Dodaj do ulubionych

jakiego psychologa możecie polecić.....

28.12.05, 12:19
znajomi mają poważne problemy i trzeba im pomóc, jest to sprawa pilna, szukam
psychologa z Bydgoszczy, ale nie znam żadnego, wolałabym kogoś
poleconego..... dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • puchab Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 28.12.05, 12:53
      Tytt, Pani do Ciebie ;p

• adrianna26 Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 28.12.05, 13:46
        a tak trochę więcej.......
        • puchab Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 28.12.05, 14:08
          Trochę mało danych, żeby pomóc.
          Napisz chociaż, jakiej dziedziny dotyczy problem.
          • antonina102 Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 28.12.05, 16:55
            ja mam dobrego psychologa- ze świeżym podejściem do nerwic i zaburzeń
            zachowania, jeśli taki jest potrzebny..pisz
    • Gość: Obiektyw Gorrąco polecam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 07:42
      www.delta-psychoterapia.pl/
      Bardzo profesjonalny zespół (bezpieczny - z licencjami i rzeczywistą superwizją)
      Ja osobiście polecam pana Trzcińskiego - baaaaaaardzo!
      • Gość: trzciński Re: Gorrąco polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:41
        trzcinski... no, no, no;-)
        nie spodziewalabym sie takich pochwal pod adresem tego jegomoscia;-)))
        • Gość: Obiektyw Re: Gorrąco polecam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 07:43
          Nie wiem o co chodzi. Ja mówię o swoim osobistym doświadczeniu. Jestem pod
          ogromnym wrażeniem: intelektu, podejścia i skuteczności. Pełen profesjonalizm i
          zaangażowanie. Cena: standardowa (za to co robi - zapłaciłbym dużo!). Mi
          pomaga! Do wyboru są inne osoby z tego zespołu www.delta-psychoterapia.pl/
          każdy decyduje sam gdzie się zgłasza po pomoc. Ja z czystym sumieniem polecam
          TO miejsce!
    • adrianna26 Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 29.12.05, 16:25
      dzięki za odpowiedzi,
      brat znajomej ma myśli samobójcze, wpadł chyba w jakąś depresję, bo ma 30 lat i
      nie ma ułożonego życia osobistego, żadne argumenty już nie trafiają, był czas,
      że szukał żony i owszem znalazł, ale cudzą (w dodatku go nie chciała....), nie
      znam żadnego psychologa, trudno go było namówić na wizytę, a teraz już się
      zgodził, ale nie chcę, żeby poszedł do przypadkowej osoby, dlatego proszę o
      radę:)
      • Gość: aga Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:55
        Spróbuj u dra Gizińskiego Jest psychiatrą, ale też wspaniałym psychoterapeutą.
        Przyjmuje na ul. Kościuszki, tel. 3455080. Leczy znaną mi osobę, a wyniki pracy
        dra są naprawdę zadowalające:))) Polecam. I nie martw się, wszystko będzie
        dobrze:)))
        • Gość: XY Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:33
          kuba wożniak bardzo profesjonalne podejście do sprawy,pomógł wielu ludziom i
          nie zdziera tak jak inni
    • Gość: jolas Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.01.06, 23:14
      poszukuję dobrego ale też nie za drogiego(jak na kieszen studenta), psychologa
      od problemów emocjonalnych, proszę pomóżcie
      • Gość: jolas Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.01.06, 23:48
        haloooo?
        • Gość: psycholog Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.01.06, 01:05
          martusie 72
        • antonina102 Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 05.01.06, 02:04
          napisz do mnie na antonina102@gazeta.pl dam ci namiary do takiego który mi
          pomógł..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka