Dodaj do ulubionych

SZUKAM KOGOŚ...

IP: *.68.unknown.vectranet.pl 22.04.07, 17:39
szukam informacji o pewnym ratowniku z Rawszczyzny!!!:)
Obserwuj wątek
    • lachien Re: SZUKAM KOGOŚ... 22.04.07, 20:17
      Polecam spacer na basem o wdzięcznej nazwie Rawszczyzna i tamoj zasięgnięcia
      języka u obiektów płci męskiej w pomarańczowych koszulkach i slipach
      kąpielówkach. Można ich też poznać po przyrządzie w kształcie ślimaka wiszącym
      na szyi, nazywanym "gwizdek".
      • Gość: blondyneczka Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.68.unknown.vectranet.pl 22.04.07, 22:44
        Rozumiem, że treść wypowiedzi starano się dostosować do koloru moich włosów:) Niestety, gdyby to było takie proste nie fatygowałabym sie z rozwijaniem tego tematu tutaj...mój spacer na basen o nazwie Rawszczyzna trawałby przypuszczalnie...kilka dni, gdyż jestem nie tutejsza; dlatego też proszę kogoś kompetentnego o pomoc i informacje!
        • gedaro1 Re: SZUKAM KOGOŚ... 22.04.07, 22:53
          Dobra ja Ci pomogę jestem na Rawszczyznie prawie codziennie.
          Wal śmiało, o co chodzi?
        • skladak1968 Re: SZUKAM KOGOŚ... 22.04.07, 22:54
          Jak na Kogoś kto Kogoś szuka podałaś troszkę ;) za mało danych do identyfikacji ;)
    • buksy Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 08:28
      ja go chyba znam, to ten w pomarańczowej koszulce, w krótkich majtkach zwykle chodzi, nieźle pływa, czasami można go spotkać w weekend. Wiek - raczej młody choc juz nie młodzież...Czy to ten ?
      • ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 10:27
        a może to ten łysy ?
        • buksy Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 10:29
          łysy ? no ja tam widzialem u niego gdzie niegdzie włoski...,liche bo liche ale jednak :)
          • ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 10:31
            hmmmm to ja ślepa jestem :P
            • Gość: blondyneczka Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.68.unknown.vectranet.pl 23.04.07, 12:27
              :/ Przepraszam...rzeczywiście podałam mało danych, ale szczerze mówiąc nie liczyłam na to, że znajdę pomoc...niestety ten, którego szukam nie ma znaków szczególnych do identyfikacji, a tak po krótce, to blondyn, około 175, może troszkę więcej. Z tego co zauważyłam nosi okulary - jak nie pływa:) Szczupły, ale nieźle zbudowany, ładnie uśmiechający się:) I ma czerwone kąpielówki...ale nie całkiem czerwone, powiedzmy czerwone z czymś;)))))):p Z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam.
              • buksy Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:34
                jezeli doszliśmy juz do czerwonych kąpielówek z "czymś" to ja się poddaje...:)
                • lachien Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:36
                  Widziałem podobne kapielówki w Wawie na stoisku z różnościami w Złotych. Jest
                  mozliwość, że kolega ratownik skoczył do basenu bez płynu?
                  • ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:39
                    ja chyba wiem o którego chodzi ale nic nie wiem najego temat
                    ja się skupiam na pływaniu a nie ratownikach :D
                  • lachien Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:42
                    Bez urazy, Blondyneczko, ale....Przypuśćmy, że go znam....Co mam teraz zrobić?
                    Zbabic go podstępnie do sauny, gdzie podczas masażu erotycznego mam wyłudzic od
                    niego nr telefonu?
              • bmwariat Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:40
                jak łysy, to brat mojego kolegi:)
                • ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:40
                  Łysy non stop zajęty :D
                  • michal13w Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:42
                    Tak, łysy blondyn :D
                    • aisablri Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:44
                      łysy blondyn;) w czerwonych kąpielówkach. ha, może to czyta!!
                  • lachien Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:43
                    Ze mna w saunie.
              • Gość: d81 Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:55
                Trza było tak od razu! To Stefaaan!
                • ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 12:56
                  jaki Stefan ? o co chodzi ?
                  • Gość: d81 Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:58
                    Stefan Pływak!Wszędzie się potrafi odnależć! Stefana nie znasz?
                    • ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 13:25
                      a no nie znam ja nikogo nie znam :D
                      • Gość: blondyneczka Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.68.unknown.vectranet.pl 23.04.07, 13:51
                        numer telefonu to kusząca propozycja, ale skoro go nie znasz...po pierwsze - chciałam się cokolwiek o nim dowiedzieć, na początek: jak ma na imię. A co do tego "czegoś" przy czerwonych kąpielówkach:) to po prostu inny kolor; bodajże pomarańczowy:p
                        • bloondyneczkaa Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 14:00
                          Zbyt mała precyzyjność w moich opisach jest wynikiem tego, że nie potrafię dokładnie scharakteryzować osoby, o której piszę, bo jak już wcześniej wspomniałam - nie zauważyłam u Niego widocznych cech szczególnych i wybaczcie, że ośmielam się prosić Was o odrobinę kultury i o to, żebyście nie robili sobię żartów, bo mnie naprawdę zależy na tym, żeby się o Nim coś więcej dowiedzieć.
                      • Gość: d81 Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:51
                        To musisz się wyrwać co jakiś czas z tego wydziału kastratu
                        • ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 13:53
                          normalnie się wyrwę na basen :) Swoją drogą przyjże się temu słynnemu ratownikowi
                          :D
                          • Gość: d81 Re: SZUKAM KOGOŚ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:04
                            Weź aparat i potem na fotoforum, normalnie aż chcę zobaczyć to coś w kąpielówkach
                          • skladak1968 Re: SZUKAM KOGOŚ... 23.04.07, 14:05
                            teraz??? ;) :D:D:D
                            • ewam_1977 Re: SZUKAM KOGOŚ... 26.04.07, 08:11
                              wczoraj widziałam tylko fajną Panią ratownik :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka