anka2102 30.01.06, 18:54 podoba wam sie biedronka, co oniej myślicie, i jak często robicie tam zakupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_sioux Re: Biedronka 31.01.06, 10:11 Dobrze, że jest. Mógłby byc inny sklep, ale dobrze że oprócz "supersklepu" Lewiatan, Heleny czy takich pseudosklepów jak Kuba czy Kristal (fe!) powstał normalny market. Zakupy robię tam od okazji do okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
edytap1977 Re: Biedronka 01.02.06, 12:07 Nie podoba mi się, ale wiem że jest potrzebna. Ceny są tam niższe, a w naszej miejscowości nie brak biednych osób. Niestety cena mówi za siebie i nie wszystkie produkty dla biedronki są dobrej jakości. Ale czasami robię tam zakupy, mam sprawdzone niektóre produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_sioux Re: Biedronka 01.02.06, 12:37 Masz rację Edyta, ale to po prostu taki sklep. Nie jest najgorszy, wiele artykułów można spokojnie kupić. Ja tam uważam, że najgorszy na rynku jest Leader Price. Tam to naprawdę niewiele rzeczy nadaje się do czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
saganek3 Re: Biedronka 02.02.06, 12:26 Biedronka ok ale obejście można by był troszke lepiej odśnieżyć nie mówiąc już o bałaganie przy wózkach. "Moje obejście świadczy o mnie. " a jak wam podoba sie obsługa?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
big-cock-tajl Re: Biedronka 02.02.06, 13:20 Masz całkowitą racje. Obsługa nie jest chyba najlepsza a i w obejściu bałagan jakiś taki. Jak na początki to nie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
saganek3 Re: Biedronka 02.02.06, 14:42 popieram w pełni twoje słowa... miejmy nadzieje że sie zmieni na lepsze a nie na gorsze... i obsługa w czerwonych mundurkach będzie milsza i bardziej uprzejma!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edytap1977 Re: Biedronka 03.02.06, 07:12 Byłam wczoraj wieczorem w Biedronce, przy kasie obsługiwała bardzo młodziutka dziewczyna. Była bardzo skromna, miła i uśmiechnięta( mimo swego przeziębienia ). Nalezy się jej pochwała! Odpowiedz Link Zgłoś
saganek3 Re: Biedronka 03.02.06, 07:57 Też wczoraj byłem późnym wieczorem ok 20. Ma pani rację wczoraj była miła i uprzejma pani na kasie. ale będac w innych marketach nie spotkałem się z tym by towar na następny dzień byl rozkładany w godzinach otwarcia sklepu, a to przeszkadza kupującym tym barziej ze jak mi wiadomu z SPERmarketu Polo robi sie to po godzinach zamknięcia Odpowiedz Link Zgłoś
ziutas_ole Re: Biedronka 03.02.06, 09:48 Mnie się tam podoba w tej Biedronce. Wolę tam chodzić niż do Lewiatana. jedna laska mi nawet wpadła w oko ale nie powiem która. Odpowiedz Link Zgłoś
saganek3 Re: Biedronka 03.02.06, 11:19 Fajne są biedroneczki tylko jak patrzeć to chyba prawie wszystkie zajęte (albo z odzysku) Odpowiedz Link Zgłoś
gwinter Re: Biedronka 03.02.06, 14:21 Zajęte lub z odzysku mówisz. No też to zauważyłem. Czyli co? Nie biedronka lecz Stonka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saganek3 Re: Biedronka 03.02.06, 14:47 nie wiem czy stonka ,ale wiem jedno tym 2 nie zwsze dobrze być!!! wolałbym tym 1. A nasze radziejowskie biedroneczki dobrze znamy!!!!!!! prawda? lepiej nie ryzykować...Poczekam na nowy narybek..bo w tym tempie długo nie wytrzymają!!!!! ha ha ha..A może skłonie sie złożyć oferte racy....A panów tam malo..a ktoś przy ciężkich pracach pracować musi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tabula-rasa1 Re: Biedronka 17.02.06, 19:23 nareszcie rozbito mafię handlową w radziejowie, gdzie w zależności od pory dnia pojawiały się aktualizowane ceny na towar, teraz czas na posprzątanie w mieście, to może radziejów-stolica złodziejów, jak mawiają o nas od kilkudziesięciu lat też zmieni swoje oblicze i zacznie żyć, a nie wegetować czxekając od skandalu do skandalu, po ostatnim skandalu, jak nikt nie wiedział o Radziejowie, teraz wszyscy kojarzą Radziejów i mówią to tam gdzie gangsterzy rządzą - no nie trzeba ustanowić trofeum za osiągnięcia marketingowe, bo na taki knyf to nawet nie stać renomowane firmy marketingowe i czysta oszczędność można kwotę przeznaczyć na basen etc- dobrze że nie sprzedali placu z pomnikiem Kościuszki, obok generała kosynierów jest miejsce dl agangstera nie maco zasłużył się choć w tej mierze miatu i mamusia ma sławnego synka- tylko ten tor saneczkowy trzeba zlikwidować, bo rozjeżdżą i nie będzie gdzie postawić postumentu Odpowiedz Link Zgłoś
50v1 Re: Biedronka 17.02.06, 20:26 A w czym Ci ten tor saneczkowy przeszkadza, niechaj dzieci korzystają z uroku zimy. Takich marketyngowców mamy zapewne więcej tylko działają w ukryciu, bawią się naszymi pieniędzmi i nie tylko. Tekst trochę agresywny i zawiły ale jak na szpigowski przekaz to całkiem niezły i może dotyczyć większego grona nie mającego ze sobą żadnych powiązań dlatego wtrąciłem swoje trzy grosze nie znając absolutnie twojego tematu. Ale jak znam życie to większość nieraz plotek opiera się na kanwie jakiegoś prawdziwego zdarzenia nawet zasłyszanego. Odpowiedz Link Zgłoś
v50ll Re: Biedronka 27.02.06, 14:04 Miejsce gangsterów jest za kratami .Ale jest nadzieja nie długo wybory Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Biedronka 27.02.06, 14:21 v50ll napisał: > Miejsce gangsterów jest za kratami .Ale jest nadzieja nie długo wybory Marzenie piękna rzecz tylko sęk w tym że to oni mają właśnie pieniądze, a od tego wiele zależy. Gangsterzy mądrze hanlują i wszystko i wszystkich w dupie mają nawet podatki i inne składki, na Alegro można materiały wybuchowe i radioaktywne kupić, zobacz do czego to doszło i jak tanio idg.allegro.pl/show_item.php?item=87091207#photo Odpowiedz Link Zgłoś