vishna 25.08.02, 14:55 Byłem ostatnio w Jankch w IKEI i stwierdziłem, że w Łodzi mógłby też być ten sklep. Podobno były plany, że na Pabianickiej, ale jakiś urzędnik nie dał zgody :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Co z IKEĄ w Łodzi? 25.08.02, 18:17 hmmmm... Vishna... to Ty mało zorientowany jesteś... nie tyle urzędnik, co urzędnicy.. poza tym Ekolodzy tak łatwo nie dadzą tego terenu... ale skoro dali inny korytarz napowietrzniania miasta-dolinę Łódki przy ul. Strykowskiej (podobno zaczęły już tam się prace...) to pewnie i ten teren polegnie pod asfaltem..:( A JA SIĘ PYTAM!! Czy mało w Łodzi jest nieużytków?? A nie lepiej byłoby wybudowac IKEĘ przy planowanej A2, np. przyu M1, bądź Selgrosie?? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Co z IKEĄ w Łodzi? 25.08.02, 18:18 geograf napisał: > poza tym Ekolodzy tak łatwo nie dadzą tego terenu... Dopóki nie wezmą dobrze w łapę. To są POLSCY ekolodzy. Proszę nie zapominać. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Co z IKEĄ w Łodzi? 25.08.02, 18:23 hmmmmm... z tego co pamiętam to protestem tej inwestycji zajmuje się inna grupa ekologiczna... w tym wypadku myśle pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vishna Re: Co z IKEĄ w Łodzi? 25.08.02, 18:39 Ja nie chcę IKEI przy Pabianickiej bo miałbym daleko. Mogło by być gdzieś pod Zgierzem Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Co z IKEĄ w Łodzi? 25.08.02, 18:43 pod Zgierzem nie ma dogodnych terenów. Ja naprawde obstaję przy lokalizacji w pobliżu korytarza drogi A1 (wczesniej pomyliłem ją z A2- wybaczcie!!) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Co z IKEĄ w Łodzi? Oby nic. 26.08.02, 01:36 A ja nie chcę ani IKEI, ani tej inwestycji nad źródłami Bzury koło Strykowskiej. Możecie mi dać w łapę, ile chcecie - i tak się nie dam przekupić. Odpowiedz Link Zgłoś