Dodaj do ulubionych

Bydgoskie siatkarki są blisko awansu do finałow...

IP: 82.146.225.* 11.01.06, 21:36
"mowi konczy Ciaszkiewicz"te bor o co tobie chodzi?jak zwykle poziom twego
artykulu zenadycznie niski bylem na dzisiejszym meczu i powiem ci bor ze
wiecej ludzi niz dzis bylo i na anwilu i na prokomie jestes nierzetelny i tyle

BRAWO DZIEWCZYNY ! JESTESCIE NAJLEPSZE !
podziwiam wasza wole walki i serce do gry BRAWO!! jestem dumny..!
Obserwuj wątek
    • Gość: don BUZOON te bor IP: 82.146.225.* 11.01.06, 21:37
      "mowi konczy Ciaszkiewicz"te bor o co tobie chodzi?jak zwykle poziom twego
      artykulu zenadycznie niski bylem na dzisiejszym meczu i powiem ci bor ze
      wiecej ludzi niz dzis bylo i na anwilu i na prokomie jestes nierzetelny i tyle

BRAWO DZIEWCZYNY ! JESTESCIE NAJLEPSZE !
      podziwiam wasza wole walki i serce do gry BRAWO!! jestem dumny..!
    • Gość: do buzoona Re: Bydgoskie siatkarki są blisko awansu do finał IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.01.06, 22:05
      nie chcesz nie czytaj.Borakiewicz ma racje to sukces zespołu ze tyle ludzi przyszło.Pewnie mial na mysli ostatnie mecze astorii gdzie przychodzilo kilkaset osób.Mam nadzieje ze Palacyk awansuje i na nastepnym meczu ludzie będa glosniej dopingować.Ciezko jakos tą Łuczniczke nagłosnic gardłami.......
    • Gość: majack Re: Bydgoskie siatkarki są blisko awansu do finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:29
      a skąd u Panów redaktorów taki pesymizm? Dziewczyny dziś pokazały, że mogą
      wygrać także na wyjeździe. A jak wygrają to żadna matematyka nie będzie
      potrzebna. A Panowie z góry zakładają porażkę???? oj nieładnie
      • Gość: looolek Re: Bydgoskie siatkarki są blisko awansu do finał IP: 212.122.214.* 12.01.06, 00:20
        nie ma co smęcić, ważne że jest do przodu, ale szału to nie było :/ Laski muszą się zmobilizować za tydzień. Ale jesteśmy z Wami :)))
    • a_weirdo Re: Bydgoskie siatkarki są blisko awansu do finał 12.01.06, 09:04
      Brawo!
    • ethanak A może - DZIEWCZYNY WYGRAŁY!! 12.01.06, 12:02
      Gratulacje!Mamy w Bydgosczy najlepsze siatkarki!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka