Dodaj do ulubionych

kino na obcasach

10.03.06, 12:25
wybieram sie z koleżanką na seans w ramach "kina na obcasach" w Multikinie 20
marca na 20:00 i tak sobie pomyślałam, że jesli któraś miałaby ochote
dopłączyć do nas to seredcznie zapraszam

pozdr
Obserwuj wątek
    • mama_idalki Re: kino na obcasach 10.03.06, 12:58
      A co grają? Od jakiegoś czasu się wybieram i wybrać się nie mogę. Ostatnio
      byłam na pokazie Pantene ProV w Multikinie i były tam pokazy fryzur, makijaży i
      inne fiki-miki. Chciałam iść na to na obcasach z czystej ciekawości. Zobaczę
      jak moje możliwości pozbycia się dziecka 20 marca stoją i dam znać :)
      • luca28 Re: kino na obcasach 10.03.06, 13:02
        właśnie nie wiem w repertuarze maja tylko na ten wtorek a tel z informacją nie
        jest odbierany

pozdr,
        • mama_idalki Re: kino na obcasach 10.03.06, 13:05
          Spróbuję wyszperać gdzieś na ich stronie.. Pewnie jest na plakatach w Multi :)
          • loola74 Re: kino na obcasach 10.03.06, 14:28
            Podają na stronie, tak jak i w gazecie:
            14 marca - Francuski numer... ;)
            Tylko nie jedzcie samochodem bo czasami serwują wino, w ilosci dowolnej... :)))
            • loola74 ups!! 10.03.06, 14:31
              Oj serdecznie przepraszam, doczytałam ze Luca mowi o 20 marca... :))
              No wiec co bedzie 20-tego to ja jednak nie wiem - ale moze bedzie wino! ;)
              • luca28 Re: ups!! 10.03.06, 14:58
                na to wino właśnie licze :)

na ciebie też można liczyc?
                • loola74 Re: ups!! 10.03.06, 15:09
                  akurat we wtorki moj mąż ma swoje "hobbystyczne" wieczorne zajecia w terenie,
                  czym przyblokowal mi wyjscia wlasnie na kino na obcasach... ale zdarza mu sie
                  na te zajecia nie pojsc, tylko czy zdarzy mu sie tak 20-tego...??? (a raczej
                  chyba 21-ego, bo to wtedy jest wtorek)
                  • luca28 Re: ups!! 13.03.06, 10:30
                    no tak 21 miało byc :))

mój maz ma swoje zajęcia w czwartki sa to tzw. "męskie czwartki" ale nie mozna
                    tego ujac pod zajęcia hobbystyczne no chyba, ze tak nazwiemy picie piwa w
                    męskim gronie i gapienie sie na co ładniejsze dziewczyny :)))

w sumie fajne hobby :)

pozdr.
    • luca28 21,03 grają Angel-A 17.03.06, 08:35
      to nowy film Luca Bessona podobno jest niezły. I co któras sie skusi?

pozdr.
      • mama_idalki Re: 21,03 grają Angel-A 17.03.06, 09:11
        Jeśli uda mi się załatwić opiekę dla dziecka to chętnie :)
    • jusiadyk Re: kino na obcasach 17.03.06, 22:53
      Może pójdę ale nie obiecuję. Nie wiem czy mi się uda z domu wyrwać. Czytałam
      rezencję to jest taka średnia ale mam ochotę na cos kobiecego.
    • luca28 Re: kino na obcasach 21.03.06, 11:55
      niestety nie moge iść dziś do kina :((((

dziecko mam chore a maż jutro wyjeżdza w delegacje :(((

eh ciężkie to życie

pozdr
    • loola74 DIABEŁ UBIERA SIĘ U PRADY - 03.10.2006 01.10.06, 21:42
      w ramach posiadanego w tym tygodniu nadmiaru wolnego czasu (hehehe, nareszcie!)
      zastanawiam sie nad pojsciem na ten oto film. moze ktoras z was tez sie nad tym
      zastanawia?

no i czekam aby w repertuarze KnO pojawil sie VOLVER...
      • natalya20 Re: DIABEŁ UBIERA SIĘ U PRADY - 03.10.2006 01.10.06, 22:01
        ja sie zastanawiam:)
        • jusiadyk Re: DIABEŁ UBIERA SIĘ U PRADY - 03.10.2006 01.10.06, 22:32
          Ja widziałam jakąś jedną zajawkę i stwierdziłam, że nawet bym na to poszła ale
          akurat nie tego 3-go bo to imieniny mojej mamy. Ale polecam (chociaż nie
          widziałam). Hmmm...chyba, ebym tak mamę z okazji imienin wyciągneła, jeśliby
          ktos z dzieckiem został. ale jakbym tam zawitała z moją mamą a Wy byscie tez
          były - to dziewczyny - żadnych głupich tekstów (i Natalia ani słowa o
          papierosach).
          • natalya20 Re: DIABEŁ UBIERA SIĘ U PRADY - 03.10.2006 02.10.06, 18:00
            dziewczyny ja jutro ide!!! nawet sama!!! nalezy mi sie:) (no co prawda w srode
            mam umowiona kosmetyczke...ale to dopiero w srode:P) musze odpoczac, ojciec juz
            wrobiony w usypianie malego(szczerze to liczy ze maly zasnie zanim wyjde
            hahahahah:)
            • jusiadyk Re: DIABEŁ UBIERA SIĘ U PRADY - 03.10.2006 02.10.06, 23:53
              A ja do kina z mamą nie idę bo mama będzie miała gości za to idę wieczorem na
              panieński mojej przyjaciółki.
              • martha_s Re: DIABEŁ UBIERA SIĘ U PRADY - 03.10.2006 03.10.06, 12:19
                pogadam z mamą czy zajmie się młodzieńcem, bo też chętnie bym sie wybrała na
                ten film.
                Dwa wypady do kina odwołałam w zeszłym miesiącu - do trzech razy sztuka :)

pozdrawiam

Marta
      • loola74 Re: DIABEŁ UBIERA SIĘ U PRADY - 03.10.2006 03.10.06, 16:08
        jednak rezygnuje z dzisiejszego kina na rzecz bardzo rodzinnego wieczoru, bo z
        moimi rodzicami, a to nie częste okazje. poza tym od czwartku zaczynają sie w
        teatrze prapremiery, wiec wychodnego na najblizszy czas mam jakby sporo w
        rezerwie.
        ale jak dziewczyny pojdziecie to napiszcie jakie były tym razem atrakcje przed
        seansem.
        • natalya20 Re: DIABEŁ UBIERA SIĘ U PRADY - 03.10.2006 03.10.06, 17:20
          ja tez rezygnuje...mama zabrala malego na noc, a my mamy wieczor we dwojke:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka