a_weirdo 26.01.06, 21:12 Brawo IV RP! Brawo pan senator! Nie ma dla miasta ważniejszych rzeczy! Tylko to zainteresowało pana senatora! Jeśli w tym mieście wygra PiS, to ja się wyprowadzam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_weirdo Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 26.01.06, 21:17 Chciałbym też, podobnie jak senator, wierzyć, że Bydgoszcz nie ma większych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_bydgoszcz Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 26.01.06, 21:21 Złotowski to jest komediant! Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 26.01.06, 21:24 > Złotowski to jest komediant! Bardziej się skłaniam do określenia "idiota". Odpowiedz Link Zgłoś
k.novoselic Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 26.01.06, 21:22 a_weirdo napisał: > Jeśli w tym mieście wygra PiS, to ja się wyprowadzam. Ja emigruje w Bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 26.01.06, 21:36 ilu takich kretynow chodzi po ziemi? Ps. ja przy najblizszej okazji tez spierdzielam...tylko kto zgasi swiatlo w polszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Kosma co to w ogole za imie?!?!? 26.01.06, 22:03 nigdy nie darzyłem tego pana zaufaniem.To nie pierwsza jego kompromitacja.Zachowuje się jak fircyk a nie jak senator. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 sąd i prokuratura apelacyjna w Bydgoszczy 26.01.06, 23:50 Senator Kosma Złotowski lepiej mógłby napisać list lub złożyć oświadczenie senatorskie do Ministra Sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry w sprawie powołania w Bydgoszczy sądu i prokuratury apelacyjnej, tak jak zrobili posłowie Walkowiak,Markowski i Latos. Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org proste wytłumaczenie 26.01.06, 23:56 maly chlopiec chce byc krolem piaskownicy. urazona i chora ambicyjka kaze temu panu, na szczescie dla niego wybranemu na senatora, sypac piaskiem wokol siebie. zwykla beksa. nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.byd Re: proste wytłumaczenie 27.01.06, 07:36 hahahahahahah .........hihihihihihihih ............ a co z powołaniem w Bydgoszczy sądu i prokuratury apelacyjnej ... hihihihihihihihih ...mamy to w ... ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Żenada ! 27.01.06, 07:46 Jan Rulewski - człowiek z zasadami,wykształcony,znający doskonale Region nadal w odstawce.Wojewoda z Torunia,senatorowie mający walczyć o Region i Bydgoszcz postępują jak kretyni.Co to będzie?A Sąd Apelacyjny,rozbudowa Regionu czeka! Kosma Złotowski nie wykazał się niczym dobrym w dotychczasowej działalności publicznej i pewnie nie wykaże.Wstyd i żenada dla PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Tępi aferę czy oczekuje łapówki? 27.01.06, 08:31 Tępi aferę czy oczekuje łapówki? Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 08:35 Chyba Pan senator mocno przesadził. Odpowiedz Link Zgłoś
say2000 Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 09:27 Tak poważna w skutkach decyzja o budowie NIEMIECKIEGO centrum handlowego w newralgicznym punkcie miasta powinna być konsultowana społecznie. Brak takiej konsltacji poza arogancją wydającego zgodę może sugerować ŁAPÓWKARSTWO . Powstanie takiego centrum zagrozi utratą pracy przez wielu pracowników okolicznych sklepów. To właśnie powinno być równiez brane pod uwagę podczas dyskusji społecznej.Po otwarciu Astorii : 1.NIEMCY będą wywozić z Bydgoszczy nieopodatkowany czynsz najmu . 2.Sieciowe firmy wywiozą nieopodatkowane zyski do swoich miast siedzib . 3.Zbankrutuje wiele okolicznych sklepów,a pracownicy zasilą rzesze bezrobotnych 4.Węzeł komunikacyjny śrudmieścia zostanie dodatkowo obciążony . (Tak na marginesie należało CWANYM Niemcom zaproponować w ramach grantu wybudowanie tunelu komunikacyjnego na odcinku pomiędzy rondem jagiellońskim a ulicą Focha) Tak naprawdę to Bydgoszcz na tym interesie jedynie straci i to dużo ,ale prawdą jest że obcy na tym zyskają kosztem bydgoszczan. Pamiętajmy , że te same firmy sieciowe otworzą swoje sklepy w Focus Park . Odpowiedz Link Zgłoś
levinson Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 09:57 No i bardzo dobrze. To jest skandal i trzeba o tym pamiętać. A tak na marginesie to, czy senator Złotowski jest prezydentem Bydgoszczy?? Z tego co wiem jest wiceprzewodniczacym komisji ds Unii Europejskiej i tym się mocno zajmuje. Poza tym w Parlamencie jest teraz bardzo gorąco. Gadacie niektórzy tak jakby reszta parlamentarzystów zrobiła tak wiele dobrych rzeczy, a to nie jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 09:58 Łapówkarstwo, utrata pracy, wywóz zysków - to prawda, ale tak można powiedzieć o każdym centrum handlowym. Zastanawiam się, czy nie ma powiązań korupcyjnych pomiędzy grupą przeciwników Astorii i centrum Focus Park, bo jakoś nikt się tamtej budowie nie sprzeciwia, a to właśnie Focus Park może spowodować na rynku więcej szkody. Astoria, przykładem poznańskiego Starego Browaru, ożywi Sródmieście, a Focus Park będzie odciągało klientów ze strefy Śródmiejskiej. Astoria to ratunek dla Centrum miasta. Okoliczne sklepy nie zbankrutują - skąd taki pogląd - to niedorzeczne. Brak dowodów na taki scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 10:23 > 1.NIEMCY będą wywozić z Bydgoszczy nieopodatkowany czynsz najmu . Czemu nieopodatkowany? > 2.Sieciowe firmy wywiozą nieopodatkowane zyski do swoich miast siedzib . No i? > 3.Zbankrutuje wiele okolicznych sklepów, Jakich?! Jakie okoliczne sklepy starają się o tego samego klienta, co Astoria? Twierdzę, że okoliczne sklepy dużo zyskają na tym. > a pracownicy zasilą rzesze bezrobotnych > 4.Węzeł komunikacyjny śrudmieścia zostanie dodatkowo obciążony . To jedyna rzecz, z którą się zgodzę. Tylko odciążać go nie powinniśmy przez zniechęcanie ludzi do odwiedzania śródmieścia. > Pamiętajmy , że te same firmy sieciowe otworzą swoje sklepy w Focus Park . No i? Odpowiedz Link Zgłoś
rumburak36 Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 11:01 ręce opadaja! kto wybrał tego gościa na senatora? Odpowiedz Link Zgłoś
say2000 Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 13:01 Nieopodatkowany zysk wywozić z Bydgoszczy oznacza , że firma NIEMIECKA nie zapłaci w Bydgoszczy podatku dochodowego i tym samym budżet miasta na tym "interesie"nic nie zyska. Dla mieszkańców Bydgoszczy taki scenariusz jest szkodliwy bowiem podatków w kasie miejskiej będzie mniej niż jest dotychczas. Im więcej w Bydgoszczy firm obcych tym mniej pieniędzy w kasie miejskiej. W tym tkwi problem . A mniej pieniędzy w kasie oznacza spowolnienie rozwoju miasta . Kto jest więc zainteresowany tym by finanse miasta Bydgoszczy się kurczyły ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 13:15 Zyska podatek od najemców pomieszczeń tego budynku oraz zwiększone podatki z okolicznych sklepów. Na pewno zyska więcej (albo mniej straci) niż na Focus Parku. Idąc tym tropem, należałoby zburzyć Tesco, Auchan, Geant'a, Galerię Pomorską i kilka pomniejszych obiektów. Ale nie jest rolą Urzędu Miasta zabezpieczać prawnie przepisami księgowość tak, by z Polski nie wywozić zysku. Od tego są odpowiednie ministerstwa i parlament. Urząd winien działać w interesie miasta i jego mieszkańców i zadbać o zrównoważony rozwój, czyli m.in. zadbać o wstrzymanie degradacji Centrum. A takim środkiem może być wybudowanie atrakcyjnego obiektu w samym środku miasta, jakim może być właśnie Astoria. Przykłady z innych miast (nie tylk z Poznania) potwierdzają słuszność takiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
say2000 Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 13:21 Podatek dochodowy z NAJMU firma NIEMIECKA NIE ZAPŁACI W BYDGOSZCZY a w mieście - siedzibie firmy czyli najwyzej w Warszawie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najprawdopodobniej jednak Niemcy załatwią sobie ogromne koszty za np KONSULTACJE z inną firmą zagraniczną i tak oto PODATKU DOCHODOWEGO Z NAJMU bydgoskiego centrum w Polsce nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 13:52 Chodziło mi o podatek płacony przez najemców, a nie przez właściciela obiektu - to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 13:57 A co do podatku (nie)płaconego przez podmioty zagraniczne, to jak pisałem wcześniej, ustalanie procedur fiskalnych nie leży w kompetencjach miasta, a formą walki z tym zjawiskiem nie może być zablokowanie inwestycji. To przecież nie tylko problem Astorii, ale wielu firm z zagranicznym kapitałem, nie tylko handlowych - wystarczy przywołać TPSA i Centertel, które wyprowadzają kasę do France Telekom. Przykłady można mnożyć. Focus Park pewnie będzie robił podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
say2000 Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 22:38 70 % firm (najemców) Astorii to firmy sieciowe , czyli z siedzibami poza Bydgoszczą . CZYLI PODATKU DOCHODOWEGO Z ASTORII BĘDZIE JEDYNIE Z MAKSIMUM 30 % NAJEMCÓW. Przypomnę , że te obce firmy sieciowe wyniszczą lokalny handel i zmiejszą przez to wpływy do budżetu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
say2000 Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 22:40 Takie centra handlowe to istny raj dla budżetu miasta . Proponuję wybudować centrum handlowe na Starym Rynku .Niech będzie największe w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Nie liczysz wszystkiego 28.01.06, 13:51 Jest jeszcze podatek gruntowy i od nieruchomości, zawsze to coś. A część sklepów sieciowych to samodzielne bydgoskie firmy mające umowy franszyzowe z sieciami, więc płacą podatki tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Brawo Panie Złotowski 27.01.06, 14:34 > Im więcej w Bydgoszczy firm obcych tym mniej pieniędzy w kasie miejskiej. Pewnie potrafisz powiedzieć, czy jest w Bydgoszczy chociaż jedna firma, która płaci tyle podatków (CIT), że do kasy miejskiej trafia suma porównywalna chociaż z tym, co Astoria rocznie za dzierżawę placyku przed ich sklepem. Podobnie, wiem, że na sprzedaży Zachemu stracimy pewnie 1 zł dziennie z podatków, ale mimo wszystko uważam, że warto... Odpowiedz Link Zgłoś
vertano dziennikarskie dno 27.01.06, 13:25 Szanowna Wybiórcza. Naucz się pisać wyczerpująco tak jak Pomorska i Express: www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrArticle=20527&NrIssue=207&NrSection=1 Wiem więcej. Dokumenty wymagane do wydania decyzji o budowie po prostu nie istnieją. Dopiero teraz panowie Krzywicki i spółka dniami i nocami klecą jakieś projekciki i klną na ojca Jana Fibka, że zepsuł im cały karnawał. Odpowiedz Link Zgłoś
emcfaj Re: dziennikarskie dno 27.01.06, 13:42 ty podrzegacz twoja ulubiona gazeta bydgoska napisala wczoraj o spotkaniu z ojcem fibkiem i co o tym moze wspomnisz i chyba wystarczy spytac w urzedzie kiedy wydano pozwolenie na budowe wszystkie gazety pisaly o tym w lato! Odpowiedz Link Zgłoś
vertano Re: dziennikarskie dno 27.01.06, 15:45 Jeżeli teraz nie istnieją wymagane dokumenty to tym bardziej nie było ich w lecie. Decyzja była więc zaoczna czyli bezprawna. To wyjaśnia dlaczego Dombrowicz chodzi teraz na środkach psychotropowych, a jego żona od kilku tygodni nie była zaspokojona seksualnie Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.koszerna Nie ma się czego dziwić. W końcu ten art. pisał 27.01.06, 17:41 redaktor kryjący się pod inicjałami ka, czyli Krzysztof A. - nazwiska przez grzeczność nie wymienię. Jak powszechnie wiadomo jest on głównym żołnierzem Wybiórczej armii KonDoma, więc obiektywizmu w tym artykule nie było co się spodziewać. Zresztą tak jest z większością art. w tym pismaku ... Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Do korektora 27.01.06, 14:58 A tak w ogóle, to nazwisko Pana ministra Ziobry odmienia się przez przypadki, a pozostawienie go w mianowniku - w zdaniu, w którym powinno być w dopełniaczu - to błąd gramatyczny! To przecież gazeta - medium publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.koszerna Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 18:29 Może tak w ogóle pisałbyś pod jednym nickiem?!:> Nie wszyscy mają rozdwojenie jaźni. Jeśli chcecie się wyprowadzać to dalej, droga wolna. I tak już mamy w mieście nadmiar nieczystości, więc ubytek kilku raczej nie powinien być zauważalny. Choć może nie wszędzie, bo pewnie na tym forum wydźwięk, a raczej jego brak, tego byłby większy. Słyszałem, że w Bieszczadach poszukują chętnych do wypalania drewna. Nie potrzeba żadnego doświadczenia, biorą jak leci, więc już teraz pakujcie manatki i na PKSa. Chociaż będzie z was jakiś pożytek, będziemy mieli czym w lato podgrzewać kiełbaski na grillu ... No ale dobrta, wróćmy do głównej kwestii, czyli CH Astorii. Będę walił prosto z mostu, bo nie mam czasu na owijanie w bawełne. Po prostu macie pie..a i to mocnego. Jeśli tak kochacie te molochy, to zatrudnijcie się w którymś jako pomywacze, a gwarantuję, że żyć wam się odechce. Zresztą tu nie chodzi o to czy to będzie kolejny moloch, dziwadło budowlane, ale raczej o poważne złamanie prawa. Jeśli CH Astoria ma być wynikiem pewnych korupcyjnych układów, to jest ewidentne złamanie prawa. Choćby mieli postawić kino z darmowymi seansami, a prezio wziąłby w łapę, to ja dziękuję za takie coś, chore układy. A tu nie dość, że KTOŚ dostał w łapę to jeszcze perfidnie na naszych oczach będzie szastał publiczną kasą budując temu czemuś przedmurze w postaci dobrego rozwiązania komunikacyjnego. Hmm, dobrego to pojęcie względne. Dobre to ono może będzie, ale jedynie dla pielgrzymów zmierzających ku mekce o nazwie CH Astoria. Pozostali bydgoszczanie, którzy będą chcieli przejechać przez miasto ugrzęzną w dodatkowym korku na Jagiellońskiej. Proponuję, żeby nowy wojewoda wraz z powstaniem CH Astoria, dyżurował nie w budynku UW, a przed nim. Wtedy zdenerwowani kierowcy hamowaliby się pewnie z przeklinaniem praworządnie nam panującego. Eh, co ja mówię, przecież niedługo wybory samorządowe, mieć tylko nadzieję, że wyborcy rozliczą odpowiednie osoby. Wracając do wojewody, to kierowcy mieliby możliwość porozmawiania z wyższą władzą, mała kawa, ciastko i ponownie do wozu, żeby przesunąć go o kilka metrów dalej, co zapewne byłóby wielokrotnie powtarzanie. Ale co tam, CH Astoria musi być. Co tam nam będzie psioczyć te PiSowskie oszołomstwo. Przecież warto codziennie kisić się w korku na Jagiellońskiej, żeby móc raz w niedzielę z rodzinką udać się na Eucharystię do CH Astoria. --> Kuźwa, co ten oszołom ******** ... Zresztą co ja tu z takimi będę polemizował. Nachapali się tego chłamu z Gazety i Kuriera Ratuszowego (jedynych właściwych gazet), a nie wiedzą w czym rzecz. Jeśli już się wypowiadacie na jakiś temat to może zaznajomilibyście się także z jakiś obiektywniejszych źródeł, a nie tylko te chłamy. Brawa dla senatora. Mam nadzieję, że niedługo będę to mógł napisać także w kierunku ministra Ziobro. Wreszcie mamy prawego ministra sprawiedliwości, który zna się na rzeczy i robi porządki w tym bagnie, więc tylko przyklaskiwać jego działaniom. Co do osoby senatora Złotowskiego to widzę, że na tym forum nadal trwa na niego nagonka. Jednak gdyby tak forumowi sfrustrowani nieudacznicy mieliby stanąć oko w oko z obiektem swoich drwin to mówiąc kolokwialnie, mieliby pełne gacie. No cóż, tak to już jest, że dostęp do internetu jest u nas powszechny i mają go nawet sfrustrowane małolaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 18:51 > A tu nie dość, że KTOŚ dostał w łapę zawsze pasjonowal mnie ten prokuratorski ton mlodych gniewnych, moralnie nieskazitelnych. > Jednak gdyby tak forumowi sfrustrowani nieudacznicy mieliby stanąć oko w oko z obiektem swoich drwin to mówiąc kolokwialnie, mieliby pełne gacie. taaaa marze o chwili, w ktorej moglbym senatorowi wylozyc jak beznadziejnym jest politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 19:16 > taaaa Działania pana senatora ładnie rozwijają naszą politykę promocji. Myślę, że może to mieć duży wpływ na budowanie marki Bydgoszczy - miasta, w którym nawet, jeśli uda ci się przekonać władze, by pozwoliły ci zainwestować, to i tak znajdą się inni politycy, którzy ci to uniemożliwią... :( Odpowiedz Link Zgłoś
say2000 Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 22:28 Zainwestować to jak na razie znaczy postawić marketową budę. Bez takich inwestycji nadal byśmy żyli i miejsc pracy by było więcej. A nam zalezy na postawieniu fabryk z nowoczesną technologią . Odpowiedz Link Zgłoś
