Dodaj do ulubionych

Pieniądze Schreibera

07.02.06, 20:03
Jakie to było hasło wyborcze PISu ??? aha tanie państwo !!!
Obserwuj wątek
    • pingwin34 Schreiber rezygnuj ! 07.02.06, 20:23
      Schreiber rezygnuj !
      • t.king Re: Schreiber rezygnuj ! 07.02.06, 22:10
        niedługo Schreiber mi z lodówki wyskoczy;
      • gazeta.koszerna Pingwin na Antarktyde i tam uganiać się za 08.02.06, 03:18
        pingwinicami. Może one rozbudzą choć trochę twoje myślenie, choć wątpię ...
    • jkd1987 Re: Pieniądze Schreibera 07.02.06, 22:32
      Panie redaktorze czy pan nie ma juz lepszych tematów do pisania artukułów niż ciągłe obsmarowywanie pana Schreibera? To już powoli staje się nudne... Niech sobie pan znajdzie nową ofiarę.
      • levinson Re: Pieniądze Schreibera 07.02.06, 22:52
        Tak sądziłem, że redaktor Ałładowicz nie da sobie siana. Ale chyba nie zauważa,
        że ciągłe obsmarowywanie ministra interesuje już tylko jego. Pewnie Ałładowicz
        chciałby, żeby Schreiber złożył mandat, a potem i tak będzie pisał jakieś
        głupoty i minister miałby w jego planie zostać zdymisjonowany. Miejmy nadzieję,
        że do tego nigdy nie dojdzie. Za to może ktoś wreszcie w tej GW oprzytomnieje i
        go wyleje. Wtedy będzie mógł wydać własną gazetę- "Schreibera obsmarowywanie"
        mógłby pisać sam artykuły o ministrze. Bo pisanie o nim stało się chyba nie
        tylko jego fobią, ale i pasją...
        • levinson Re: Pieniądze Schreibera 07.02.06, 22:54
          Do spółki proponuję Knapika, może jeszcze kolegę z redakcji Kowalskiego, to
          bardzo zbliżony poziom...
          • wredny_krzyzak Re: a co to jest obsmarowywanie ? 07.02.06, 23:07
            czy napisano nieprawdę ? obawiam, się ,ze prawdę , tylko niecałą, niestety .. w
            dzisiejszym programie " Uwaga " na TVN poinformowano również, ze Schreiber
            uchyla się od wielu miesiecy od płacenia czynszu za swoje mieszkanie w
            Fordonie. Ponadto w latach 90-tych wynajmowal rózne lokale biurowe w
            bydgoszczy, za które równiez nie placił.. pokazano człowieka, który z uwagi na
            to, że zażyrował umowę o wynajem podpisaną przez Schreibera zmuszony był
            splacac jego długi.. i to wszystko dotyczy faceta, który pobiera pensje
            ministerialną i 2 tys . diety..
            czy wyciaganie na swiatło dzienne spraw świadczących o tym , ze p. Schreiber
            jest pospolitym oszustem i wyłudzaczem to jest obsmarowywanie ?
            • levinson Re: a co to jest obsmarowywanie ? 08.02.06, 00:57
              Człowiek, a czy ty czasem myślisz samodzielnie, czy robi to za ciebie GW i
              niezwykle opiniotworczy program "Uwaga" na tvn?? Jeżeli tak to nie mamy o czym
              rozmawiac, ale jezeli nie...
              Pierwsza rzecz. Czy cokolwiek wiesz o sprawie- chociazby przeczytales jakis
              artykul, czy tez tylko obejrzales program dla glodnych tanich sensacji idiotow?
              Pomysl chwileczke, wynajmujesz panu X lokum, to kiedy interesujesz sie zeby
              odzyskac swoje pieniadze?? Po miesiacu, wzglednie pol roku, czy moze kilkunastu
              latach?? No wiec chyba wszystko jasne- rzeczony pan Welniak bredzi, moze ktos
              mu placi za gadanie takich glupot, tylko spekuluje.
              Druga sprawa. Z tego co ja wiem to pensje mozna otrzymac po miesiacu pracy. A
              ile Schreiber jest ministrem? Zdaje sie ze dwa tygodnie. Logiczna konkluzja-
              pensji jeszcze nie dostal( pewnie jak dostanie splaci spoldzielnie). Ciekawe
              czy ty nigdy nie miales chwilowych problemow finansowych, albo nie bedziesz
              kiedys mial.
              No ale oczywiscie to wielki skandal, dwa tysiace dlugow za mieszkanie. Wiec co
              to za sensacja, skandal, czy cos takiego?
              A tak juz zupelnie na marginesie to wiesz, ze pisanie o kims ze jest wrednym
              wyludzaczem i pospolitym oszustem w sytuacji gdy nie masz na to dowodow jest
              karalne? Rzecz oczywista minister ci procesu nie wytoczy, bo jaki to mialoby
              sens, ale wypadaloby czerpiac wiedze jedynie z programu "Uwaga" nie rzucac
              takich slow, bo sie kompromitujesz i wychodzisz na ordynanrnego chama.
              • maciej_bydgoszcz Re: a co to jest obsmarowywanie ? 08.02.06, 01:24
                Wiele osób takich bardzo zwykłych, dla których nawet 2000 zł jest kwotą
                abstrakcyjną płacą swoje zobowiązania. Pan Schreiber niestety nie. W domu
                wpojono mi takie zasady najpierw ureguluj swoje zobowiazania finansowe, a
                pozniej kupuj sobie "perfumy"! Tylko tego jako zwykły obywatel wymagam od
                członka rządu!
                ps. Ministrowie maja płacone jak w budżetówce, tak wiec kase pan ministerek
                dostał!
              • mordkakofana CO SZRAJBER ZROBIŁ DLA BYDGOSZCZY? 08.02.06, 01:27
                CO SZRAJBER ZROBIŁ DLA BYDGOSZCZY?
                NIC?
              • wredny_krzyzak Re: zaplułes sie levinson.. 08.02.06, 03:24
                mozesz oczywiscie przyjąc,ze to co pisze GW jest klamstwem, ze co pokazala TVN
                jest manipulacją, że klamie ten facet - jak mu tam - Welniak ? , ze zaplacił za
                Schreibera a Schreiber mu nie oddał, ze kłamie prezes spóldzielni mieszkaniowej
                w Fordonie, gdy mówi, że Schreiber ma długi za 10 miesiecy czynszu ( to nie są
                2000 zł levinson ! to sporo wiecej ! ), ze kłamią przed kamerami goście, którzy
                potwierdzają, ze Schreiber ewakuował się z wynajmowanych lokali biurowych nocą,
                aby wynajmujacy nie mógli go dorwac i wymóc zaplaty za zaległy czynsz, w ogóle -
                ze wszyscy kłamią, oprócz Schreibera, a ja cytując te wypowiedzi jestem
                ordynarnem hamem.
                No wiec ja mam dla ciebie jedną radę panie pinokio - walnij się pan w łeb,
                mocno i bez znieczulenia, nie ma gwarancji, że pomoże , ale na pewno nie
                zaszkodzi - jest cień szansy, ze pan oprzytomniejesz...
              • kubok Re: a co to jest obsmarowywanie ? 08.02.06, 08:45
                levinson napisał:

> Pomysl chwileczke, wynajmujesz panu X lokum, to kiedy interesujesz sie zeby
                > odzyskac swoje pieniadze?? Po miesiacu, wzglednie pol roku, czy moze kilkunastu
                >
                > latach?? No wiec chyba wszystko jasne- rzeczony pan Welniak bredzi, moze ktos
                > mu placi za gadanie takich glupot, tylko spekuluje.

Jak ktos mi nie zaplaci za wykonane uslugi to dluga go pamietam. A nie zawsze sa
                to kwoty, o ktore warto upominac sie w sadzie. np. zleceniodawca w 2000 roku nie
                zaplacil mi 1500 zl/ Ale jezeli zaczalby piastowac jakis urzad to yc moze sam
                zglosilbym sie do prasy.

> Druga sprawa. Z tego co ja wiem to pensje mozna otrzymac po miesiacu pracy. A
                > ile Schreiber jest ministrem? Zdaje sie ze dwa tygodnie. Logiczna konkluzja-
                > pensji jeszcze nie dostal( pewnie jak dostanie splaci spoldzielnie). Ciekawe
                > czy ty nigdy nie miales chwilowych problemow finansowych, albo nie bedziesz
                > kiedys mial.

Dla mnie oplacenie i wywiazanie z wszelkich oplat zawsze jest na pierwszym
                miejscu. Moze poslowie maja inne priorytety
              • zdrajca1 Do Levinsona 08.02.06, 09:02
                To jest Gazeta Wyborcza.Udzielaj się koleś na forum nieordynarnych chamów
                Dziennika Polskiego albo innej prasowej doskonałości PISiarów.
                Myślenie to też praca doskonały człowieku.
            • gazeta.koszerna Widzę kolega niezbyt w temacie obeznany,heh (ntxt) 08.02.06, 03:03
        • mozilla.org Re: Pieniądze Schreibera 08.02.06, 01:24
          levinson napisał:

> Tak sądziłem, że redaktor Ałładowicz nie da sobie siana. Ale chyba nie zauważa,
          >
          > że ciągłe obsmarowywanie ministra interesuje już tylko jego.

mylisz sie. wystepki Schreibera interesuja rowniez mnie i, zapewniam cie, wiele
          innych osob.

> Bo pisanie o nim stało się chyba nie tylko jego fobią, ale i pasją...

natomiast twoja pasja jest slepe oddanie i glupia obrona tego, czego obronic sie
          nie da. a teraz zgadnij skad pochodzi ten cytat:

"Stoimy jednak twardo na stanowisku, że nikt nikogo nie zmusza do
          bycia politykiem, że życie publiczne powinno być jak najbardziej przejrzyste,
          a osoby publiczne winny podlegać większej niż zwykli obywatele kontroli
          społecznej. Lustracja majątkowa pozwoli wyeliminować z życia publicznego
          nieuczciwych polityków, działaczy państwowych i samorządowych."
          • gazeta.koszerna Re: Pieniądze Schreibera 08.02.06, 03:16
            mozilla.org napisał:

> mylisz sie. wystepki Schreibera interesuja rowniez mnie i, zapewniam cie,
            wiele
            > innych osob.
            >

To zapraszam do najbardziej opiniotwórczych pismaków typu Fakt czy SE. Ups, a
            przepraszam, przecież zapomniałem o GW. No tak, nie trzeba daleko szukać.
            Nigdzie nie musisz odchodzić - GW dostarczy tobie "rzetelnych" informacji pod
            dostatkiem. Dowiesz się m.in. że jeden minister wisi kilka stów jakiemuś
            chłopowi. I to jeszcze jako news dnia. Tylko brakuje jeszcze tych tytułów i
            fotek na całe strony. Panowie z Wybiórczej - czy naprawdę zawsze chcecie być w
            cieniu Faktu?
            Poza tym temu całemu Aładowi tylko współczuć. Na początku przede wszystkim
            zawistności, a później także braku innych interesujących spraw o których mógłby
            napisać do tej swojej propagandówki. Nie może chłopak nic innego ciekawego
            załapać, więc musi wałkować z tym Szrajberem, bo przecież nie zostawi pustej
            strony, a news dnia musi być. Oj biedaczek.
    • mordkakofana WYBÓR SZRAJBERA 08.02.06, 01:17
      WYBÓR SZRAJBERA ALBO BĘDZIE RADNYM I BĘDZIE COŚ ROBIŁ DLA MIASTA ALE
      UCZESTNICZĄC W KAŻDYCH OBRADACH RADY MIASTA,ALBO NIECH WYLATUJE DO WARSZAWY I
      TAM TEŻ DZIAŁA DLA BYDGOSZCZY.ALE NIECH FACET SIĘ NIE OŚMIESZA!
    • ht Honor 08.02.06, 07:01
      W artykule Andrzeja Tyczyno czytamy o honorze radnego. Z tym honorem jest tak,
      jak w starym kawale żydowskim: honorem jest zrezygnować ze 100 złotych,
      rezygnacja z 2000 złotych jest głupotą.
    • mylady1 Rozliczyc aferzystę !!!!!! 08.02.06, 08:29
      Rozliczyc aferzystę !!!!!!
    • vertano Re: Pieniądze Schreibera 08.02.06, 09:15
      Aładowicz, ty chyba chcesz dostać w mordę?
      • zibuumgo Schreib.......to PAZERA! 08.02.06, 10:30
        Jaki to pazerny facet . Za tydzień będzie usunięty .
        VONT Z POLITYKI. DO KOZICH GŁÓW.
    • miki99991 Re: Pieniądze Schreibera 08.02.06, 13:38
      PANIE REDAKTORZE pytanie.........czy tylko ten człowiek jest równocześnie
      radnym i wiceminiestrem? Skoro rozliczamy wszystkich jednakowo to niech PAN
      poda całą listę miinistrów i wiceministrów którzy pobierają równoczesnie
      wynagrodzenie z dwóch pełnionych funkcji......Jakoś dziwnie uczepił Pan się tej
      jednej osoby...czyżby PANU brakowało naprawdę tematu na ciekawsze artykuły?
      Przecież pisząc takie artykuły wystawia sobie PAN opinię....
    • miki99991 Re: Pieniądze Schreibera 08.02.06, 13:47
      Jeszcze jedno ........ja też nie odebrałbym komórki.....i tak PAN napisze to co
      PAN chce napisać a nie to co ja bym PANU np.powiedział........bo dziennikarze
      piszą to co chcą a nie to co jest prawdą. Sam Pan wie że jeśli się chce to
      można tu wyciąć..tam dodać i ma się artukuł taki jaki się chciało mieć w swoim
      zamyśle .Tylko czy to jest uczciwość.... o której PAN tak się rozpisuje?
      (uczciwość własnego sumienia.....ale ja wymagam chyba zbyt wiele od PANA!!!)
      • levinson Re: Pieniądze Schreibera 08.02.06, 16:08
        "ze kłamią przed kamerami goście, którzy
        potwierdzają, ze Schreiber ewakuował się z wynajmowanych lokali biurowych
        nocą"

