rolnik.5 05.02.06, 19:14 jestem rolnikiem i wiem jak ciezko jest na wsi, ale nie tracimy ducha a wam jak sie zyje w miescie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balumbyd Re: nie latwe zycie na wsi 05.02.06, 19:17 Żywnośc droga i dodatku zadużo w niej chemii :) Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik.5 Re: nie latwe zycie na wsi 05.02.06, 19:20 balumbyd napisała: > Żywnośc droga i dodatku zadużo w niej chemii :) - wiem, mamy krewnych w miescie.Podobnie mowia, u nas naturalne duzo Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.nikt Re: nie latwe zycie na wsi 05.02.06, 19:23 rolnik.5 napisał: > jestem rolnikiem i wiem jak ciezko jest na wsi, ale nie tracimy ducha > a wam jak sie zyje w miescie ? W mieście, jak to w mieście, sporo spalin, szumu, teraz błota pośniegowego. Czasami zazdroszczę życia na wsi, ale tu jest praca. Dojazdy do Bydgoszczy pochłonęłyby dużo kasy. I tak kółko się zamyka, trza tu żyć. Ale z chęcią kupuję produkty waszej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik.5 Re: nie latwe zycie na wsi 05.02.06, 19:28 nam tez nie latwo dojechac do miasta,a do szkoly dziaciaki ida przez sniegi i zaspy Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.nikt Re: nie latwe zycie na wsi 05.02.06, 19:32 rolnik.5 napisał: > nam tez nie latwo dojechac do miasta,a do szkoly dziaciaki ida przez sniegi > i zaspy No fakt, nie jest letko, ale dzieciaki w mieście też nie mają lekko. U nas te śniegi i zaspy to "młodzież myśląca inaczej". Lepiej wpaść po pachy w zaspę śniegu niż natknąć się na takie indywiduum. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: nie latwe zycie na wsi 05.02.06, 20:25 nieźle cię wkręcił, kpt.nikt Odpowiedz Link Zgłoś