oha-you82 10.09.11, 22:20 Jedyne co znalazłam sensownego to Britax b mobile, ale mało opinii o tym wózku. Może jest coś jeszcze fajnego na czym można zamontować ten fotelik a następnie używać jako spacerówkę do końca kariery wózkowej? -- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aribeth1 Re: stelaż pod fotelik romer 11.09.11, 08:56 Na BJ City Mini można (na adapterze) montować foteliki Britaxa, więc biorąc pod uwagę, że Britax i Romer to ta sama firma- jest szansa, że Romera też. Ale pewności nie mam.Też by mi się ta wiedza przydała, bo będę kupować prawdopodobnie Baby Safe Plus SHR II i mały wóz "sklepowy" byłby użyteczny Odpowiedz Link
oha-you82 Re: stelaż pod fotelik romer 13.09.11, 09:13 Wybór małego, lekkiego wózka pod ten fotelik jest bardzo ograniczony, teraz żałuję że, kupiłam ten fotelik choć bezpieczeństwo jest na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: stelaż pod fotelik romer 13.09.11, 12:19 chyba tak aj tem cabriofixa z baza mialam mysle ze tez bezpieczny a ten roemer wydawal mi sie waski Odpowiedz Link