Naprawdę w to wierzysz wredny_krzyzak?? W nocy ucieka i co?? Czemu nikt nie
        podał go do sądu?? Wychodzi na to, że wszystkim jest winien po kilka tysięcy i
        cały czas(!) pełnił funckje publiczne. W latach 1994-95 był przecież
        wiceprezydentem Bydzi, czemu wtedy rzeczony pan Wełniak nie interesował się
        swoimi pieniędzmi. I wszyscy inni to samo. To też odpowiedź na twoje wynurzenia
        kubok. Pamiętaj pan Wełniak dopiero po kilkunastu latach, nie wiem 2001, 2002,
        czy 2005 doznał olśnienia. Siedział wcześniej w więzieniu??
        O co tu więc chodzi? A no zapewne ,mamy do czynienia z obrzydliwą nagonką
        robioną przez GW. Boże co ten człowiek im zrobił, że tak go nienawidzą?? Czy
        tylko dlatego, że jest uczciwy??
        • piss_on_pis Re: Pieniądze Schreibera 10.02.06, 22:27
          levinson-takie zaangażowanie-rodzina twoja ten oszust czy co? Bo chyba nie
          jesteś aż tak bezdennie głupi, żeby pisać na poważnie takie pierdoły?
    • b_weirdo do jego kieszeni wpływa ponad dwa tysiące złotych 09.02.06, 08:47
      bydgoski radny Grzegorz Schreiber od dwóch miesięcy nie bierze udziału w
      pracach rady miasta. A i tak do jego kieszeni wpływa ponad dwa tysiące złotych
      diety -skandal.
    • vega_ja Re: Pieniądze Schreibera 09.02.06, 12:59
      W cywilizowanycm świecie jakoś to się nazywa ... chyba... oszust.
      uwaga.onet.pl/1311442,archiwum.html
      • lukasznowicki Re: Pieniądze Schreibera 10.02.06, 13:03
        Koleś chyba mocno komuś z wyborczej się naraził że jest ostatnio tak popularny.
        Oczywiście powinien zrezygnować z mandatu radnego a pieniądze jakie otrzymał z
        tytułu diet radnego, przewodniczącego komisji itp. mimo, że nieobecności miał
        usprawiedliwione, powinien przekazać na jakiś szczytny cel. Naturalnie tej kasy
        nie ukradł lecz wykorzystał lukę w prawie, którą należy szybko usunąć.
        Konstatując ta kasa ewidentnie mu się nie należy.
        • levinson Re: Pieniądze Schreibera 10.02.06, 20:05
          Zgoda, pieniądzy nie powinien pobrać, a jeśli tego nie można zrobić to
          przekazać na jakiś szczytny cel( dom dziecka, czy PCK). Ale radnym może być, w
          czym to przeszkadza? O ile oczywiście będzie się zjawiał na sesjach, to nie
          widzę problemu.
          • piss_on_pis Re: Pieniądze Schreibera 10.02.06, 22:30
            Dał złotówkę na PCK czy też inny zbożny cel? Pojawia się na sesjach? NIE. Więc
            kradnie te pieniądze, bo mu się nie należą. Dieta jest za wykonywanie obowiązków
            radnego,do których m.in. należy pojawianie się na sesji RM.
    • miki99991 Re: Pieniądze Schreibera 10.02.06, 23:06
      Dlaczego w naszym kochanym kraju kopie się uczciwych ludzi? A o tych którzy
      kradną i robią przekręty nic się nie mówi.....Fakt gdyby ten Pan nakradł nie
      miałby dzisiaj długów...dzisiaj siedziałby sobie spokojnie i taki jeden
      dziennikarz z drugim nie miałby o czym pisać.....Żałosne..poprostu żałosne!!!
      Dlaczego raptem Panu X przypomina się po kilkunastu latach o niezapłaconych
      rachunkach...Szczerze mówiąc prowadzę działalność i jeśli mi ktoś wisi kasę to
      przepraszam ale nie niszczę dokumentów potwierdzających czyjąś
      nieuczciwość....to chyba powinno dać do myślenia !Więc gdzie jest prawda?! Moim
      zdaniem ktoś próbuje zrobić z igły widły...próbuje znaleźć haczyk na faceta
      który nie ma na sumieniu przekrętów..tylko niezapłacone rachunki za prywatne
      mieszkanie( czytaj..nie służbowe)!A jeśli chodzi o pełnienie 2 funcji
      jednocześnie......to z tego co wiem nie jest jedynym odosobnionym przypadkiem
      ale redaktorzy piszą tylko na jego temat,o innych jakoś jest cicho...Zresztą
      moim zdaniem żeby kogoś osądzać trzeba go znać inaczej to mozna wyrządzić komuś
      straszną krzywdę....A gazety? no cóż one zawsze szukają taniej
      sensacji...tematu dnia!!! Ich motto:Dzisiaj nie mamy nic na Ciebie ale na jutro
      coś znajdziemyy !!!
      • piss_on_pis Uczciwy? o kim ty piszesz? Na pewno nie o 10.02.06, 23:12
        Schreiberze. Jeżeli od 2 miesięcy nie pojawia się na sesjach RM a pobiera za to
        pieniądze, to je wyłudza,jeżeli nie płaci za mieszkanie, to znaczy że płacą za
        niego spółdzielcy, to znaczy że jest oszustem. Jeżeli nie potrafi zarządzać
        własnym portfelem, niech nie rządzi innymi. Tak dla przykładu-żeby nauczyć się
        jazdy motorem, trzeba najpierw nauczyć się jeździć na motorze. A poza tym to
        rogacz bez honoru-jaki facet z rogami pchałby się do polityki-chyba tylko po
        kasę. Za 15 tys. miesięcznie może nie patrzeć w lustro.
        • miki99991 Re: Uczciwy? o kim ty piszesz? Na pewno nie o 11.02.06, 17:17
          Po pierwsze nie był na 3 sesjach(tak napisali)i musiał z pewnością te
          nieobecności jakoś wytłumaczyć bo inaczej poprostu niezapłacili by mu...Po
          drugie znajdź w słowniku znaczenie słowa "oszust" i "wyłudzanie"...bo nie mam
          siły tego Ci tłumaczyć!Po trzecie uważaj ......bo z tego co piszesz jesteś
          facetem i też możesz mieć rogi ale może jeszcze tego nie wiesz.......Po czwarte
          przy wyborze kandydata na stanowisko mało ważne jest czy jest to
          kawaler ,żonaty,wdowiec....czy nawet gej!Liczy się szkoła,praktyka i
          fachowość...chyba że może Ty masz inne kryteria!!Może nie wiesz co
          to "tolerancja" tak jak 90 % Polaków.Mnie nie obchodzi z kim ten Pan śpi ważne
          żeby się sprawdził na stanowisku..Po piąte obrzucanie kogoś słowami obraźliwymi
          jest niekulturalne i karalne....TO koniec naszej dyskusji nie będę dyskutował
          już z Tobą..poprostu szkoda mi czasu na tłumaczenie Ci oczywistych rzeczy....
          • piss_on_pis Re: Uczciwy? o kim ty piszesz? Na pewno nie o 11.02.06, 18:11
            Od 2 miesięcy nie bywa na sesjach tłumacząc się wykonywaniem ważnych obowiązków.
            Z tego co się orientuję, do obowiązków radnego nie należy załatwianie sobie
            drugiego etatu-nie za to mu płacę. Jeżeli ktoś pobiera nienależne świadczenia
            (wyłudza)jest OSZUSTEM. A jeżeli nie umie rozporządzać swoimi finansami, nie
            nadaje się do ministerstwa - czy to tak trudno zrozumieć? Dla przypomnienia: są
            ludzie którzy mają 1500 zł na 3 osoby i nie zadłużają mieszkań. Szkoda że nie
            rozumiesz takich oczywistych rzeczy.
            • levinson Re: Uczciwy? o kim ty piszesz? Na pewno nie o 11.02.06, 21:23
              Trzy razy nie był, to jeszcze nie tragedia. Może niech pokażą z całych 4 lat
              frekwencję, wtedy się okaże kogo najczęściej nie było.
              Ty takie tutaj rzeczy piss_on_pis opowiadasz, że albo jesteś radnym( w co nie
