10.05.06, 18:26
Trzeciego maja grała dla nas w godzinach wieczornych kapela z St. Petersburga.
Pierwszy raz miałem okazje posłuchać na Radziejowskim pikniku dobrej muzyki w
profesjonalnym wykonaniu. Martwi mnie chłodne przyjęcie zespołu przez
mieszkańców Radziejowa i to zarówno starszych jak i młodzierz. Troche mi
wstyd za Was - ale czego można sie spodziewać po fanach Disco-Polo.
Obserwuj wątek
    • czeremcha77 Re: Majówka 11.05.06, 07:08
      To prawda, zespół świetnie grał. Niestety obserwując imprezy pod chmurką
      organizowane w Radziejowie zauważyłam, że mieszkańcy nie potrafią się bawić.
      Stoją i tylko patrzą. Nie potrafię tego wyjaśnić. Bywałam na piknikach w
      okolicznych miejscowościach np Nowy Dwór czy Piotrków, tam to ludzie potrafią
      się bawić.
      • staszek-boryna Re: Majówka 11.05.06, 09:30
        Ładnie grali prawda ale nie dziwta sie że ludziska w Radziejowie wolą disko
        polo. To jest nasza ulubiona muza i nic tego nie zmieni. No chyba że sie pojawi
        co lepszego ale wątpie. No i jeszcze taka sprawa że nie musi to być disko polo
        ale w ogule disko jak ten zespół co grał pod lasem dwa lata nazad. Przeboje
        Abby i jakie laski piękne. Całe miasto i okolice ruszyło pod scene ja też. Ja
        sie tam nie dziwie innym że sie bawili bo ja też sie dobrze bawiłem i chciałem
        sie bawić bez końca. Chyba w życiu fajniejszych kobitek w radziejowie nie
        widziałem niż te z tej niby Abby.
        • edziu55 Re: Majówka 11.05.06, 15:39
          Radziejów to wiocha i tyle.....
          • big-cock-tajl Re: Majówka 11.05.06, 15:54
            To prawda Edi ale czasem ta wiocha fajosko się bawi. No i tu się z panem Boryną
            zgodzę że najlepiej w rytm disco polo. Też byłem na tej Abbie. Zabawa była
            elegancka. Faktycznie cły Radziejów ruszył pod scenę aby sobie z bliska luknąć
            na te ładne panie. A było co oglądać!!!
            • manson3 Re: Majówka 12.05.06, 09:44
              Ja tam wtedy koszulę zdarłem z siebie jak te panie lekko obnażone wskoczyły na
              scenę
              Było wtedy MEGA superrrrrrrrrrr, a jak się te dziewki ruszały i do tego te
              śpiewy:) MIODEK

• gwinter Re: Majówka 12.05.06, 10:11
                Manson, to tak jak ja! Ja sie też obnażyłem do pasa i szalałem a te panie śnią
                mi się po dziś dzień. Myślę, że istnieją w marzeniach sennych wszystkich
                mężczyzn którzy byli pod sceną. Fajne laski, przyjeme melodie. Coś dla ucha i
                dla ciała. Takich zabaw potrzeba naszemu miastu. Wtedy wszyscy bawili by się
                jak się patrzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka