tytt 02.05.06, 11:17 katastrofalny wprost, na głównych, nie mowiac już o bocznych ulicach dziury jak po czołgach! masakra po prostu.. masakra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprintus Tragicznie wyglada Jagiellonska od PKSu! 02.05.06, 12:11 Tragicznie wyglada Jagiellonska od PKSu! Odpowiedz Link Zgłoś
d_weirdo Re: Tragicznie wyglada Jagiellonska od PKSu! 02.05.06, 14:53 Tragicznie wyglada cała Bydgoszcz.Spróbujcie otrzymac odszkodowanie za połamane i pogiete felgi aluminiowe. Nie mam juz cierpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Tragicznie wyglada Jagiellonska od PKSu! 04.05.06, 12:50 Od PEKAESU w którą stronę? Wpadnij sprintem do Bydgoszczy to pokażę Tobie "lepsze" dziury. ps. u Was zapewne, wszędzie jeździ się jak po stole! Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Tragicznie wyglada Jagiellonska od PKSu! 03.05.06, 13:39 Pocieszcie sie my mamy to samo dziura dziure goni,Toronto zmieza w kierunku miast Amerykanskich jeszcze troche a nie bedzie sie oplacalo smieci wywozic jedno co jest pewne podatki ida w gore przeciez zasrana inteligencja ktora rzadzi by nie miala za co balowac kogo tam obchodza jakies dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Tragicznie wyglada Jagiellonska od PKSu! 03.05.06, 23:31 Gdzie rządzi inteligencja?W Polsce?Kurski , Lepper ?Inteligencja? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 a co to za różnica? 04.05.06, 17:33 ethanak napisał: > Gdzie rządzi inteligencja?W Polsce?Kurski , Lepper ?Inteligencja? a co to za różnica? ty inteligencja a oni nie . gdybyś ty-inteligancja rządził , to byłoby inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
arek.tomasz Dworcowa woła o pomste do nieba a to centrum! 03.05.06, 18:39 Dworcowa woła o pomste do nieba a to centrum! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Dworcowa woła o pomste do nieba a to centrum! 03.05.06, 23:28 arek.tomasz napisał: > Dworcowa woła o pomste do nieba a to centrum! Ale za to ma niepowtarzalny swoj urok i smak Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Dworcowa woła o pomste do nieba a to centrum! 04.05.06, 12:51 Nie o pomstę (woła) do nieba tylko o kasę do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Dworcowa woła o pomste do nieba a to centrum! 04.05.06, 13:55 Przeciez wyremontowac ulice Dworcowa nie bedzie kosztowalo wszystkich pieniedzy z kasy miejskiej,ale Dombrowicz nie bedzie mial pieniedzy na premie dla swoich dupolizcow. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: katastrofalny stan dróg! 05.05.06, 12:58 prosze panstwa ja nie mowie o incydentach, ja mowie o globalnej katastroficznej wręcz sytuacji bydgoskich drog, glownych i mniej znaczących, wszedzie mozna bez problemu zniszczyc auto, wszędzie.. no chyba tylko nie na markwarta.. :> Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial 100 mln. zł pójdzie na fundusz kościelny 05.05.06, 13:03 W tym roku o 5 mln więcej niż zakłada ustawa budżetowa. Taki pan Tyrawa musi przecież mieć na paliwko do swojego Audi A6. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: 100 mln. zł pójdzie na fundusz kościelny 05.05.06, 13:13 polynomial napisał: > W tym roku o 5 mln więcej niż zakłada ustawa budżetowa. > Taki pan Tyrawa musi przecież mieć na paliwko do swojego Audi A6. to wlasnie jedna z wiekszych bolączek krajów katolickich, w istocie mentalnie feudalnych-utrzymywanie całej kasty nierobow i ich ogromnych majątków no ale to jakby wątek uboczny Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: 100 mln. zł pójdzie na fundusz kościelny 05.05.06, 13:46 Pan Tyrawka jak piszesz bedzie mial na paliwko do swojego Audi,a co juz syrenek malych fiatow w Polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Pan Tyrawka bedzie mial na paliwko do swojego Audi 15.05.06, 08:25 grom3 napisał: > Pan Tyrawka jak piszesz bedzie mial na paliwko do swojego Audi,a co juz syrenek > > malych fiatow w Polsce nie ma. Skad wiesz, ze ma Audi? Odpowiedz Link Zgłoś
lewskyy Re: Pan Tyrawka bedzie mial na paliwko do swojego 29.06.06, 09:43 Ludzie nie podawajcie kto co ma, zreszta to nie ma znaczenia. Niech sie zajma praca zamiast lapowkami. A jaki mamja samochod -wsio rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
fanfaroni Re: katastrofalny stan dróg! 05.05.06, 14:05 A jakie wyrwy są na Curie Skłodowskiej od rynku do glinianki to szkoda gadać. Po zamknięciu curie skłdowskiej cały ruch idzie przez Powstańców Wlkp. mam nadzieję że bedzie to kolejna ulica do kapitalnego remontu podobnie jak Glinki. O Dworcowej to lepiej nie pisać bno ta droga nadaje sie do zamknięcia o kapitalnym remoncie juz nie ma co pisać. Pewnie bruki i tory będą nas straszyc przez kolejne dziesieciolecia Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: katastrofalny stan dróg! 05.05.06, 16:38 Mam pytanie do dyrektora drog i mostow ile moze kosztowac wyremontowanie ulicy Dworcowej,polozyc ladna kostke lub bruk chodniki i ladne oswietlenie i kwietniki moze zorganizujemy zbiorke wsrod Bydgoszczan w Kanadzie i USA na remont ulicy Dworcowej pisze calkiem powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanfaroni Re: katastrofalny stan dróg! 05.05.06, 18:48 Broń Boże! Żadnej kostki, żadnych torów na dworcowej. Kostka to moze być na Starym Rynku. Na chodnikach na Dworcowej moze być kostka ale na jezdni tylko i wyłacznie głaciutki asfalt. Do tego moim marzeniem jest to by studzienki nie były ani zapadniete ani wystajace 5 cm ponad asfalt, no i precz z tymi wysepkami przed Sanitasem. Ech marzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
btz_fan Ech marzenia ... o rozliczeniu afer !!!! 22.05.06, 08:34 fanfaroni napisał: > Ech marzenia ... O ROZLICZENIU AFER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
relatywista Czy tylko obietnice przedwyborcze? 29.05.06, 08:58 Moze na wiosne sie w koncu zabiora? Czy tylko obietnice przedwyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
b_weirdo Re: Czy tylko obietnice przedwyborcze? 06.06.06, 08:31 Glosuj na czerwonych to dalej beda afery w MZD i beznadziejne drogi, poprawiane po 3 miesiacach ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewskyy Najgorzej wyglada Dworcowa. 19.06.06, 08:25 Najgorzej wyglada Dworcowa. Ta niegdys duma miasta i ulica ktora jako pierwsza widac po przyjezdzie koleja -wyglada fatalnie! Z roku na rok coraz gorezej, krotkie latanie niewiele daje. Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Bydzia nie umie skladac wnioskow o srodki UE 07.07.06, 17:11 Szkoda, ze Bydzia nie umie skladac wnioskow o srodki UE, w zeszlym roku zlozyla tylko 2 wnioskiw tym choc dostala 95% puli kasy na s\drogi, na WZ to wniosek źle złozyli. Torun z roznych zrodel potrafil w ostatnich 3 latach zbudfowac 50 km drog, 13 km obwodnicy, 3 wylotowki dwupasmowe, 11 wiaduktow (w tym 9 na obwodnicy....) itp. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 czy ktoś się zastanowił 07.07.06, 19:33 tytt napisał: > katastrofalny wprost, na głównych, nie mowiac już o bocznych ulicach dziury > jak po czołgach! masakra po prostu.. masakra czy ktoś się zastanowił dlaczego przenaczono setki milionów zł na zoranie około 8 km w realtywnie dobrym stanie czteropsmówki wiodącej z Bydgoszczy do obwodnicy w kierunku Inowrocławia , podczas gdy inne drogi są dziurawe jak ser szwajcarski . Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak ja się zastanowiłem 07.07.06, 21:02 Ja się zastanowiłem i doszedłem do wniosku że to pewnie dlatego że jest to droga ekspresowa i fundusze na jej budowę pochodzą z budżetu GDKiA a nie miejskiego.Zresztą bym chyba nie przesadzał że drogi są dziurawe jak...ser.Jest parę ulic które wymagają natychmiastowego remontu jak Glinki , Nakielska i Focha ale wszystkie te ulice albo będą robione jeszcze w tym roku (częściowo Nakielska) albo w kolejnym (Focha i chyba Glinki). Odpowiedz Link Zgłoś