vertano Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 18:57 Dobre! Tak trzymaj. Ja też mam nadzieję, że KonDom i konserwator Marcysiak pójdą do pierdla. Oprócz nich w tej aferze skorumpowanych jest przynajmniej 9 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 18:59 > Oprócz nich w tej aferze skorumpowanych jest przynajmniej 9 osób. serdecznie prosimy o 9 nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_bydgoszcz Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 19:05 miś Colargol. Bolek i lolek, pszczółka maja, rycerz jedi i lord vader i ktos tam jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 19:06 maciej_bydgoszcz napisał: > miś Colargol. Bolek i lolek, pszczółka maja, rycerz jedi i lord vader i ktos > tam jeszcze! brakuje jeszcze 3 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_bydgoszcz Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 19:09 Niech będzie. Tolek Banan, Paragon i Gustlik. Pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 19:10 maciej_bydgoszcz napisał: > Niech będzie. Tolek Banan, Paragon i Gustlik. Pasi? powiedzmy...ale jestes pewien?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_bydgoszcz Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 19:19 Nie tak bardzo, podejrzewam jeszcze Pana Wołodyjowskiego, albo Azję Tuchajbejowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
vertano Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 21:39 Witam kundelki KonDoma! Dam wam na razie jedno: Jaworski. Odpowiedz Link Zgłoś
vertano Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 21:43 Albo jeszcze jedno: prof.Kumor Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_bydgoszcz Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 22:28 Chow Chow, jeszcze ZORRO! Odpowiedz Link Zgłoś
levinson Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 27.01.06, 22:49 maciej_bydgoszcz jedno mnie pociesza kiedy pomysle o tobie. juz glupszy nie bedziesz bo to niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zybych23 Re: A kto sponsorował Kampanię Sentora Z 27.01.06, 23:57 Diwi zapalczywość sentora Zlotówy, czyżby czyżyk i mamy działanie z polecenia? To chyba Ziobro powinien zbadać dlaczego Sentorowi Z. zależy na zatrzymaniu niemieckiego inwestora. Czy looguje za inną konkurencją, która przegrała przetarg na tą budowę? Takie same głupie pytania jak działania senatora. Odpowiedz Link Zgłoś
vertano Re: A kto sponsorował Kampanię Sentora Z 28.01.06, 09:36 Nie wiem kto sponsorował Złotowskiego. Wiem tylko, że moja firma Vertano vel Opus II Investment sponsoruje Dombrowicza i jego kundli. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.koszerna Re: A kto sponsorował Kampanię Sentora Z 28.01.06, 14:22 Pewnie jakiś szejk z Arabii Saudyjskiej dał Złotowskiemu kase na kampanie. Chciałoby się zapytać za Siarą z Kilera: Czy Tobie czasem sufit na łeb się nie spadł? Z tego co mi wiadomo to przestępcy sponsorują jedną partię, to najczerwieniejszą, która sama jest org. przetępczą ... No ale dobra, drążymy dalej. Kto sponsorował Złotowskiemu dajmy to nowy zegarek? Pewnie sam go ukradł. Firma Vertano sponsoruje KonDoma? No cóż. Nie ma czego zazdrościć. Tylko patrzyć z politowaniem, bo chyba nie wiedzą w jakie bagno się wkopali ... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_bydgoszcz Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 28.01.06, 13:39 To nie myśl o mnie, będzie tobie lżej!Jak ktoś twierdzi że coś jest niemożliwe to dureń! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Kosma Złotowski napisał do Zbigniewa Ziobro 29.01.06, 09:59 Nie mam zadnych sympatii ani antypatii politycznych w Bydgoszczy,ale nie moge zrozumiec dlaczego senator z Bydgoszczy dziala wbrew swojemu miastu i wyborcom.To nie wazne czy to jest zgodne z jakims planem czy nie.Jesli tak dlugo bylo walkowane,wojewoda mial zastrzezenia,wnosil zmiany i teraz kiedy wszystko gotowe bydgoski senator ma cos przeciw.Nalezy zadac pytanie:czy ten pan moze nadal byc senatorem? Odpowiedz Link Zgłoś