leumas 15.03.06, 01:18 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37478 Toruń obiektywnie contra Toruń Ciekawe, jak tam będzie przebiegała "dyskusja"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leumas Re: Nowe forum 15.03.06, 08:13 Nie pomyliłem. Piszę to w kontekście tego co wyprawiają torunianie na forum bydgoskim (podbijane same negatywne wątki o Bydgoszczy) i tego że na forum toorunskim znika wszystko co złe o Toruniu. Jestem ciekawy jak na tym prywatnym forum będzie sie działo z kasowaniem postów. Jaka tematyka będzie dopuszczana i "poprawna"? Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Nowe forum 15.03.06, 08:27 kolego a może zaproponować umieszczenie w sieci jawnego spisu tego co wolno a czego nie. Wtedy nikt z nas nie pieniłby się że go wycięto bo wiedziłby że zawinił :) Ale przeciez to byłaby szubienica dla adminów heheheh. Proponuję robić tak jak ja . Przez opcje PRT SC z klawiatury zrzucam obrazy z moimi wpisami. Zapisuje z data i nazwą czego dotyczył wpis. Potem w przypadku wycięcia umieszczam na www. Stamtąd juz nikt nie wytnie. Są to tez dowody na samowolke niektórych adminów. Róbcie tak a może wkiedyś wspólnie zrobimy taka stronę. Oj będzie dużaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś