adrianna26 28.12.05, 12:19 znajomi mają poważne problemy i trzeba im pomóc, jest to sprawa pilna, szukam psychologa z Bydgoszczy, ale nie znam żadnego, wolałabym kogoś poleconego..... dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puchab Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 28.12.05, 12:53 Tytt, Pani do Ciebie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna26 Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 28.12.05, 13:46 a tak trochę więcej....... Odpowiedz Link Zgłoś
puchab Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 28.12.05, 14:08 Trochę mało danych, żeby pomóc. Napisz chociaż, jakiej dziedziny dotyczy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina102 Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 28.12.05, 16:55 ja mam dobrego psychologa- ze świeżym podejściem do nerwic i zaburzeń zachowania, jeśli taki jest potrzebny..pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Gorrąco polecam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 07:42 www.delta-psychoterapia.pl/ Bardzo profesjonalny zespół (bezpieczny - z licencjami i rzeczywistą superwizją) Ja osobiście polecam pana Trzcińskiego - baaaaaaardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzciński Re: Gorrąco polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:41 trzcinski... no, no, no;-) nie spodziewalabym sie takich pochwal pod adresem tego jegomoscia;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Re: Gorrąco polecam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 07:43 Nie wiem o co chodzi. Ja mówię o swoim osobistym doświadczeniu. Jestem pod ogromnym wrażeniem: intelektu, podejścia i skuteczności. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Cena: standardowa (za to co robi - zapłaciłbym dużo!). Mi pomaga! Do wyboru są inne osoby z tego zespołu www.delta-psychoterapia.pl/ każdy decyduje sam gdzie się zgłasza po pomoc. Ja z czystym sumieniem polecam TO miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna26 Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 29.12.05, 16:25 dzięki za odpowiedzi, brat znajomej ma myśli samobójcze, wpadł chyba w jakąś depresję, bo ma 30 lat i nie ma ułożonego życia osobistego, żadne argumenty już nie trafiają, był czas, że szukał żony i owszem znalazł, ale cudzą (w dodatku go nie chciała....), nie znam żadnego psychologa, trudno go było namówić na wizytę, a teraz już się zgodził, ale nie chcę, żeby poszedł do przypadkowej osoby, dlatego proszę o radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:55 Spróbuj u dra Gizińskiego Jest psychiatrą, ale też wspaniałym psychoterapeutą. Przyjmuje na ul. Kościuszki, tel. 3455080. Leczy znaną mi osobę, a wyniki pracy dra są naprawdę zadowalające:))) Polecam. I nie martw się, wszystko będzie dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:33 kuba wożniak bardzo profesjonalne podejście do sprawy,pomógł wielu ludziom i nie zdziera tak jak inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolas Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.01.06, 23:14 poszukuję dobrego ale też nie za drogiego(jak na kieszen studenta), psychologa od problemów emocjonalnych, proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolas Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.01.06, 23:48 haloooo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: jakiego psychologa możecie polecić..... IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.01.06, 01:05 martusie 72 Odpowiedz Link Zgłoś
antonina102 Re: jakiego psychologa możecie polecić..... 05.01.06, 02:04 napisz do mnie na antonina102@gazeta.pl dam ci namiary do takiego który mi pomógł.. Odpowiedz Link Zgłoś