              wierzę), albo dziennikarzem( co jest bardzo wątpliwe), albo pracujesz w Ratuszu
              ( co jest najbardziej prawdopodbne). Mogę sie oczywiście mylić, ale...
              • simarecki Re: Uczciwy? o kim ty piszesz? Na pewno nie o 12.02.06, 14:21
                Opowiem wam jeszcze jedną historię o uczciwym Grzesiu. Nad Zalewem Koronowskim
                ojciec Grzesia człowiek uczciwy jak przystało na prawdziwego komucha (Grześ
                może powiedzieć przecież kim był kiedyś jego ojciec) pobudował na dzierżawionej
                ziemi w Tuszynach koło Koronowa domek letniskowy. Domek ten po latach tatuś
                podarował synowi. I tak przyjeżdżał sobie Grześ odpoczywać latem nad wodą, a że
                miał zawsze dwie lewe do roboty domek zaczął się sypać bo z drewna (można go
                jeszcze oglądać ale chyba już niedługo). Przyjeżdżał ale im bardziej angażował
                się w politykę i im wyższe stanowiska zajmował tym mniejszą miał ochotę do
                płacenia za wydzierżawioną ziemię swojej gospodyni obecnie prawie 90-letniej
                kobiecie i tak za ostatnie kilka lat jej nie zapłacił. Kiedy na łamach Expressu
                Bydgoskiego pojawiły się informacje o długach Grzesia, na internetowym forum
                tej gazety opisałem to co wam teraz opisuję. I wiecie co Grześ niedawno zrobił?
                No... domyślacie się już czy nie? Otóż ciemną nocą dwa razy Grześ przyjechał i
                wywiózł z domku co jeszcze dało się szybko wywieźć, po czym po kilku dniach
                przyjechali kochani rodzice Grzesia i powiedzieli pani gospodyni starowince, że
                może sobie domek na opał rozebrać. I co wy na to???
                • miki99991 W tym kraju cos jest nie tak 12.02.06, 16:54
                  Chyba normalną rzeczą jest że jak cos się rozwala to albo się ma ochotę to
                  remontować albo rezygnujesz z tego i rozwalsz a rzeczy swoje
                  zabierasz .......może on poprostu nie miał ochoty kłaść kasy w rowalający sie
                  domek?!Albo poprostu nie miał kasy by pakować ją w starą ruinę...A przypuśćmy
                  że wybudowałby tam domek nowy i śliczny to też by było źle ..też ktoś szukałby
                  za co to wybudował............Jak ktoś chce pobić psa to zawsze kij znajdzie...
                  • etchanak Re: W tym kraju cos jest nie tak 12.02.06, 16:56
                    kto to jest szrajber ? czy ja go znam ?
                    • levinson Re: W tym kraju cos jest nie tak 12.02.06, 17:03
                      Ty simarecki chyba to miał być dowcip? Po co wypisujesz tu kolejne kłamstwa,
                      jakby ich już mało było...
                      • simarecki Re: W tym kraju cos jest nie tak 12.02.06, 22:12
                        Ty levinson gdyby to miał być dowcip to bym się bardziej postarał, a kłamstwa
                        to płyną z ust Schreibera. Bronisz go jak by ci za to płacił. Ale zanim komuś
                        kłamstwo zarzucisz to się pofatyguj i sprawdź bo to bardzo łatwe tylko 27 km od
                        Bydgoszczy. A tak na marginesie to jak ktoś ziemię dzierżawi to płaci za to
                        niezależnie czy postawi tam namiot, rozwalający się domek, czy pałac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka