Gość: blondyneczka IP: *.68.unknown.vectranet.pl 22.04.07, 17:39 szukam informacji o pewnym ratowniku z Rawszczyzny!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: SZUKAM KOGOŚ... 22.04.07, 20:17 Polecam spacer na basem o wdzięcznej nazwie Rawszczyzna i tamoj zasięgnięcia języka u obiektów płci męskiej w pomarańczowych koszulkach i slipach kąpielówkach. Można ich też poznać po przyrządzie w kształcie ślimaka wiszącym na szyi, nazywanym "gwizdek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczka Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.68.unknown.vectranet.pl 22.04.07, 22:44 Rozumiem, że treść wypowiedzi starano się dostosować do koloru moich włosów:) Niestety, gdyby to było takie proste nie fatygowałabym sie z rozwijaniem tego tematu tutaj...mój spacer na basen o nazwie Rawszczyzna trawałby przypuszczalnie...kilka dni, gdyż jestem nie tutejsza; dlatego też proszę kogoś kompetentnego o pomoc i informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
gedaro1 Re: SZUKAM KOGOŚ... 22.04.07, 22:53 Dobra ja Ci pomogę jestem na Rawszczyznie prawie codziennie. Wal śmiało, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: SZUKAM KOGOŚ... 22.04.07, 22:54 Jak na Kogoś kto Kogoś szuka podałaś troszkę ;) za mało danych do identyfikacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 08:28 ja go chyba znam, to ten w pomarańczowej koszulce, w krótkich majtkach zwykle chodzi, nieźle pływa, czasami można go spotkać w weekend. Wiek - raczej młody choc juz nie młodzież...Czy to ten ? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 10:29 łysy ? no ja tam widzialem u niego gdzie niegdzie włoski...,liche bo liche ale jednak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczka Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.68.unknown.vectranet.pl 23.04.07, 12:27 :/ Przepraszam...rzeczywiście podałam mało danych, ale szczerze mówiąc nie liczyłam na to, że znajdę pomoc...niestety ten, którego szukam nie ma znaków szczególnych do identyfikacji, a tak po krótce, to blondyn, około 175, może troszkę więcej. Z tego co zauważyłam nosi okulary - jak nie pływa:) Szczupły, ale nieźle zbudowany, ładnie uśmiechający się:) I ma czerwone kąpielówki...ale nie całkiem czerwone, powiedzmy czerwone z czymś;)))))):p Z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:34 jezeli doszliśmy juz do czerwonych kąpielówek z "czymś" to ja się poddaje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:36 Widziałem podobne kapielówki w Wawie na stoisku z różnościami w Złotych. Jest mozliwość, że kolega ratownik skoczył do basenu bez płynu? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:39 ja chyba wiem o którego chodzi ale nic nie wiem najego temat ja się skupiam na pływaniu a nie ratownikach :D Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:42 Bez urazy, Blondyneczko, ale....Przypuśćmy, że go znam....Co mam teraz zrobić? Zbabic go podstępnie do sauny, gdzie podczas masażu erotycznego mam wyłudzic od niego nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:44 łysy blondyn;) w czerwonych kąpielówkach. ha, może to czyta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:55 Trza było tak od razu! To Stefaaan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:58 Stefan Pływak!Wszędzie się potrafi odnależć! Stefana nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 13:25 a no nie znam ja nikogo nie znam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczka Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.68.unknown.vectranet.pl 23.04.07, 13:51 numer telefonu to kusząca propozycja, ale skoro go nie znasz...po pierwsze - chciałam się cokolwiek o nim dowiedzieć, na początek: jak ma na imię. A co do tego "czegoś" przy czerwonych kąpielówkach:) to po prostu inny kolor; bodajże pomarańczowy:p Odpowiedz Link Zgłoś
bloondyneczkaa Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 14:00 Zbyt mała precyzyjność w moich opisach jest wynikiem tego, że nie potrafię dokładnie scharakteryzować osoby, o której piszę, bo jak już wcześniej wspomniałam - nie zauważyłam u Niego widocznych cech szczególnych i wybaczcie, że ośmielam się prosić Was o odrobinę kultury i o to, żebyście nie robili sobię żartów, bo mnie naprawdę zależy na tym, żeby się o Nim coś więcej dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:51 To musisz się wyrwać co jakiś czas z tego wydziału kastratu Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 13:53 normalnie się wyrwę na basen :) Swoją drogą przyjże się temu słynnemu ratownikowi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:04 Weź aparat i potem na fotoforum, normalnie aż chcę zobaczyć to coś w kąpielówkach Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 26.04.07, 08:11 wczoraj widziałam tylko fajną Panią ratownik :) Odpowiedz Link Zgłoś