l_jane 10.02.06, 16:17 Czy tylko mnie irytują te wszystkie czerwone gadźety w naszym mieście? Co roku patrzę na to z coraz większym zażenowaniem. W tym roku jednak big serca na lodowisku na Starym przebiły wszystko. Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_jane Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 16:24 I jeszcze te latalące serca, rózowe na dodatek, w banerze forum. Okropność. Czy faktycznie nam, Polakom, takie święto jest potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
ci_i Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 17:42 jesli nie byloby potrzebne, to nie mialoby takiego wziecia, nieprawdaz? a tak btw, ljane ;), znasz pochodzenie tego swieta? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 17:06 Tak, nie ma jak czerwone, plastikowe seruszka, "słodkie" miśki, maskotki przecukrzone do wyrzygania i inne tego typu pierdoły... Tandeta pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 17:42 Nie traćcie ducha ... :) Za tydzień będzie już szczęśliwie po ptokach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 20:03 Ufff Szczerze odetchnęłam z ulga głównie dzięki czwartemu_wymiarowi ;) Najlepsza jest specjalność hipermarketowa - kubki pakowane z misiami (szczyt tandety, jak dla mnie). Ani miś do kubka, ani kubek do misia tym bardziej za ch**** nie pasują a jednak się sprzedają. Gdzie się podział nasz gust? Strasznie przygnębiające takie gadźety w koszykach. Tak w temacie: gotowce.com.pl/prace/4225.htm Konkluzja jest najlepsza. Ja też opcjuję za autorka tego tekstu za... "dniem świra" zamiast Walentynek ;p Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 20:56 podbijam ten wątek,tylko ze wzgledu na to,żeby wszyscy widzieli jak wygląda smętny, głupi temat; Odpowiedz Link Zgłoś
ci_i Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 21:16 nie, to nie stad pochodzi to swieto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiass6 Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 22:00 a ja myślę,że to walentynkowe święto jest o wiele fajniejsze,niż popularne Świeto Kobiet...........nie przeszkadzają mi serducha i inne gadżety,co tam......taka tradycja.A że nie całkiem nasza.......no cóż-wiele obcych wpływów jest w naszym kraju.Myślę,że ten nie jest najgorszy........ Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 22:08 hmm sa gorsze swieta: HALOOVVEEN ;\ Mega beznadziejne swieto... Walentynki... pierwszego roku mojego zwiazku :) obchodzilem to swieto... Nie wypadalo mi nie :) ale potem doszlo do rozmowy... i juz nie obchodze :) Dam buziaka jak co dnia :) i moze jakas karteczke... bo mile slowo to najlepszy prezent. Misie w kubku rzadza... :) a serca na lodowisku nie widzialem!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 22:47 > i moze jakas karteczke... Ty lepiej daj jakieś wizualki na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 22:39 Święto kobiet jest wpisane hm w narodową tradycję i nie jest tak krzykliwe, jak ten 14. Jakoś po latach nabralismy dystansu i zdrowego podejścia do 8.03. Zdecydowanie lepiej mi się kojarzy i jest bardziej autentyczne w wymowie, niż 14.02, tak myślę. T.king, Aniele, mógłbyś wyrażać się jaśniej? Tytuł wątku nie pasuje? - samo życie. Ja tego dziś doświadczyłam przechodząc przez Stary Rynek... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 22:47 > Ja tego dziś doświadczyłam przechodząc przez Stary Rynek... Ja szczęśliwie jestem chory i tego szitu nie widziałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Walentynkowa tandeta 10.02.06, 23:58 e wizuale :P Co to ja :) Honorowy dawca... mecz schabazkoscia... podrzucilem mu ciekawy numer telefonu... jak skorzystal ma niespodzianke :) Ja mam bojkot maly :P PS. Trzeba chyba zadymke rozkrecic :) ojj prosze na PM sie odezwij :) podeslij swoje GG czy cos... ja do ciebie napisac nie wiem czemu nie moge... :( Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_blues Re: Walentynkowa tandeta 11.02.06, 20:19 Bardziej chore jest sedno tego swieta. Reszte mozna przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer1 zamiast misia 11.02.06, 23:37 www.spreadshirt.net/shop.php?op=article&article_id=2437714#top albo to www.spreadshirt.net/shop.php?op=article&article_id=2437793#top Odpowiedz Link Zgłoś