jacorius 22.05.06, 20:24 www.pis.fm.bydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_creep Re: www.pis.fm.bydgoszcz.pl 22.05.06, 20:39 Kilka uwag: - Informacje o stronie umieszczasz po raz kolejny - to jest spam. - Dalej są błędy ortograficzne. - Dalej są błędy typograficzne. - Dalej są czcze obietnice na stronie. - Dalej nie nauczyli się obsługiwać CMSa. - Dalej część stron nie działa. - Dalej nie zajęli się ani jedną istotną sprawą. Czy nowy wątek założyłeś, by nikt nie czytał o tych rzeczach? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: www.pis.fm.bydgoszcz.pl 22.05.06, 20:48 I te faszystowskie teksty: Paulina Godek "Młoda": Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: www.pis.fm.bydgoszcz.pl 22.05.06, 20:51 Dalej: Monika Mróz Mrozik:) Nie musicie mnie lubić wystarczy, że się boicie! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: www.pis.fm.bydgoszcz.pl 22.05.06, 20:52 Monika Mróz Mrozik:) Nie musicie mnie lubić wystarczy, że się boicie! A co spalisz nas? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: www.pis.fm.bydgoszcz.pl 22.05.06, 20:52 A pis wam mordę lizał! :D Odpowiedz Link Zgłoś
cosby1 Re: www.Pedofile i Sodomici.fm.bydgoszcz.pl 22.05.06, 23:48 no ale za to Wy koledzy i koleżanki, którzy tu wpisujecie swoje, nazwijmy to "myśli" dajecie wzór do nasladowania... Gratuluję i życzę więcej pokory i miłości do drugiego człowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
cosby1 piss on piss 22.05.06, 23:56 dałbyś sobie spokój kolego z tym nieustannym atakowaniem PISu. Wyluzuj trochę, bo stajesz się już nudny... Zachwujesz się podobnie jak ci "wieszcze narodowi" : Tusk, Niesiołowski i inni im podobni. Żal mi Ciebie. Ciekaw jestem, czy widzisz w życiu jakieś inne cele niż atak na partię braci Kaczyńskich? A czas pokaże kto ma rację. Proponuję Tobie wakacje od tych kwestii, może Ci pomoże? Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś