Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:04 Hejo ! Czy jest tutaj ktoś z Przedszkola Nr 22 rok zakończenia 1976 ? To już historia, ale fajnie byłoby się pośmiać z tamtych czasów. To przedszkole jako jedno z niewielu jeszcze funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Przedszkole Nr 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:38 A ja chodziłam do złobka na ul.Sułkowskiego.Niestety nie pamietam numeru.Teraz jest przychodnia.Było to 26 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Przedszkole Nr 22 28.08.06, 15:39 Skończyłem w roku 1973. Chodziłem tylko pół roku. Pamiętam kilka osób. Jedna z przedszkolanek była podobno ofiarą seryjnego mordercy "Marchwickiego" , została zabita w Parku Ludowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Przedszkole Nr 22 IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.07, 23:07 witam, czy przedszkole nr.22 to to na paderewskiego? jesli tak to ja w 1974 je skonczylam a na moje miejsce przyszedl brat. Mam jeszcze zdjecia z przedstawienia koncowego. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sin2001 Re: Przedszkole Nr 22 02.08.07, 17:03 Gość portalu: beata napisał(a): Mam jeszcze zdjecia z > przedstawienia koncowego. W 1973 roku występowaliśmy w Teatrze Kameralnym na Rybim Rynku...Grałem rycerza , albo pazia...w każdym razie miałem tekturowy hełm na głowie i jakieś drewniany mieczyk. No i koszmarne białe rajstopy, jak jakaś dziewczynka albo co... Odpowiedz Link Zgłoś