Gość: Anka IP: *.finako.pl 15.11.02, 18:39 Powróciwszy ze stypendium w Finlandii pokochałam sauny.Gdzie w naszym mieście można znaleźć taki porządny lokal?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wesley Re: Bydgoskie sauny IP: *.proxy.aol.com 15.11.02, 23:30 Przyzwoita sauna jest w hotelu Brda. Trzeba ja zamawiac na konkretny czas. Sa lezaki relaksacyjne i rowerek. Mozna tez isc do sauny cala rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reniferek Re: Bydgoskie sauny IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 12:33 napisz cos wiecej o sobie - mam saune w domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Bydgoskie sauny IP: proxy / *.polkomtel.com.pl 09.12.02, 20:04 w Bydgoszczy jest chyba kiepsko z takimi lokalami - wszędzie, o ile wiem trzeba wcześniej rezerwować miejsca, dzwonić, umawiać się... byłem w ostatni weekend ww Wrzesni - jest tam mini "aquapark" z kompleksem odnowy biologicznej - zupełnie fajnie i sympatycznie. Napewno nie była to moja ostatnia wizyta tam - zapraszam!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cOlo Re: Bydgoskie sauny IP: 217.8.178.* 12.12.02, 10:47 Gość portalu: Anka napisał(a): > Powróciwszy ze stypendium w Finlandii pokochałam sauny.Gdzie w naszym mieście > można znaleźć taki porządny lokal?! Zobacz w Medze (na przeciwko basenu Polonii). Chodze tam na silke i widze ze sauna stoi prawie pusta! Bez kolejek i umawiania. Niestety nie wiem jak wyglada w srodku :( Moze wlasnie wyglad odstrasza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś