a_weirdo 12.03.06, 11:17 Czegoś nie rozumiem: "W zeszłym roku zabierał w jeden rejs tylko 12 osób, chociaż mógł dwa razy tyle." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Tramwaj wodny 12.03.06, 12:02 a_weirdo napisał: > Czegoś nie rozumiem: > > "W zeszłym roku zabierał w jeden rejs tylko 12 osób, chociaż mógł dwa razy tyle > ." - akurat wczoraj tez pomyslalem o tym tramwaju wodnym :} ciekawe czy sa juz jakies prace konserwacyjne i przygotowania do rejsu ? Od 1 maja moze ruszac na trase :} a skad ten cytat a-weirdo ? o tych 12 osobach ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Tramwaj wodny 12.03.06, 12:09 > ciekawe czy sa juz jakies prace konserwacyjne i przygotowania do rejsu ? Tego nie wiem. Wiem tylko, że plany rozbudowy floty zostały odłożone na później. > Od 1 maja moze ruszac na trase :} Może nawet w kwietniu. > a skad ten cytat a-weirdo ? o tych 12 osobach ? 12 osób to cały czas było. Sytuacja była taka, że ludzie się nie mogli dostać na tramwaj, bo nie było miejsc, a ich nie było, bo ktoś sobie wymyślił... Sam cytat z Expressu Bydgoskiego, z wypowiedzi pana Mariusza Krupy - dyrektora WKiP. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Tramwaj wodny 12.03.06, 12:39 z tym,ze ten caly " tramwaj wodny " to taka " krypa " ani to ladne, ani tez atrakcyjne... ot taka sobie " kupa zelastwa " no, ale od czegos trzeba zaczynac :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Tramwaj wodny 12.03.06, 12:45 > ani to ladne, ani tez atrakcyjne... Na tyle atrakcyjne, że udało mi się tym przepłynąć dopiero za czwartym podejściem, a gości, którzy mnie odwiedzali (zwykle w weekendy) nie udało mi się nigdy na to zabrać, ze względu na kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Tramwaj wodny 12.03.06, 12:48 czyli wniosek taki, ze potrzebne by bylo cos takiego... ale troche ladniejsze i to nie jeden, a kilka takich tramwajow wodnych radca Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Tramwaj wodny 13.03.06, 14:22 I tak będzie.Jak mówisz początki są trudne - jak na razie pomysł jest kopiowany przez Warszawę - my byliśmy pierwsi... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a_tomek Re: Tramwaj wodny 13.03.06, 14:47 Ethanak, nie przesadzasz? Warszawa nasladuje Bydgoszcz w rozwoju? Odpowiedz Link Zgłoś