radca 16.05.06, 21:57 Lekarze - jestem z Wami i trzymam kciuki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=41327706 radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Walczą o swoje 16.05.06, 22:01 Panie doktorze W. Szczesny jestem przekonany,ze Wasze apele i prosby zostana spelnione ku Waszej i naszej radosci - oraz satysfakcji Badzmy Dobrej Mysli radca Odpowiedz Link Zgłoś
jot21 Re: Walczą o swoje 17.05.06, 13:00 RADCO OD KIEDY JESTEŚ ZA? Nie sadzisz że lekarze zostali wmanewrowani przez tych, którzy boją sie brać lewej kasy. Tak naprawdę to ja jestem za tym aby dobrze dobrym lekarzom płacić i wymagać. Nie wszystkim równo. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Walczą o swoje 17.05.06, 17:11 jot21 napisał: > RADCO OD KIEDY JESTEŚ ZA? Nie sadzisz że lekarze zostali wmanewrowani przez > tych, którzy boją sie brać lewej kasy. Tak naprawdę to ja jestem za tym aby > dobrze dobrym lekarzom płacić i wymagać. Nie wszystkim równo. - mysle,ze myslimy podobnie otoz ja jestem ZA i mozna powiedziec,ze zawsze bylem ZA....ale jak napisalem w jednym z tematow dotyczcych Tej sprawy ,ze.... " pozdrawiam LEKARZY DOBREJ WOLI ".... i to ICH mialem akurat na mysli.... Tych uczciwych,prawych i z przekonaniem i poswieceniem ratujacych zycie i zdrowie czlowieka.... Tych LEKARZY DOBREJ WOLI..... i to Ich wspieram i za Nich trzymam kciuki pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś