Dodaj do ulubionych

Inwestorzy...

07.02.06, 00:29
Może jednak warto czasem się wspomóc... Może to nie Zintegrowany Plan Rozwoju Transportu
Publicznego Bydgoszczy jest najważniejszy...

www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrArticle=21593&NrIssue=216&NrSection=1
Obserwuj wątek
    • mozilla.org Re: Inwestorzy... 07.02.06, 00:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=35060670&a=35060670coz...
      • mozilla.org my mamy swoje sposoby. jedyne i niepowtarzalne 07.02.06, 00:35
        "Z inicjatywy prezydenta Konstantego Dombrowicza w ratuszu spotkali się kolejny
        raz przedstawiciele firm handlowych, produkcyjnych i usługowych, zlokalizowanych
        w Bydgoszczy lub dopiero zamierzający w niej robić interesy. Spotkanie miało
        charakter informacyjny; przedstawione zostały intencje miasta, przepisy i
        możliwości udzielania ulg podatkowych i zwolnień."
        www.bydgoszcz.pl
      • a_weirdo Re: Inwestorzy... 07.02.06, 00:36
        A wiesz, co mnie, mozilla, najbardziej smuci... Poprzedni wątek to ty zacząłeś, ja odpowiedziałem, tutaj
        jest jedna różnica, ja zaczynam, ty odpowiadasz... nawet forumowiczów to nie rusza już. :/
        • mozilla.org Re: Inwestorzy... 07.02.06, 00:37
          bo my nudni jestesmy chyba... tacy jacys czepiajacy sie nie wiadomo czego.
          tu sie trzeba klocic, szukac tych, co z torunia itd.
          • balumbyd Re: Inwestorzy... 07.02.06, 00:38
            Dlaczego - to bardzo ciekawe, podobnie jak watki o pracy naszych urzedników.
            • aparat_cyfrowy1 Re: Inwestorzy... 07.02.06, 15:08
              Osobiście jestem zadowolony, iż są jeszcze ludzie, którym rozwój miasta leży na
              sercu a częsta nieudolność wszelkiej maści "wadzy" nie doprowadza do stanów
              depresyjnych. W przypadku przez Ciebie (Was) opisywanym nie potępiałbym
              szukania nowych dróg pozyskania inwestorów prze władze naszeg grodu, ale tylko
              (a właściwie przede wszystkim) napiętnowałbym to, że nic z tego nie wynika !
              Oczywiście można pozyskiwać inwestorów poprzez np. loty balonem nad kanałem La
              Manche, wtargnięcie na boisko w trakcie meczu Polska - Kostaryka w koszulce z
              napisem "Tylko Bydgoszcz", wysyłanie 40 przedstawicieli Ratusza 20 razy w roku
              do stolic państwa europejskich z prezentacją multimedialną parku Kochanowskiego
              ale sam wątpię w skuteczność takich działań. Uważam, że prócz
              niekonwencjonalnych działań Ratusz powinien posiłkowac się radami uznanych (i
              posiadających kontakty w świecie) agencji.
              • mozilla.org Re: Inwestorzy... 07.02.06, 15:15
                Uważam, że prócz
                > niekonwencjonalnych działań Ratusz powinien posiłkowac się radami uznanych (i
                > posiadających kontakty w świecie) agencji.

pełna zgoda! problem, ze nawet tych "niekonwencjonalnych dzialan" ratusza nie ma
                zbyt wiele...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka