olina1969 24.03.06, 12:06 Czy ktoś zna dobrego adwokata w B-szczy? DO rozwodu i spraw majątkowych.. Prosze, polećcie kogoś... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teresaopik@wp.pl Re: Adwokat - rozwód IP: *.toya.net.pl 02.09.23, 20:50 Mogę z całą odpowiedzialnością polecić Adwokat Magdalenę CHRÓŚCIELEWSKĄ i do rozwodu i do podziału majątku. Pani Mecenas ma bardzo strategiczne podejście do każdej sprawy i nie ma mowy o przypadku. Przeszukałam cały internet i wybór mógł być tylko jeden czyli właśnie Pani Chróścielewska. Ja kontaktowałam się z nią przez bloga rodzinne-prawo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgarobertk@op.pl Re: Adwokat - rozwód IP: *.toya.net.pl 14.03.24, 21:16 Uważam, że Wybór Adwokata do rozwodu to tak jak decyzja o ślubie. Trzeba podjąć mądrą i rozważną decyzję i sprawdzić dokładnie z kim się ma do czynienia. Jak długo ktoś jest adwokatem - patrz rejestradwokatow.pl. W czym się specjalizuje i czy ma sukcesy. Popytać znajomych i dokładnie sprawdzić w necie kogo ludzie polecają i od kiedy o danym adwokacie są opinie w internecie. W ten sposób ja trafiłam do ADWOKAT MAGDALENY CHRÓŚCIELEWSKIEJ. To renomowana kancelaria specjalizująca się w sprawach rodzinnych, działająca od wielu lat i odnosząca ogromne sukcesy. Bardzo trudno jest się tam umówić na wizytę bo nie maja wolnych terminów ale jak już mi się udało to poczułam się jakbym weszła do innego świata. Widać, że wszystko od samego wnętrza kancelarii aż po obsługę jest zrobione po to aby zapewnić klientowi luksus i obsługę na najwyższym światowym poziomie. Co do prowadzenia sprawy to Pani Chróścielewska jest prawdziwym strategiem. Wyprzedza ruchy drugiej strony o lata świetlne co daje niesamowitą przewagę i jest gwarancją pewnego sukcesu. Setki przeprowadzonych spraw robią swoje. Oczywiście moja sprawa zakończyła się 100 % sukcesem a ja gdybym miała jeszcze raz się rozwodzić wybrałabym tę samą kancelarię. Polecam też zajrzeć na www.skuteczny-adwokat.com/sprawy-rozwodowe/ Tu masz komórkę +48 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilianaokupnik@wp. Re: Adwokat - rozwód IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 15:14 Jeżeli chodzi o adwokata w rozwodzie to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Do tego OSOBIŚCIE reprezentowała mnie na sali sądowej i zawsze się ze mną kontaktowała OSOBIŚCIE!!! Polecam też zajrzeć na www.skuteczny-adwokat.com/sprawy-rozwodowe/ Tu masz komórkę +48 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowska.halina Re: Adwokat - rozwód 29.05.24, 14:44 Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Wygrana!!!! Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
lewandowskaewa1 Re: Adwokat - rozwód 18.06.24, 11:51 Zdecydowanie najlepszy mecenas Igor Klimkowski. Wspaniały adwokat z ogromnym zaangażowaniem w sprawy swoich klientów. Dba o dobro klienta, kontaktuje się zawsze osobiście ze swoimi klientami. Wszystko na plus! Serdecznie polecam tego prawnika! Odpowiedz Link Zgłoś
lukimee Re: Adwokat - rozwód 20.06.24, 14:11 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka1684 Re: Adwokat - rozwód 25.06.24, 10:02 Mecenas Igor Klimowski to super fachowiec! Takiego adwokata ze świecą szukać. Rzetelny, kompetentny, terminowy, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Na dodatek kontaktuje się osobiście ze swoimi klientami. Polecam łapać go osobiście pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara8376 Re: Adwokat - rozwód 16.07.24, 09:46 Pan Mecenas Igor Klimkowski to adwokat pełen empatii i zrozumienia do drugiego człowieka i jego problemów. Sprawy klientów traktuje priorytetowo, a z klientem kontaktuje się osobiście, dzięki czemu można poczuć się w pełni zaopiekowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaolaf Re: Adwokat - rozwód 21.08.24, 14:50 Gorąco zachęcam do skorzystania z porad prawnych adwokat Magdaleny Chróścielewskiej. Kontakt z Nią jest czymś niezwykle miłym i sympatycznym. Zastanawiałam się co jest największą zaletą Kancelarii i na pierwsze miejsce wysuwa się skuteczność działania. Jest aktywna podczas rozprawy, potrafi zadawać trudne pytania, ma po prostu pomysł na prowadzenie sprawy i są tego efekty. Widać to w zaangażowaniu w sprawę... Dostałam konkrety, ale podane w miły, uprzejmy i cierpliwy sposób (dla laika takiego jak ja nie wszystko było od razu jasne). Wszystkim osobą potrzebującym porady prawnej polecam Panią Mecenas, miała Ona ogromny wpływ na moją obecną sytuację i wiem że gdyby nie Ona nie miałabym tyle szczęścia co teraz. Nie potrafię ująć w słowach wdzięczności!!! Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
helenaszczepanska62 Re: Adwokat - rozwód 04.09.24, 12:41 Bardzo serdecznie polecam pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Jest to prawnik z ogromną wiedzą i jeszcze większym doświadczeniem. Pan mecenas dba o dobro każdego klienta osobiście, sprawy klientów są dla niego priorytetem. Bardzo dziękuję za pomoc i pozostawiam kontakt telefoniczny: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: Adwokat - rozwód 10.09.24, 13:35 Adwokat Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat, która jako jedyna potrafiła rozwiązać moją sprawę. Z całego serca polecam. Jestem bardzo zadowolona z pani podejścia. Jeszcze raz chcę podziękować Pani za wygraną sprawę :) nawet nie ma Pani pojęcia jak bardzo jestem szczęśliwa :) Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
olgapaw7894 Re: Adwokat - rozwód 30.09.24, 16:51 Polecam serdecznie Pana Mecenasa Igora Klimkowskiego! Świetny adwokat z ogromną wiedzą. Zawsze wspiera klienta i potrafi profesjonalnie podejść do spraw. Reprezentacja przed sądem na najwyższym poziomie. Bezpośredni kontakt telefoniczny do pana mecenasa pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_ski39 Re: Adwokat - rozwód 30.09.24, 17:57 Adwokat Magdalena Chróścielewska z KANCELARII ADWOKACKIEJ CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI najlepsza. 👏👏👏 WYGRANA 👌polecanko wszystkim:) Tutaj telefon +48 666 609 065 I jej blog rodzinne-prawo.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna83 Re: Adwokat - rozwód 01.10.24, 18:06 Adwokat Weronika Erdmann z Bydgoszczy. Kancelaria na Długiej 31 Adwokat Rozwodowy Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
koala16402 Re: Adwokat - rozwód 14.10.24, 17:05 Serdecznie i szczerze polecam pana mecenasa Igora Klimkowskiego! Przede wszystkim charakteryzuje go uczciwe podejście do klienta. Co jest dla mnie ogromną zaletą to to, że pan mecenas kontaktuje się ze swoimi klientami osobiście. Złapiecie go pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_new1 Re: Adwokat - rozwód 15.10.24, 16:30 Od spraw rodzinnych wiadomo, że najlepsza jest jest Adwokat Chróścielewska Ona potrafi bardzo dużo wygrać w sądzie. Nie uczy się na waszej sprawie, tylko wie wszystko. Prowadzi super bloga rodzinnego, gdzie jest mnóstwo pomocnych info rodzinne-prawo.pl/ . A Jej numer to nr telefonu to +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaswoboda8 Re: Adwokat - rozwód 31.10.24, 12:44 Chcę wystawić najwyższą rekomendację panu mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu. Jego profesjonalizm i zaangażowanie w moją sprawę były naprawdę niezwykle imponujące. Widać, że pan mecenas ma ogromne doświadczenie i wiedzę. Polecam szczerze i zostawiam numer kontaktowy: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_win Re: Adwokat - rozwód 31.10.24, 15:02 Serdecznie polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską Podejście i załatwienie sprawy oceniam na 5 gwiazdek!! Wygrana. Pani ADWOKAT MAGDALENA CHRÓŚCIELEWSKA to rzeczywiście rewelacja!!!! Tutaj do niej bezpośredni telefon 666 609 065. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrap5678 Re: Adwokat - rozwód 10.11.24, 11:54 Pan mecenas Igor Klimkowski jest wyjątkowo zaangażowany w każdą sprawę, którą prowadzi. To wysokiej klasy profesjonalista, którego charakteryzuje przede wszystkim świetny osobisty kontakt z klientem. Współpraca z nim to czysta przyjemność. Możecie dzwonić bezpośrednio do niego pod numer 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
pukamarian Re: Adwokat - rozwód 12.11.24, 14:07 Dostałem telefon do Adwokat Chróścielewskiej Magdaleny od kolegi któremu Pani mecenas prowadziła sprawę i był bardzo zadowolony. Moja sprawa była dość skomplikowana. dla mnie to było być albo nie być. Przegrana znaczyła dla mnie utratę wszystkiego. Nie zawiodłem się co do Niej i dziś dalej mogę spać spokojnie i dała mi wytchnienie. Polecam szczerze. Podaję namiary +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
agatanowakk753 Re: Adwokat - rozwód 27.11.24, 13:33 Polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. Dzięki bardzo dużej wiedzy prawnej uzyskałam ogromną pomoc z jego strony przy prowadzeniu moich spraw. Pan mecenas cały czas pozostawał ze mną w osobistym kontakcie. Współpraca wzorcowa - serdecznie polecam! Pana mecenasa znajdziecie pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
zuskaangel Re: Adwokat - rozwód 28.11.24, 12:50 Ja ze swojej strony moge polecić Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewska. Prowadziła moją sprawę. Wszystkie pisma przygotowane perfekcyjnie. Miałam z Nią bardzo dobry kontakt. Zawsze pomagała i wspierała. Wlasnie taki powinien byc Adwokat. Do tego bardzo waleczna w sprawach spadkowych. Wygrywa w sądzie, sądy się z liczą, a przepisy i kruczki prawne ma w 1 palcu. Tu masz komórkę +48 666 600 773. Poczytajcie sobie opinie jakby co: www.oferteo.pl/kancelaria-adwokacka-adw-magdalena-chroscielewska/firma/3479467 Odpowiedz Link Zgłoś
aniaradecka60 Re: Adwokat - rozwód 14.12.24, 11:54 Pan mecenas Igor Klimkowski prowadził kilka moich spraw. Jestem w pełni zadowolona z ich przebiegu. Profesjonalizm, rzetelność i skrupulatność to główne cechy pana mecenasa. Do tego empatyczne podejście do klienta i osobisty kontakt - dla mnie strzał w dziesiątkę. Pana mecenasa znajdziecie pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_kajetan Re: Adwokat - rozwód 16.12.24, 11:47 W mojej skromnej ocenie zwykłej kobiety najlepszym adwokatem jest adwokat MAGDALENA ChRÓŚCIELEWSKA. Kobieta ta jest niesamowicie skuteczna i wie co robi. jest z krwi i kości obrońcą sądowym. Ocena ta oddaje pełen profesjonalizm i zrozumienie prowadzonej sprawy przed sądem. Niczego nie obiecywała, wręcz przeciwnie podkreślała, że sprawa jest bardzo trudna. Na szczęście udało się ją zakończyć z 100% wygraną. Miałam już do czynienia z różnymi kancelariami, ale ta zdecydowanie wybija się przed szereg i bardzo chętnie będę kontynuować współpracę w przyszłości choć mam nadzieje, że nie będę musiała już chodzić do sądów, bo bardzo się stresowałam podczas przesłuchania, choć wiem że miałam od początku rację i sędzia też tak na koniec powiedział. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
honoratakuchta1 Re: Adwokat - rozwód 22.12.24, 10:35 Fantastyczna współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim na najwyższym poziomie. Pan adwokat to naprawdę TOP wśród innych adwokatów. Ma świetne podejście do swoich klientów i zawsze kontaktuje się z nimi osobiście. Na stronie www.klimkowski-kancelaria.pl/ poczytacie trochę więcej o jego kancelarii. Odpowiedz Link Zgłoś
karinakalicka1 Re: Adwokat - rozwód 10.01.25, 15:17 Jedynie mecenas Igor Klimkowski. Skuteczny i empatyczny, na sali sądowej walczy o swojego klienta i dzięki temu wygrywa. Zawsze na spotkaniach i rozprawach stawia się osobiście, co jest gwarancją sukcesu. Możecie się z nim skonsultować pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
pepi234 Re: Adwokat - rozwód 13.01.25, 12:38 A ja polecam kancelarię Chróścielewska & Chróścielewski a w szczególności Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską. Kiedy stało się faktem, że się będę rozwodzić wiedziałam, że wybór może być tylko jeden i musi paść na nią bo jest po prostu najlepsza. Nie żałuję i nawet przez myśl przez chwilę mi to nie przeszło. Wieloletnie doświadczenie i wiedzę widać gołym okiem. Można rzec specjalistka w swoim fachu. Poleciłam znajomym i podzielają moje zdanie. Za chwilę rusza moja sprawa o podzielenie się majątkiem z już byłym mężem i te sprawę również będzie mi prowadziła mecenas Chróścielewska. Wyszperałam ją na tym rankingu adwokatów spraw rodzinnych: www.skuteczny-adwokat.com/prawo-rodzinne/ Tu masz komórkę +48 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś