mgoszczynska1 17.01.06, 15:21 poprosze o opinie :) Pozdrowionka gorące (bo okropny mróz za oknem...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0902b Re: Przedszkole PROMYCZEK 17.01.06, 21:05 Jestem zachwycona tym przedszkolem, jest bardzo dobrze wyposażone, miłe wychowawczynie, bardzo dbają o dzieci. Mój syn bardzo lubi chodzić do przedszkola i zawsze jak przychodzę po niego to mówi:"Dlaczego tak wczesnie?" W przedszkolu dużo się dzieje, są grupy anglojęzyczne, co też się super sprawdza. Widzę, ze moje dziecko naprawdę się tam rozwija i dużo zyskuje. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasss3 Przedszkole promyczek 04.03.06, 16:14 na mnie przedszkole zrobiło bardzo złe wrażenie. Przemądrzała i wrzeszcząca na dzieci dyrektorka, wielki bałagan , no i ten wypadek kilka lat temu, kiedy udusiło się dziecko w tym przedszkolu. Nigdy nie posłałabym tam swojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
0902b Re: Przedszkole promyczek 04.03.06, 18:19 Chyba pomyliłaś przedszkole Promyczek z Jagódką, tam był wypadek uduszenia. Nic nie słyszałam aby tu miało coś takiego miejsce. Dyrektorka też jest bardzo miła, interesuje się każdym dzieckiem. O ich renomie świadczy, że bardzo trudno się dostać do tego przedszkola, już od miesiąca nie ma wolnych miejsc na wrzesień, za to są kilometrowe listy rezerwowe. Bardzo dbają o dzieci, o ich bezpieczeństwo, np. nawet zabraniają przynosić cukierki na urodziny, w obawie że mogą zaszkodzić innym dzieciom. Jedzenie też jest bardzo dobre i odżywcze, wypieki własnej roboty na deser. Niedługo wyprowadzam się do Gdańska i jedną z rzeczy, której bedzie mi najbardziej żal, to właśnie to przedszkole, które w tej cenie (w Gdańsku podobny standard jest dwa razy droższy)jest w stanie tyle zapewnić dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
magdatadych Re: Przedszkole promyczek 05.03.06, 20:45 Przedszkole Promyczek REWELACJA!!!!!!!!!!!Moja córeczka chodzi do tego przedszkola i do domu nie chce wracać.Opieka rewelacyjna ,jedzenie wspaniałe>są również wspólne spotkania z rodzicami (ciacho,grochówa ,kaweczka)dyrekcja zawsze osiągalna.JEST SUPER:) Odpowiedz Link Zgłoś
martar2 Re: Przedszkole promyczek 06.03.06, 12:49 Mozecie napisac gdzie jest to przedszkole? Odpowiedz Link Zgłoś
0902b Re: Przedszkole promyczek 06.03.06, 13:57 Przedszkole to znajduje się na Wyżynach, na Komuny Paryskiej, niedaleko Magnuszewskiej. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś