))))
                    • krotoss Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni 05.10.01, 12:04
                      Gość portalu: kasia napisał(a):

> ...jak bedziesz grzeczny to Ci podpowiem co masz zrobic :))))
                      >
                      > pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich :)))
                      >
                      > swietny dzien... a jutro jeszcze lepiej bedzie :)))))))))))

Ja powiem tyle ze moze to nie w Stopce ten szampan... ale coz najwyzej Ci co ich
                      zabieram beda musieli poczekac az wyparuje mi z glowy mieszanka
                      krzyzakowo/stopkowa ;-)))

Ja rowniez pozdrawiam serdecznie wszystkich :-)

A swietny dzien to byl wczoraj :-))))))) dzis zapowiada mi sie dzionek jeszcze
                      lepiej :-)))))))))) a jutro to juz chyba odlece ze szczescia:-))))))))))))))))))))
                      choc nie poniedzialek bedzie jeszcze lepszy... ale mam perspektywy ;-) to taka
                      mala prywata sorry ale ze Kasia mogla to ja tez ;-)))

KroTosS
                      • Gość: kasia Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni IP: 194.204.138.* 05.10.01, 12:10
                        stopka jest idealnym miejscem na szampana!!!

ojjj u mnie dzisiaj sredniawo... troche zle sie czuje bo sobie balowalam
                        intensywnie wczoraj..
                        • scoopa_84 Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni 05.10.01, 12:28
                          No właśnie wrociłem ze szkoły i zauważyłem że Krzyżak ma jakieś wątpliwości co
                          do wyboru szampana hmmmm.... no pewnie że "bezalkoholowy":)))))
                        • krotoss Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni 05.10.01, 20:42
                          Gość portalu: kasia napisał(a):

> stopka jest idealnym miejscem na szampana!!!
                          >
                          > ojjj u mnie dzisiaj sredniawo... troche zle sie czuje bo sobie balowalam
                          > intensywnie wczoraj..

kaiu nie twierdze ze nie ale jak juz pisalem tam bedzie co "robic" ;-))) wiec
                          moze szampan kiedy indziej:)))

KroTosS
                  • Gość: SDB Re: Z szampanem poczekajmy jeszcze kilka dni IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 14:26
                    Tym niepelnym to bezalkoholowy. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka