grabin1 07.02.06, 14:56 Szukam kontaktu i informacji na temat rodziny Szmelter a szczególnie przodków Franka Szmeltera 1880-1945 urodzonego w Świeciu, jego braci, sióstr i innych krewnych. szmelter_k@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.king Re: Rodzina Szmelter 07.02.06, 22:14 a ten wąteczek nie wyleciał,rozumiem że to ze względu na pochodzenie autora ??? Odpowiedz Link Zgłoś
grabin1 Re: Rodzina Szmelter 08.02.06, 10:35 Czy chodzi ci o mój wątek dotyczący Rodziny Szmelter. Co znaczy pochodzenie?. Rodzina Szmelter mieszkająca w od XVIII w Świeciu, mieszczanie, zasłużeni w okresie międzywojennym dla Polski dwóch zgineło w obozie Stuthoff za ojczyznę. Jeżeli masz zamiar Naszą rodzinę opluwać to może podaj mi swój adres. Ja mieszkam w Gdańsku i chętnie Cię przywitam albo odwiedzę . Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_blues Re: Rodzina Szmelter 08.02.06, 09:37 grabin1 napisał: > Szukam kontaktu i informacji na temat rodziny Szmelter a szczególnie przodków > Franka Szmeltera 1880-1945 urodzonego w Świeciu, jego braci, sióstr i innych > krewnych. > szmelter_k@poczta.onet.pl Poszukaj informacji w szkolach: Osielsku i technikum rolniczym w Karolewie Odpowiedz Link Zgłoś