Gość: zoe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 02:05 blagam o pomoc!!! sprawa jest pilna a ja nie wiem dokad isc :( gdzie w bdg mozna kupic jakies aromaterapeutyczne gadzety typu podgrzewacze itp ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fore Re: aroma IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 08:02 Prawie wszedzie - w kwiaciarniach, Stretcherze, z pewnością w Smile na Długiej (chyba tak się ten sklep nazywa, w sklepach z różnościami - np ten sklep na początku Długiej od strony ronda Bernardyń.. Mam nadzieję , że masz na myśli przeróżnego rodzaju czajniczki, szklane cudeńka, na które kładzie się pout pourri albo wlewa wodę z olejkiem aromatycznym i podgrzewa różnymi świeczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: aroma IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 14:29 To się teraz tak nazywa ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: aroma IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 19:37 dzieki bardzo :)) pozdrawiam i zycze wesolych swiat :) Odpowiedz Link Zgłoś