14.10.01, 16:49
1. Ponieważ kroti pogubił się ilu nas faktycznie jest a chyba chcielibyśmy to
wiedzieć proponuję wszystkim członkom i sympatykom potwierdzenie przynależności.
W tym celu proszę na stronie www.netbit.kip.pl kliknąć baner "zapisz się" lub
wejść bezpośrednio na www.netbit.kip.pl/formularz.html

2. Poszukuję na stronę materiałów z dotychczasowych spotkań (zdjęcia,
komentarze prasowe a lepiej własne)

3. Osoby z umiejętnościami literackimi proszę o napisanie tekstu wprowadzającego
dla odwiedzających stronę (kto, dlaczego).

pozdrawiam
Ted®
Obserwuj wątek
    • Gość: krotoss Re: KOMUNIKAT (do RADCY!!! pytanko) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 12:52
      hm... cos mi wczoraj wieczorkiem wlasnie nie pasowalo ze stara gwardia mi sie
      zglasza na meila do NetBiT'u Ted® ustalaj ze mna takie sprawy przed
      ogloszeniem... ludzi co mi sie pozglaszali znamna pamiec a lista dysponuje do
      nr 36 wypadly mi chyba 3 osoby ale to w sumie to chyba nie wiem po prostu jaka
      byla ich kolejnosc zgloszen. Zaraz opublikuje w takim razie (jezeli forum sie
      nie zawiesi bo cos problematyczne jest znow...) liste ale jakby co to
      zainteresowani wniosa poprawki i ja je naniose i bedzie ok.

Pozdrawiam-KroTosS

Ps.Do Radcy!!! no juz nie wiem jak to traktowac bo wczoraj dostalem rowniez
      zgloszenie od Ciebie czyli znow sie chcesz do nas zapisac??? Prosze o
      potwierdzenie bo juz nie za bardzo sie lapie w tych ciaglych
      przemieszczeniach... oczywiscie nie bedzie zadnego problemu tylko prosze o
      potwierdzenie faktu...
      • krotoss LISTA (tylk jak cos zle lub ktos pominiety prosze o info...) 15.10.01, 13:00
        1. Yanko(zalozyciel)
        2. KroTosS (prezes) **
        3. Lord_Samsel *
        4. Jack(skarbnik) **
        5. Gorg
        6. PIT
        7. Thomek
        8.Rhemek
        9.Krzyżak (v-ce w Toruniu) **
        10.Dubler
        11.Sonia(sekretarz) **
        12.XYZ
        13.Ulan
        14.Essex
        15.Coolek *
        16.Zagrabek
        17.Jasio
        18.Woj
        19.Maedhros
        20.Pontus
        21.Qron
        22.Krzysyoo
        23.Weronika
        24.Aro
        25.Borcolio
        26.Debet *
        27.SDB **
        28.On *
        29.Tomcio *
        30.314 *
        31.atomski **
        32.Mary
        33.Eloida
        34.Kasia **
        35.Kachna17

Zdaje sie ze ktos mi uciekl za co serdecznie przepraszam ale to z powodu
        zglaszania sie w roznych watkach forum... a ja wszystkiego ogarnac nie moge...
        wiec jakby co posze o info to naniose poprawki. A znaczki "*" oznaczaja czy
        ktos byl na spotkaniu w Realu pozniej bede zaznaczal jeszcze na jakich ale na
        razie starczy po Stopce wprowadze rozroznienie... a i nie ma na liscie Radcy
        ktory zrezygnowal ale wczoraj wyslal mi formularz zgloszeniowy wiec chyba znow
        zasili nasze szeregi ale musze zaczekac na potwierdzenie :-)))

KroTosS
        • krotoss Re: LISTA (tylk jak cos zle lub ktos pominiety prosze o info...) 15.10.01, 13:02
          No i oczywiscie co nagle to po diable zapomnialem jeszcze o:

37.Scoopa *
          38.Alterego

Mea maxima culpa
          • krotoss Re: LISTA (tylk jak cos zle lub ktos pominiety prosze o info...) 15.10.01, 17:42
            39.Radca powracajacy do naszych szeregow :-)))

KroTosS
    • Gość: Ted® Re: KOMUNIKAT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 13:20
      netbit napisał(a):

> 1. Ponieważ kroti pogubił się ilu nas faktycznie jest a chyba chcielibyśmy to
      > wiedzieć proponuję wszystkim członkom i sympatykom potwierdzenie przynależności

masz racje, nie pogubiles sie, lista jest super aktualna !?

nie bede z toba uzgadnial bo nie bedzie takiej potrzeby, za zamieszanie;o((
      uprzejmie przepraszam
      • Gość: KroTosS Re: KOMUNIKAT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 13:41
        Gość portalu: Ted® napisał(a):

> netbit napisał(a):
        >
        >>
        > masz racje, nie pogubiles sie, lista jest super aktualna !?
        >
        > nie bede z toba uzgadnial bo nie bedzie takiej potrzeby, za zamieszanie;o((
        > uprzejmie przepraszam

A co jest nieaktualne??? Nikt przepraszac nie kazal ale tylko powiedziec jezeli
        robis cos w czyims imieniu lub dotyczy to konkretnie jakiejs osoby... to chyba
        zrozumiale jest...

KroTosS
        • Gość: Ted® no comments..........no txt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 13:56
          ?
          • Gość: kasia Re: no comments..........no txt IP: 194.204.138.* 15.10.01, 14:02
            Krotoss czytaj dokladnie i powoli!!!!!!!!!!!
            • krotoss CZytam... 15.10.01, 15:15
              ZCytam czytam i nadal uwazam to za niepotrzebne bo nikt mi sie nie musi
              potwierdzac na meila szczegolnie ze na razie zrobily to osoby ktore dobrze
              pamietam... a teraz jak komus nie pasuje cos na liscie to niech powie i tak
              chyba bedzie prosciej niz ponowne sie zapisywanie... skonczylem dziekuje!

KroTosS
              • Gość: kasia Re: CZytam... IP: 194.204.138.* 15.10.01, 15:23
                ...duma, duma, duma... uwazam to za doskonaly sposob i pomysl... w koncu moze
                troche ladu i porzadku zapanuje... i nie chodzi tylko o Ciebie, ja niestety nie
                pamietam wszytskich i chcialabym wiec w to wglad... a jesli chodzi o czytanie
                to mialam cos innego na mysli!!!

obrazalski
                • krotoss Re: CZytam... 15.10.01, 15:57
                  Na GG troche wyjasnilem szczegolnie z duma i obrazaniem :-))) a reszta to w
                  realu bo nie doszlismy dzis do porozumienia :-)))

KroTosS
                  • Gość: kasia Re: CZytam... IP: 194.204.138.* 15.10.01, 16:03
                    ...ja chyba mam dzisiaj gorszy dzien... no powiedzmy, ze sobie wyjasnilismy..
                    na pewno to, ze sie nie mozemy zrozumiec o co wlasciwie nam chodzi... :))) Ty
                    swoje ja swoje az mi slow zabraklo... ale dar przekonywania mi oslabl dzisiaj w
                    stopniu znacznym :))
                    • radca Re: Potwierdzenie. 15.10.01, 16:35
                      Potwierdzam swoje zgloszenie wstapienia do Netbit-u.

radca
                      • Gość: debet Re: Potwierdzenie. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 17:28
                        Witamy na starych śmieciach.
                        • radca Re: Potwierdzenie. 15.10.01, 19:18
                          Witaj Debet.

radca
                    • krotoss Re: CZytam... 15.10.01, 17:38
                      O dume i obrazanie mi chodzilo cyba w tym Cie przekonalem ze w obecnym nastroju
                      jest mi do tego daleko ;-))) a co do reszty to akurat nie nadawaje sie chyba do
                      tego GG a moze to przez to ze jeszce na czacie siedzialem i nie moglem na
                      szybko wyrazic dobrzetego o co mi chodzi... zostawmy to na droge do Stopki :-)))

KroTosS
                      • Gość: kasia stopka IP: 194.204.138.* 16.10.01, 14:09
                        ...ja w dalszym ciagu nic nie wiem na temat mojej obecnosci w stopce... jest
                        kilka zasadniczych przeszkod:
                        1. bede miala goscia
                        2. nie mam samochodu
                        3. jak sie znajdzie transport to dla dwoch osob
                        4. finanse (ha ha to jest tragiczne)
                        5. nocleg dla goscia
                        6. juz mi sie nie chce wiecej wymyslac ale znajdzie sie jeszcze troche..

wiec w drodze do stopki nie porozmawiamy z tego co wiem nie masz dwoch wolnych
                        miejsc w samochodzie, wiec z Toba nie pojade :)) ewentualnie mozemy porozmawiac
                        na miejscu..
                        • krotoss Re: stopka(do Kasi!!!) 16.10.01, 15:47
                          Gość portalu: kasia napisał(a):

> ...ja w dalszym ciagu nic nie wiem na temat mojej obecnosci w stopce... jest
                          > kilka zasadniczych przeszkod:
                          > 1. bede miala goscia
                          > 2. nie mam samochodu
                          > 3. jak sie znajdzie transport to dla dwoch osob
                          > 4. finanse (ha ha to jest tragiczne)
                          > 5. nocleg dla goscia
                          > 6. juz mi sie nie chce wiecej wymyslac ale znajdzie sie jeszcze troche..
                          >
                          > wiec w drodze do stopki nie porozmawiamy z tego co wiem nie masz dwoch wolnych
                          > miejsc w samochodzie, wiec z Toba nie pojade :)) ewentualnie mozemy porozmawiac
                          >
                          > na miejscu..

No tak pomoc moze troche moge ale 4 i 5 a szczegolnie 5'y punkt musisz rozwiazac
                          sama ;-))) co do miejsc to wiesz ze teoretycznie moga siedziec u mnie 3 osoby z
                          tylu a Weronika chyba nie jest jakas postawna kobieta tak jak i Ty wiec chyba
                          byscie sie z tylu jeszcze z Sonia zmiescily a goscia wezme do przodu chyba ze On
                          sie okaze najmniejszy z towarzystwa :-))) czyli 2 i 3 bylo by zalatwione 1 to
                          spox bo to wlasnie 1 powoduje reszte :-) a 6 tez Ci zalatwiam-niec juz nie
                          wymyslaj!!! :-)))

KroTosS

Ps.Cale szczesci ze mam tak jak pisalem bo tez bym mial problem nr 1 wiesz o co
                          chodzi :-)))
                          • scoopa_84 Re: stopka(do Kasi!!!) 16.10.01, 17:18
                            Kroti właśnie zauważyółem że na początku o mnie zapomniałeś ...jak mogłeś:))
                            • Gość: KroTosS Re: stopka(do Kasi!!!) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 20:35
                              scoopa_84 napisał(a):

> Kroti właśnie zauważyółem że na początku o mnie zapomniałeś ...jak mogłeś:))

Jeszcze raz mea maxima culpa...

KroTosS
                  • Gość: Krzyżak Re: CZytam...i nie widzę... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 15:44
                    mojej żony.Czy mam przyjechać sam ?
                    • Gość: kasia Re: CZytam...i nie widzę... IP: 194.204.138.* 17.10.01, 15:55
                      a mowilam krotossowi mowilam!!!! ze pamiec jest zawodna!!!! nie przyjezdzaj
                      absolutnie sam!!!
                      • Gość: KroTosS Re: CZytam...i nie widzę... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 22:36
                        Gość portalu: kasia napisał(a):

> a mowilam krotossowi mowilam!!!! ze pamiec jest zawodna!!!! nie przyjezdzaj
                        > absolutnie sam!!!

Co wy sobie jaja ze mnie robicie??? jak Krzyzak zone jak mi nic nie powiedziales
                        o tym teraz juz wiem i uwzglednie przy nowej liscie na 100%

Pozdrawiam-KroTosS
                        • Gość: krzyzak Re: CZytam...i nie widzę... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 20:54
                          Gość portalu: KroTosS napisał(a):

> Gość portalu: kasia napisał(a):
                          >
                          > > a mowilam krotossowi mowilam!!!! ze pamiec jest zawodna!!!! nie przyjezdza
                          > j
                          > > absolutnie sam!!!
                          >
                          > Co wy sobie jaja ze mnie robicie??? jak Krzyzak zone jak mi nic nie powiedziale
                          > s
                          > o tym teraz juz wiem i uwzglednie przy nowej liscie na 100%
                          >
                          > Pozdrawiam-KroTosS

Krotti teraz jestes OK

• Gość: SDB Re: CZytam...i nie widzę... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 19:49
                            Kurna o jakiej liscie mowicie, bo gapie sie w ten watek dobre 3 albo 4 dni i
                            dalej nie wiem o co chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka